Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Citim Postuar mė parė nga Sabriu
    GJuha"kosovare"sa e mirė ,sa e bukur sa e dlirė,se nė gjuhėn shqipe kemi dhjerė.
    Ca thojnė janė grek e ca latin,ca kinez e ca rusin.Gjuha tretet anembanė e kanė vėnė nė hamam.

Ku do te dalesh me kete, se s'po te marrim vesh.
    Dukesh sikur po flet me vete.
    Sqaroji pak me mire idete.

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Ju kam thėnė LEXONI SHUMĖ , por mė keni keēkuptuar,shihet se nuk jeni nė rjedhat e ngjarjeve.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Une nuk jam me te vertete shume ne rrjedhe te ngjarjeve, sepse nuk para i shoh lajmet. Te lutem, Sabri, mund te me sqarosh se per cfare e ke fjalen qe ne Kosove nuk ka shqiptare, por ka kosovare... e ku di une... ato idete e tua te tjera.

Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    pėr ajdi,dhe tė tjerėt,

Secili prej jush i cili dėshiron t`i kuptoi idet dhe mendimet e mia ėshtė shum lehtė.Lexoni ca shkrime tė miat nė kėtė forum,e nėse nuk mjaftoinė iu preferoi ta lexoni RIMĖKĖMBJEN,dhe ate rregullisht,e vetmen gazetė nacionaliste nė tėrė hapsirėn shqiptare.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Citim Postuar mė parė nga Sabriu
    pėr ajdi,dhe tė tjerėt,

Secili prej jush i cili dėshiron t`i kuptoi idet dhe mendimet e mia ėshtė shum lehtė.Lexoni ca shkrime tė miat nė kėtė forum,e nėse nuk mjaftoinė iu preferoi ta lexoni RIMĖKĖMBJEN,dhe ate rregullisht,e vetmen gazetė nacionaliste nė tėrė hapsirėn shqiptare.

Meqe ti pertoje te na thoje ndonje gje vete, u detyrova t'i lexoj shkrimet e tua dhe pashe vetem disa mendime te trajtuara ne menyre ekstreme, te cilat shihnin vetem anen negative te gjerave, pa marre parasysh shkaqet se pse jane krijuar keto gjera negative. Ne vend te thuash se cfare duhet bere per te ndrequr dicka, ti i bie shkurt dhe shan e fyen atje ku nuk te takon dhe njerez qe punojne
    me aq sa kane mundesi, pa permendur fare te mirat qe kane bere, por vetem duke vene ne dukje te keqijat. Problemi i gjuhes ne media eshte i gjere, jo vetem ne Shqiperi, por edhe ne vendet e tjera te perendimit te cilet jane ndikuar drejtperdrejt nga amerikanizimi, por asnje nuk thote "e kemi dhjere" gjuhen tone.

Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Pėr ajdi,

Disa nuk thonė si unė, meqenėse iu duket se gjėrat e tilla shihen pėr ata qė kan sy.Ndėrasa unė mundohem qė tė verbėrve t`iu kthej tė pamunit.Kėtu plotėsisht ti ke "tė drejtė"

prit se si te gjithe kam dhe un opinion per shqipen dhe e shpreh

duke parashiku qe kina do jete superfuqia e ardhshme per nja 2 dhjetvjecare, popudhi ine largpames e dijeplote duhet ta ktheje qe tani ne hieroglifike. mendoni per te ardhmen, gjithnje me vrull vullnetar dhe optimizem

vllai im perkundrazi thote qe mos ta shkruajm fare shqipen, po te shkruajm anglisht ose italisht. shqipja gjuhe koti, sidomos kur s'di me e fol fare. po ai nuk ka llogari ne fsh qe te japi dhe ai opinion (nuk e hap dot se i ka vene idete e tij ne jete) po ngaqe kam une, perfitoj nga rasti tjua bej te ditur

ciao

Vetem e verteta ju cliron
    Anėtarėsuar
    29-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Gjilan-Shqypnia Etnike
    Postime
    82
    Mė nė fund njė lajm i madh pėr shqiptarėt.Doli nė shitje tastiera Shqipe,d.m.th.me shkronjat Ė,ė dhe Ē,ē.Kur i pash shkronjat shqipe nė tastierė u shokova nga gėzimi dhe shumė u emocionova.Pa dyshim menjėherė e bleva pėr 8.5 euro por ēka janė ca tė holla pėr gjuhėn tonė tė dashur.Pra,nuk ka nevojė qė alfabeti ynė tė shortohet.Tash vetėm tė punojmė ta pastrojm shqipen nga serbizmat,turēizmat,italianizmat,greqizmat etj.
    RROFTĖ GJUHA SHQIPE me 36 shkronja.Bekimi nga Gjilani.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Atlantis nė Shqipėri
    Nga SyntheticZero nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 636
    Postimi i Fundit: 01-09-2015, 14:36
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 18:24
  3. Dėshmia e parė pėr shqipen e shkruar
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 20-01-2007, 10:58
  4. Dėshmia e parė pėr shqipen e shkruar
    Nga GL_Branch nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 20-10-2006, 21:25
  5. Ndihmė pėr njė drejtshkrues (spellcheck) pėr shqipen
    Nga 109UV nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 12-01-2004, 05:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •