Close

Rezultati i Sondazhit: Ke do me shume?

Votues
29. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mamin

19 65.52%
  • Babin

10 34.48%
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anėtarėsuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120
    Citim Postuar mė parė nga Mr_Tironci
    Bejbi e prishe biografin mi zemra cer jan kto tema kshu me, una thash bejbi tu hap tema dashnie qeka yhyyyy nolt fare shif una ket temen ktu . Shaka

Une pershemull i du te dy po i du ne menyra te ndryshme.

hhahahahhahaha po ca te boj un hap tema dashnie po mi fshin po nejse une e hapa kete tem sepse meqe kam vetem mamin dhe ajo eshte gjeja me e shtrenjt per mua ne kete bot thashe te shof si jan dhe te tjeret ne forum prandaj

Dhe mbeshtetem me ty kur i ke te dy gjithmon te dy duhen ne menyre te ndryshe po ti kesh mardhenjet ndryshe me te dy

Flm per postimet Mirepres Postimet dhe Komentet tuaja!
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anėtarėsuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120
    Citim Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
    _BeJbi_,

Kur kam qene e vogel, kapesha gjithmone pas fustanit te mamit. Kam patur babi per ca kohe, por kur ai iku nga kjo jete, kam qene e vogel qe keshtu nuk kam arritur kurre ate fazen e balancit.

Mami eshte Gjithcka dhe per mua.

Ka filluar ti japi dhe makines tani ajo mistrecja, dhe o Zot o Zot, kur vonohet apo nuk me merr ne tel per te me treguar se ku eshte, me ngrin gjaku.

.

Hahhahahahhahaha sa kam qesh ene un si ti tamam kur vonohet kjo timja se edhe kjo timja ka fillu i jep makines :P edhe donjehere vonohet na puna e mar 100 her ne tel donjehere thote cme je bere si ato vjerrat e poshtra hahahah Nice Nice me behet qefi qe e ke mamin per te gjitha ne jeten tende!
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

Citim Postuar mė parė nga ||_BeJbi_||
    Hahhahahahhahaha sa kam qesh ene un si ti tamam kur vonohet kjo timja se edhe kjo timja ka fillu i jep makines :P edhe donjehere vonohet na puna e mar 100 her ne tel donjehere thote cme je bere si ato vjerrat e poshtra hahahah Nice Nice me behet qefi qe e ke mamin per te gjitha ne jeten tende!
    Ha Ha Ha Mua me thote qe me je bere si burre i keq
    .
    Ignore List: Snow~Drop

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    per veten time i dua te dy sepse kane sakrifikuar tere jeten.kjo nuk eshte vetem per mua por per te gjithe per mendimin tim

Citim Postuar mė parė nga PINK
    C'o kjo teme debile kshu ?

5 Vjec jena ne kshu qe te ndajme o mamin o babin ?

E nejse une du ate qe me jep me shume dallare ... kshu ka qene pergjigja ime dikur .. tani qe u rrita them i du te dy . lol
    Pinko, tema nuk eshte debile.

Dashuria varet shume nga afrimi qe ke me prinderit. Dashuria instiktive mund te jete e njejte, por komunikimi me i mire me njerin nga prinderit te ben ta kesh ate prind "pike te dobet" si i thone. Dmth qe e do njerin nga prinderit me shume.

Ti mbase je nje nga ato rastet qe ke komunikim te njejte me te dy prinderit qe keshtu nuk ben diferencime. Duhet te kesh parasysh qe kjo nuk ndodh te te gjithe. Nese je rast i tille, shume mire per ty.

Fakti qe me lart mami/babi eshte 8/2, dmth qe nuk i dashkan njerezit prinderit njelloj.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
    Pinko, tema nuk eshte debile.

Dashuria varet shume nga afrimi qe ke me prinderit. Dashuria instiktive mund te jete e njejte, por komunikimi me i mire me njerin nga prinderit te ben ta kesh ate prind "pike te dobet" si i thone. Dmth qe e do njerin nga prinderit me shume.

Ti mbase je nje nga ato rastet qe ke komunikim te njejte me te dy prinderit qe keshtu nuk ben diferencime. Duhet te kesh parasysh qe kjo nuk ndodh te te gjithe. Nese je rast i tille, shume mire per ty.

Fakti qe me lart mami/babi eshte 8/2, dmth qe nuk i dashkan njerezit prinderit njelloj.
    Gogel ,

Si mi dashuria varet te afrimi qe ke ? Nese vjen nga nje familje me standarta te larta dhe dine se cfare eshte respekti , dashuria per njeri-tjetrin , dhe vleresimi per sakrificen .. dine dhe te mos bejne dallime absurde tek prinderit , ku fundja fundit kane merite te dy per sjelljen e cdokujt ne kete jete .
    Mami nuk te solli vetem ne kete jete , meriten e ka dhe babi apo jo ? Pavaresisht se ne shqiperi dikur mamase i takonte te shpenzonte kohen me te madhe femijet si housewife qe ka qene dhe babait i duhet te siguronte te ardhurat dhe nje jete sa me te mire .
    Edhe une kam patur dhe kam pak me shume afrimitet me mamin , pasi si femra gjejme dhe gjuhen e perbashket por kjo kurrsesi nuk do te thote se nuk i dua te DY NJELLOJ .

Nejse dhe une sdua tju bej moral , se helbete kushedi nga c'lloj familjesh secili vjen ketu ?
    Thjesht mu duk absurde dhe e papjekur ajo lloj pyetje ... me kujtoi kur isha 5 vjec lol

PS: Kuqke ... ( mos vdeksh ti )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    babai te ben me b..ythe e me b.ythe te do.. thote fjala e urte e popullit liridashes bilishtaras..

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Ne Jemi Gjelberimiiiiiiiiiii i mamit & i babit

Asnjiher nuk ndahen prinderit,sa do te duash njerin pak me shume se tjteri,do ju sygjeroja te mos benit vecime mes tyre..pse jo ata mund te behen xheloz nga ky fakt.

Une i dua te dy njesoje.
    Feel the pump √

Citim Postuar mė parė nga PINK
    Si mi dashuria varet te afrimi qe ke ? Nese vjen nga nje familje me standarta te larta dhe dine se cfare eshte respekti , dashuria per njeri-tjetrin , dhe vleresimi per sakrificen .. dine dhe te mos bejne dallime absurde tek prinderit , ku fundja fundit kane merite te dy per sjelljen e cdokujt ne kete jete .
    Mami nuk te solli vetem ne kete jete , meriten e ka dhe babi apo jo ? Pavaresisht se ne shqiperi dikur mamase i takonte te shpenzonte kohen me te madhe femijet si housewife qe ka qene dhe babait i duhet te siguronte te ardhurat dhe nje jete sa me te mire .
    Edhe une kam patur dhe kam pak me shume afrimitet me mamin , pasi si femra gjejme dhe gjuhen e perbashket por kjo kurrsesi nuk do te thote se nuk i dua te DY NJELLOJ .

Nejse dhe une sdua tju bej moral , se helbete kushedi nga c'lloj familjesh secili vjen ketu ?
    Thjesht mu duk absurde dhe e papjekur ajo lloj pyetje ... me kujtoi kur isha 5 vjec lol

Pink,

Eshte ofenduese te thuash qe ata qe duan me shume nje prind se tjetrin vine nga familje me standarte jo te larta, e te thuash
    se helbete kushedi nga c'lloj familjesh secili vjen ketu
    eshte akoma me ofenduese.

Morali i fjalise sate eshte: Une vij nga familje e mire. Good for you! Ti nuk i njeh familjet e forumistave, apo gjithe familjet e mira, e as gjithe te keqiat, qe keshtu mos bej gjeneralizime koti. Mos thuaj tani, epo kot nuk thashe: helbete, kush e di.....

Edhe prinderit, dhe pse prinder, duhet te fitojne respektin e femijeve te tyre. Ketu nuk po diskutoj respektin ne te sjellur e ne te konsideruar, respektin e shfaqur ashiqare, ketu po diskutoj ate respektin qe ti si femije ndjen nga brenda.

Respekti qe femijet shfaqin kundrejt prinderve, ne te shumten e rasteve eshte si rrjedhoje e edukates familjare. Per kete jam dakort me ty.

Dashurine nuk mund ta fus kurre ne kete kategori. Nuk mund ti mesosh femijes "prinderit duhen njelloj". Dashuria nuk eshte me te mesuar, eshte me te ndjere. Edukata familjare te meson qe per prinderit te kujdesesh njelloj, tiu gjindesh njelloj, ti ndihmon njelloj, (ketu flas per prinder qe jane aktive ne jeten tende.) Kjo nuk do te thote qe i do njelloj.

Hisoria ka treguar, se femijet, dhe nga familje mbreterore bile, te cilat edhe po s'deshe ti, familje te mira mbeten, nuk i kane dashur prinderit njelloj.

~mistrece~ Maska e Baby^Doll
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    132
    Te dy i dua, dhe kam nevoje per dashurine e te dyve sepse jane dy dashuri te ndryshme qe nuk e zevendesojne dot njera -tjetren.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baby^Doll : 28-03-2006 mė 20:36
    ?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •