une nuk zinkam asnje % ncncncncncncn sme dashke hic:PPostuar mė parė nga thekthi
une nuk zinkam asnje % ncncncncncncn sme dashke hic:PPostuar mė parė nga thekthi
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Pershendetje Dhe urime per temen .
Per vec se prinderit e mi ,Asnje njeri tjeter .
Pasi jam larg Familjes ,dhe e ndiej Mungesen e tyre ,gjithashtu dhe ata per mua .Besoj nese Ata jan Te lumtur me Ne Dhe ne jemi te Lumtur Gjithashtu.
Familja ne Rradhe Te Pare,Jeta Jone Lind nga Familja.
I Pershendes Te gjith Baballaret Dhe Nena shqiptare QE kan Femijet Larg Familjes .
Ju pershendes Me Mall Mami dhe Babi .
Me Respekt Saimiri
FieRaK
Dhe ti je ne ate mes se prinderit nje kuptim me familjen aty je dhe tiPostuar mė parė nga Michaela
e di vet ti .. puc folt una tyve
#VamosArgentina
thekthi o mer daje ke fillu me puth cuna !!! ke edhe te dashure o biseksual !!! hahaaah !!! njerzit e zemres dua te shikoj gjithmone te lumtur !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
ke shan ti re sas????Jam goce une sjam cun o kyPostuar mė parė nga SaS
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Te them te verteten te gjith dua ti shoh te lumtur.Kush eshte personi qe ju doni te shikoni te lumtur?
Po me shume do te doja per familjen time.
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
Postuar mė parė nga Michaela
Do e maresh vesh me vone![]()
SaS kush te tha qe eshte cun???????????? Thekthi puthi gocen me te mire te forumit mo,apo jo MichaelaPostuar mė parė nga SaS
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Nena ime eshte i vetmi person qe dua ta shof gjithmont e lumtur sepse eshte njeriu qe me do me shume ne kete bot.
Nene te pershendes dhe te them qe te dua me shume se gjithcka
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
KUSH thot per te tjert dhe jo per veten jan tamam intriga rrena me thjesht te them po ke dua me shum se vedveten ose ose nese je prinder ke me shum se femit e tu .
Ti hapsja e temes pak si intrigante me dukesh se ska as i mundesi te duash te miren shoqes dhe temos ja duash vetvetes ahahahhahahahahah se se ke futur veten as pas shoqes te pakten ahahhahahaahaha bye kaloni mir
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Krijoni Kontakt