Doja te vija edhe une kepucet e mija ketu, por s'mi pranon forumi ...si duket i duan me balte.
Kam nderruar pc e skam jpg....kush me thote...ku te gjej nje jpg. (lol)
Doja te vija edhe une kepucet e mija ketu, por s'mi pranon forumi ...si duket i duan me balte.
Kam nderruar pc e skam jpg....kush me thote...ku te gjej nje jpg. (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
Mina, pse i ke hequr foton e atyre kepuceve qe kisha vene une dje? Ishin te bukura....m'u desh kohe t'i gjeja ne internet![]()
Corazono, ti e ke komen e madhe. Futi ne uje me krype qe te te zvogelohen![]()
Ecco Square
Spao i bleva ka nja 2 jave
![]()
Qetesi!
Shoket lexojne!
A t'kom thon qe je me gusto? Mu gjithmon' me ka pelqy shume kafja te meshkujt; si ne kepuce ashtu dhe n'rroba.
Ka dale moda me vesh kepuce burrash apo ti manciste je mashkull,,,se spo marr vesh une...![]()
Manciste, ato te tujat sa kane dale ne treg. Ja dhe ca te vjetra te Eccos. Casual classic, ngelen gjithmone ne treg.
Ia ka ble burrit. koncept i panjohur ky per ty e mua qe vetem dum, dum, dumPostuar më parë nga MI CORAZON
Ka dale moda me vesh kepuce burrash apo ti manciste je mashkull,,,se spo marr vesh une...![]()
![]()
Ca do ti mi? ndonji mas qafe
ja kepuce per me ike ne opera![]()
Summertime baby!
Ma shtive n'men, Kuqe...Si s'me ka ble kush kepuce mu, pervec mamit?!Postuar më parë nga Kuqalashja
Ia ka ble burrit. koncept i panjohur ky per ty e mua qe vetem dum, dum, dum![]()
Më njerez sarafë e kurnacë s'kam pa!![]()
A je bo ndonjehere shkuse ti Corazono qe te marresh kepuce peshqesh? Boj sevap e futi nje shkesllik, gjeji nje cope burre Macistes, se ka per te na ngel goca n'der....apo s'po i del boja fare knej nga forumi...me kete rast i fito ene i pale kepuce....Dy gezime ne nje dite.Postuar më parë nga MI CORAZON
Ma shtive n'men, Kuqe...Si s'me ka ble kush kepuce mu, pervec mamit?!
Më njerez sarafë e kurnacë s'kam pa!![]()
![]()
Krijoni Kontakt