Nuk tallem,
Jane modele te bukur,sidomos Pradat,po cik si te kryposura. lol
Eh,prandaj nuk e ndjek moden une.
Mbaj mediokriterin per sa i perket kesaj pune,me mire...e me trashe ne xhepa.![]()
Nuk tallem,
Jane modele te bukur,sidomos Pradat,po cik si te kryposura. lol
Eh,prandaj nuk e ndjek moden une.
Mbaj mediokriterin per sa i perket kesaj pune,me mire...e me trashe ne xhepa.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Snickers jane cokollata. Sneakers jane atlete. Mire ne ketej qe edhe e harrojme Shqipen, po kur na vijne keto fjale Anglisht nga pertej oqeanit... se si te duket.
Ballet flats per mua. Kam kohe qe kam qene nje fierce advocate per kepuce te uleta, pa cka se vete nuk vishja taka me te uleta se 10 cm. S'di si do ti leshoj kur te dalin jashte stilit. I'll stock up tani qe i gjen kudo
Mary Janes me kane pelqyer gjithnje.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
kto siper jan hot shoes!
Qesh!
Oops!!!Postuar më parë nga Leila
![]()
Lost in translation part two.na falni e
Kepuce nuk para kam shume , 3-4 pale kam
Kam nje pale Dimitri , Keneth Cole (Reaction) , Nautica, Sketchers
Atlete ose Sneakers kam nje pale te bardha qe quhen Swaz dhe kam pas nje pale te zeza Dada qe kane qene top fare po mu prishen
Vazhdojme me sandale:
Per meshkuj dhe femra...
Me fjalet e Monica Geller, "I-I-I knooooowwww!!!"Postuar më parë nga Joselyn
![]()
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Per sportista:
Prej nje "avid online shopper."
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Linjë këpucësh made in Gwen Stefani
Olsi Kolami
Miss Stefani ka lancuar linjen e vet te kepuceve, duke reklamuar ne faqet e revistave prestigjoze produktet qe mbajne emrin e saj. Kengetarja e "No Doubt", e cila po thyen rekord me albumin e saj "Love Angel Music Baby", ka deklaruar se eshte gati te pushtoje boten, jo vetem me zerin e saj, por edhe me nje linje te vecante, e cila ka startuar fillimisht me kepucet, te cilat jane stiluar nga vete ajo. Linja e re e kepuceve, ka ne thelb te saj produktet sportive, fale nje bashkepunimi me K-Wiss, kolosin e industrise se produkteve sportive. Kepucet qe kane dale ne treg ne siglen Gwen quhen "Lamb", njelloj si linja e te njejtit produkt hedhur ne treg nje vit me pare dhe cmimet variojne nga 80 deri ne 150 euro.
Krijoni Kontakt