Spanishtja flitet pothuajse kudo ne Amerike, po ne Miami po nuk dite spanisht te duket vetja si i huaj, Miami eshte si ni Kube e zvogluar
Spanishtja flitet pothuajse kudo ne Amerike, po ne Miami po nuk dite spanisht te duket vetja si i huaj, Miami eshte si ni Kube e zvogluar
...............Pershendetje te gjithve qe keni marr pjes ne ket tem, apo pyetjen time, çdo te mir te gjith juve qe jetoni ne Ameriken e bukur, ma pershendetni Motren time te martuar atje, por mos i thuani qe marr pjes ne forum....![]()
....ÇDO TE MIR............
...............
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Mire mire motra juaj, ama si eshte puna me juve?Postuar më parë nga xixe xixellonja
![]()
![]()
![]()
....................................VERIIIIIIIIIII I...... VERIIIIIII.....I..........GUUUUUUUUUUUTTTTTTTTT... .....TTTTTTT......Postuar më parë nga Cappuccino
apo me mir te them MUY BIEN...N..., ajo eshte Motera ime, Shoqeja e ime dhe çdo gje e imja e dua me shum se vetveten, e kam Moter per qef, miss Kosova dhe Amerika, ja hangersha syrin e bukur....
....
...........
Pershendetje dhe çdo te mir te gjithve....
Nuk thuhet "Espanjolle", "Spanjolle".
...Postuar më parë nga Agron_ca
![]()
...o ju falenderoj ,Zotria e juaj...por mund te perdoret ne dy menyrat, por ketu ne Spañe, eshte korrekte, ESPAÑOL...Kalofeshi nji nat te kendshme.
Ketu ne San Antonio flitet me shume spanish .
me shum flitet ktej nga seven eleven store24, po edhe ne madonals flitet.
Postuar më parë nga Egla-tina
Ne Miami po ashtu
Ne Californi eshte gjuhe e dyte .Sa e kame vrejte ne californi nuke i dojne meksikante dhe ata qe flasine spanjollishte dhe shikohen si njerze qe nuke kane koke qe te mesojne anglishte .Marre ne pergjithesi meksikante ose latinot jane shumice ne CA pore jane njerze te pa edukura dhe zakonishte punojne punet me te renda dhe punet qe nuke duhet shkolle .Une e flase pake kete gjuhe sepse kta njerze skane koke edhe pse jetojen me dekada ne amerike nuke ja u kape truri anglishten prandaje i detyrojne te tjeret te mesojne spanjollishte .
Tung niher
Krijoni Kontakt