si ju duken??
si ju duken??
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
legwrap pump...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
nice color..
BeRaTsE 83
PO po mi po nder ta kem po esht muhabeti si ti nxjerr ne dificit Bill Gate e jo mu qe me sfidon me sekonta lool si bo kjo sikur ti se ke per nder tme kesh burr mu tani un kpucet si kam qef por per Kostume Armani, Gucci, Boss mbaroje fare kshuqe dhe vete sjam i lire loolPostuar më parë nga Lolita Bonita
Ti ta kesh per nder te jesh burri im. E morre vesh e mos be sikur
nuk do.
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
looool Miss Blue, se me te thirr Miss Baby blye me behet xheloze grujaPostuar më parë nga baby_blue
Degnis, une te them te drejten nuk kam dal ndonjehere lakuriq ketu ne kanada por me duket se te kapin dhe te fusin ne burg po te kapen lakuriq ne rruge, megjithese ti hajde provoje njehere se mos te qellon polici femer dhe te pelqen ty meqe ke tre kembe dhe nuk te arreston, ku i dihet. lol
Lolita, sa mire e ke ti motra, blij kepuce e rroba sa te kesh qef, ashtu te lumte, edhe une ate bej kur kam kohe, kur s'kam kohe nuk ja var shume, sa mire eshte kur ke plot rrobe dhe mund te zgjedhesh cfare te duash, eshte nje ndjenje e mrekullueshme.Jo me jo se nuk dal laskuriq anej ne kanada se muhabeti esht se ne cdo vend te botes pervec shqiperis 90 perqind e policve jan te fushes kshuqe kam frik se po mdel naj polic bagabond e jo police ene ma te ve prangat ai ska jo kshtu e jo ashtu kshuqe as me rroba e as pa rroba sdo dal ne kanada loool
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
me pelqen keto lloj :P
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Me fal Lolita, pa te ofenduar po kepuce e sandale me te shemtuara se ato qe ke zgjedhur nuk ka. Mos ma mer per ofendim![]()
I'm not interested in the next generation
I'm interested in US
not to bad ehhh edhe sapo i bleva te modes jane po nuk e di a shkojne me kete makinen e keqe:::::...................
IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE
JO KEQ EEEEEEE.........Postuar më parë nga CUFO
not to bad ehhh edhe sapo i bleva te modes jane po nuk e di a shkojne me kete makinen e keqe:::::...................
IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE
un per vete vesh me shum atlete, po ama per taka shof gjithmon, vdes!!!!!
meqe keni bo galeri me kpuc juve, po ve edhe un nji foto....![]()
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
Krijoni Kontakt