hope31 sa punet kam une besoj se kjo eshte shume heheh ne gjume nuk mund te punosh e as te mesosh,aq me pak ti kushtoj vemendje te madhe dashuris
hope31 sa punet kam une besoj se kjo eshte shume heheh ne gjume nuk mund te punosh e as te mesosh,aq me pak ti kushtoj vemendje te madhe dashuris
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
meqe nuk po shkruan njeri, dmth po flene ndaj i paskan mire punet me gjumin
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Sa qejf...qeka per mua kjo dita se kam nja 4 muaj qe nuk fle gjume tamam...LoL
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA
LOL ti 4 muaj une per nja 3 vjet maximumi ka qen 3deri 4 ore gjume tashi po fle cik me shume 6deri 7 ska me te mire se gjumin vallai![]()
M&M
Postuar mė parė nga hope31
Ja pra tashme dhe "Gjumashet" mund te festojne gjat kete dite duke ndenjur dhe naten pa gjume..eshte dita e tyre apo jo)
Une futem ke grupi i te pergjumurve,por jo deri ne ate pik ku merret emri "Gjumash"![]()
Feel the pump √
Postuar mė parė nga sLimShady
LoL...eh i feel ur pain....une keto muajt e fundit kam qene keq fare me gjumin...jam ne te njejten gjendje qe ke qene ti (3-4 ore)... E kam inat kur zgjohem ndonje dite dhe me jane fryre syte si buf pulash LoL![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Hiqmeni gjithcka po vetem gjumin me lini. Edhe pa buk me lini po jo pa gjum!![]()
une te gjitha ditet, dite nderkombetare i kam per sa i perket gjumit
failure is not an option!
shume mire dea
"gjume i mire, dite e sukseshme"
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
sot lexova ne nje reviste qe njerezit qe nuk flejne sa duhet, kane tendenca obeiziteti (dhjamosje)
sepse duke qene se nuk kane pushuar sa duhet, ulet mundesia dhe deshira per aktivitet sportiv, per aktivitete ne pergjithesi qe kerkojne harxhim energjish
Krijoni Kontakt