Close
Faqja 19 prej 68 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 675
    . Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    provova para sa ditesh nje pale te tilla qe me shkojne me fustanin e zi, por sa hodha 2 hapa desh theva qafen...kur jane kaq te larta takat vetem me bastun ecen ...

Eh ca heqim ne te shkretat per tu dukur pak elegante dhe te bukura...Ve bast qe meshkujt nuk do benin kurre sakrifica te tilla...

p.s. i mora, tani po bej praktike ne shtepi
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga nausika : 18-05-2005 më 22:59
    When in Doubt, Act Stupid!

. Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    keto palet e para quhen thjesht "sandale" kurse te dytat " hapat sensual"...

si thoni, kush ka me shume mundesi te shpiki modele te tilla, nje mashkull apo nje femer

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar më parë nga nausika
    si thoni, kush ka me shume mundesi te shpiki modele te tilla, nje mashkull apo nje femer
    Me siguri ka qene mashkull dizajneri, pasi qe ka dashur qe femrat qe veshin taka te ketilla, te bien andej rrugeve.
    Amazing what everything a girl might wear. dhe mendon se i vijne mire...o zot o zot. Nejse.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Stormi, sic ka thene dhe heroi im i ri Mr. Hatibi, lol, femra nuk vleresohet per ate qe mund te beje, por per ate qe mund te beje mashkulli me te.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Dmth nuk eshte i vertete fakti se te gjithe dizajneret meshkuj jane "gay" e?

Nejse, i ka ca te mira ky heroi yt i ri.

Une ja sapo mora nje pale nga "le boutique".
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Nausika, qenka allasoj mode andej nga Kanadaja o goce, se ketej ne USA vetem nje segment teper i ngushte i popullates vesh kepuce me taka aq te stergjata dhe te sterholluara...let me add the 'j/k' in case I get in trouble...

Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    Stormi, sic ka thene dhe heroi im i ri Mr. Hatibi, lol, femra nuk vleresohet per ate qe mund te beje, por per ate qe mund te beje mashkulli me te.
    Kuqe, kjo eshet vetem e njeanshme dhe bile deri diku diskriminuese ndaj femres... pasi nuk i lejon femres te veteshpalose akivisht vetveten...dhe keshtu te kete te drejta te barabarta me mashkullin ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 19-05-2005 më 12:51

. Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Me siguri ka qene mashkull dizajneri, pasi qe ka dashur qe femrat qe veshin taka te ketilla, te bien andej rrugeve.
    Amazing what everything a girl might wear. dhe mendon se i vijne mire...o zot o zot. Nejse.

...storm, nuk e di kush eshte dizajneri, por une them qe me siguri qe ka qene femer, vetem nje femer mund te jete aq mazokiste

. Maska e nausika
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    [QUOTE=diikush]Nausika, qenka allasoj mode andej nga Kanadaja o goce, se ketej ne USA vetem nje segment teper i ngushte i popullates vesh kepuce me taka aq te stergjata dhe te sterholluara...let me add the 'j/k' in case I get in trouble...
    [QUOTE]

ashtu thua?
    e kam pare vete kete mode te tille neper rruget plot gropa te shqiperise...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Këpucët dhe sandalet, kjo mani e çmendur grash

Këpucët dhe sandalet, kjo mani e çmendur grash

Olsi Kolami

I shohin, bien në dashuri më shikim të parë dhe më pas i blejnë, madje edhe një palë në ditë po të jetë e nevojshme. Këpucë, këpucë, sërish këpucë. Për shumë gra ato janë një pasion i çmendur, pothuajse një fiksim. Sipas një sondazhi të organizuar nga revista “Laura” 45 për qind e grave gjermane, pra një në dy, zotërojnë 25 palë këpucë. Sondazhi është bazuar tek një kampion prej 1 mijë grash të moshave 20-50 vjeç, ku 30 për qind pohojnë se kanë deri në 10 palë këpucë, ndërkohë 38 për qind, të paktën 25 palë, ndërkohë që vetëm 17 për qind e grave të anketuara nuk kanë as 10 palë. Sondazhi më pas është ndjekur nga disa kuriozitete që lidhen me këtë mani, që kanë emra të njohur të jetës politike dhe artit. Kështu ndër gratë më të famshme që kanë një garderobë marramendëse këpucësh renditet Imelda Marcos, vejusha e ish-diktatorit Filipinas Ferdinando Marcos, e cila në zotëronte asokohe 3 mijë palë këpucë, ndërkohë më e çmedura, mund të konsiderohet pa frikë këngëtarja Maria Carey me 10 mijë syresh. Këpucët vazhdojnë të mbeten një pikë e dobët edhe për tenistën 18 vjeçare Maria Sharapova. Kampionia ruse ka pohuar për revistën “Bunte” se “nuk e kam llogarritur ende sesa palë këpucë mund të kem, por mendoj se mijëra, ato më çmendin fare. Nuk mund të dal nga dyqani pa blerë një palë”. Po çfarë i shtyn gratë që të kenë këtë mani të theksuar për të blerë një duzinë këpucësh dhe sandalesh ? Psikologu i revistës shpjegon se këto gra kanë si qëllim ndryshimin e imazhit të tyre dhe këpucët janë një detaj mjaft i rëndësishëm për to. Duke u transformuar shumë shpejt, ato mund të kthehen në femra fatale, pasi fundja çdo palë këpucësh, ka një kosto, e cila nëse llogarritet mund të jetë marramendëse.

30/05/2005
    KATEGORIA: Psikologji

P.s Hajdeni tani ,ju te mirat e forumit shpjegonani si eshte kjo pune? sa kepuce dhe sandalle keni secila dhe sa dhoma keni per ti mbajtur ato...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    s'jam kaq maniake pas kepuceve ndaj s'di te te them pse-ne.

Faqja 19 prej 68 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Irak: Gazetari gjuan me këpucë presidentin Bush
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 240
    Postimi i Fundit: 12-03-2009, 17:02
  2. Kate Hudson manjake blerjesh: Kam 400 palë këpucë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-12-2008, 16:41
  3. Kepuce robot nga Honda
    Nga prenceedi në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 09:45
  4. Suplement veror: Bukuria femërore në sytë e një mashkulli
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 06-05-2008, 13:20
  5. Mendime nen shollen e nje kepuce...
    Nga SyntheticZero në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 02:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •