Postuar më parë nga SuiGeneris
SG pse diskuton kot?! (Edhe syte kot fare i rrotullove!:P) Keshtu sic jemi-me keto "veset" tona-s'rroni dot pa ne!![]()
p.s. Ju rrofshin parrullat juve!![]()
Postuar më parë nga SuiGeneris
SG pse diskuton kot?! (Edhe syte kot fare i rrotullove!:P) Keshtu sic jemi-me keto "veset" tona-s'rroni dot pa ne!![]()
p.s. Ju rrofshin parrullat juve!![]()
Hajt bre se mire jane keto nese ndalen veç me kepuce dhe sandale, por mos te na kerkojne dicka tjeter grate tona se sa per sandale dhe kepuc ju blejm sa t'ju dojë zemra
Por dicka me ben nervoz more, une kam 2 pale kepuce dhe nje pale patika kurse nje kolege/moter e imja ka 8 pale kepuce, 10 pale sandale dhe 4 pale patika... hajt tash a eshte e drejte kjo qe femrat te kene aq shume veshje per kembet kurse ne aq pak, dhe dicka tjeter qe me ben nervoz se disa gra vetem ne shitore i provojne kepucet kur i blejne dhe me si veshin kurre ato...edhe i blejne edhe si veshin halla halla thone kah ana jone...
Inshlla gjejme nganje nuse si kur ne se vajhalli do na shkojne parat vetem ne shitore kepucesh loll
My silence doesn't mean I am gone!
stormo me shendet i bajsh ,qenkan cooll fare edhe firma qenka nga me te mirat.
PJEKURIA NUK VARET NGA MOSHA POR NGA NDJENJA E PERGJEGJESISE
Une per vete, gjithmone i blej te dashurit tim kepuc/atlete (i ka rreshtu ato pumat dhe diesel ai dmth) stormo....edhe ai gjithashtu me blen dhe mua......Nuk qahem.
ja sandalet e mia qe mi dhane fal dje ,derisa isha ne banke
ja dhe nje pamje tjeter
Te ishte per mua, rrija zbathur gjithe diten.![]()
E marr me mend e marr, qe kur edhe une qe nuk jam e obsesuar me kepucet, kam kaq shume. Kushedi sa kam hedhur thuaj, dhe te veshura vetem nga nje here...se ju e dini qe moda nderohet me c'do 6 muaj. I'll be very lucky if I get to wear my high hills two or three times.
Kam vetem pak te preferuara: nike schnickens and timberland boots - my lifesavers. Ah, se mos harroj flip-flops ne behar.
Summertime, and the livin' is easy...
Cdo gje ka nje limit dhe kur teprohet quhet semundje...
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
nuk cuditemPostuar më parë nga Rebele
un i kom qef shum ene blej sa tkem munci
o-le-le firma
Krijoni Kontakt