Close
Faqja 23 prej 68 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 675
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Gratë britanike shpenzojnë 45 000 euro vetëm për këpucë

Sondazhi

Gratë britanike shpenzojnë 45 000 euro vetëm për këpucë

Londër – Një grua britanike shpenzon mesatarisht gjatë jetës së vet 45 000 euro vetëm për këpucë dhe gjysmën e kësaj shifre për aksesorë mode, sipas studimit të një grupi sigurimesh. Një e treta e grave britanike pohojnë se kanë të paktën 25 palë këpucë dhe 1,3 milionë gra pohojnë se kanë në shtëpi më tepër se 30 palë, sipas këtij studimi të “Churchill Home Insurance”. 86% prej tyre tregojnë se blejnë të paktën një palë këpucë të reja në muaj. Gjashtë gra në dhjetë prej tyre kanë pohuar se kanë të paktën 10 çanta dhe 80% të paktën 10 rripa. Një grua në pesë përpiqet t’i fshehi këto blerje, përballë partnerëve dhe 22% gënjejnë në lidhje me shumat e paguara për blerjen e këtyre objekteve. (AFP)
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Tsk...tsk, ja ku u futa dhe une ne keto statisticks!!!, Per rripa edhe per kepuce, PO e pohoj. Ndersa per canta kam vetem 3 (me emer dmth), edhe dy per qejf. Jo aq shume sa blen shumica ne, londer. Ndihem icik me mire tashi.

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anëtarësuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    ne kategorine e" manjakeve" nuk do e fusja veten, lol, po qe i kam fiksim i kam. Esht cudi ne fakt sepse kur isha me e vogel s'para me benin pershtypje fare kepucet & sandalet, fokusohesha me shum ke veshja, por tani i bera parate kepuce & sandale lol. Pa ekzagjerim, mund te kem mbi 30 pale, pa konsideruar ato qe kam hedhur vetem me nje te veshur ose dy. me thot mami: duhet te kemi nje dhome vetem per kepucet e tua, se nuk kemi ku ti veme lol

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Ncncnc, jo une s'kam shum tanarllik. 1 pale cizme per dimer, 1 pale kepuce per pune, 1 pale sandale per vere dhe 1 pale shapka per shpi.
    If I Only Could....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

Këpucë dhe Sandale

Ju ka qelluar rasti te blini sandale ne internet. Sandale & kepuce qe vishen me raste, jo te perditshme.
    Nese po, mundesisht shkruani faqen apo emrin e dyqanit.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kam blere nje pale cizme nga Rocket Dog, fantastike... s'i heq nga kemba... vecse per te nderruar corapet Nuk i shesin ne websit, por kane nje website ku reklamojne mallin (http://www.rocketdog.co.uk/Default.aspx). Kam vecuar keto me poshte, si me te preferuarat e mia.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Blej ke ALDO ..osht nice plus po ste pelqyn tak tak i kthen ke dyqoni me i afert
    ..Aldo ene Steve Madden me shum jan per te ble kpuc ene sandale per perdita

shif ene Nine West http://www.ninewest.com/s;NW_JSESSIONID=EkTKqTUgxmvOLwuNncAceR7ipPr5GECR8B Tx6sib1gJ46OBQ6ZDa!-41976852?namespace=catalog&origin=index.jsp&event= pg.shoe&cid=1059
    o-le-le firma

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    www.easyspirit.com

per ato qe su rrine kembet rehat.
    Summertime, and the livin' is easy...

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Don't make me give you a make-over, Cupke! Aman, si profesoret u vishkerke ti... une thosha se na ishe profesore moderne ti! I'll get you the golden ones aty siper te posti im, ato si me rripa. Per career, ka plot serioze, psh si keto qe provova para disa javesh dhe keto, extra te rehatshme qe kam blere, (por ne kafe se e zeza me duket shume overwhelming slash dominatrix ). Plus qe keto te fundit nuk bejne fare zhurme kur ecen (I hate that "taka krak" lol) se kane take traktori... plus (double, no triple, plus) Humie really liked them on me
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 26-03-2006 më 02:17
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Don't make me give you a make-over, Cupke! Aman, si profesoret u vishkerke ti... une thosha se na ishe profesore moderne ti! I'll get you the golden ones aty siper te posti im, ato si me rripa. Per career, ka plot serioze, psh si keto qe provova para disa javesh dhe keto, extra te rehatshme qe kam blere, (por ne kafe se e zeza me duket shume overwhelming slash dominatrix . Plus qe keto te fundit nuk bejne fare zhurme kur ecen (I hate that "taka krak" lol) se kane take traktori... plus (double, no triple, plus) Humie really liked them on me
    Po c'prefesore moj aman. Qe thua ti, ka nja dy muaj qe bleva nje pale brown boots, high heels of course cause they go with my beige coat, edhe nuk i kam veshur (I swear!) asnjehere. To tell the truth, anything fashionable I buy, I don't wear it more than twice. Next season they are out of style. Me pelqyen ato ngjyre kafe te hapur, ndersa te zezat...hmmm...not my type
    Per rehati jane vetem keto sportivet...my favorite ones Nike airmax. Kisha nje pale qe me shkuan 4 vjet, dhe sikur nuk kisha asgje ne kembe. I felt so bad to throw them out at the end. Emotional, I guess.

ps. I hate "krak-krak" too but don't you think it's a bit flattering when you are walking down the hall and people turn around to look at you? (lol) mos i thuaj hum-it per kete
    Summertime, and the livin' is easy...

Faqja 23 prej 68 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Irak: Gazetari gjuan me këpucë presidentin Bush
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 240
    Postimi i Fundit: 12-03-2009, 17:02
  2. Kate Hudson manjake blerjesh: Kam 400 palë këpucë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-12-2008, 16:41
  3. Kepuce robot nga Honda
    Nga prenceedi në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 09:45
  4. Suplement veror: Bukuria femërore në sytë e një mashkulli
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 06-05-2008, 13:20
  5. Mendime nen shollen e nje kepuce...
    Nga SyntheticZero në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 02:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •