ose keto, adidas
ose keto, adidas
I like nothing but the truth
Socrates
O lale o shtrenjtu me pas gru kto kohe, po e deshe plotsoja nazet, po s'deshe ka katunare sa t'dush mali e kodra, lolPostuar më parë nga degnis
O Gocpersmbari parzotin oj ti se mi sheh lolita bonita kto kepucet e ja fut ne tru edhe thote o do i blej o ska edhe hajde ziu me te athere![]()
[QUOTE=Enola]Para se gjithash do doja tju beja nje pyetje te tereve se cfare modeli kepucesh preferojne, ato me maje (stil kauboj), maje rrumbullake, take e larte, take e ulet (per femrat) apo... ndonje tip tjeter.QUOTE]
Cdo tip kepuce ka lezetin e saj. Varet se cfare ke veshur dhe nga stina. Kudo qe te shkosh, do vishesh sipas etiketes. Kur shko ne pune, do vishesh ne menyre profesionale. Do dalesh nje pasdite, mund te vishesh klasi, sporty, apo dhe modern ose hip hop. Do lahesh ne det, do kesh kepuce uji
Per vete preferoj shumicen e kepuceve por kushti # 1 eshte qe te jene te rehatshme. Firma per mua s'ka rendesi aq sa ka pamja dhe rehatia e kembes. Dhe nuk jam per shpenzim ne maksimum per rroba trupi. S'kam luajtur mendsh te ble nje cante $600 apo nje pale kepuce nga Aldo apo Nieman Marcus per $750.
Always stay in the middle...be moderate!
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
Postuar më parë nga gocpersmari
looooooooooool sa mire qe ja ke thene, si eshte e mundur qe une nuk po shof asnje pale kepuc nga keto qe ke postuar ti??????? Pse nuk duken fotografite.
Don’t wantcha for the weekend - don’t wantcha for a night
I’m only interested if I can have you for life - yeah
Uh, I know I sound serious - and baby I am
You’re a fine piece of real estate, and I’m gonna get me some land
Oh, yeah
So, don’t try to run - honey, love can be fun
There’s no need to be alone - when you find that someone
Hooker boots!
WTF qenkan keto kepuce?? Ironi??
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 24-03-2004 më 03:17
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
I know, tek e reja nuk jane postuar ngaqe u postuan 15 oret e fundit para upgrade, po po te duash shko tek forumishqiptar.com/vjeter, aty jane te postuara, ciaoPostuar më parë nga Lolita Bonita
Socrates
keto jane disa, Steve Madden
Ndryshuar për herë të fundit nga gocpersmari : 24-03-2004 më 15:58
Socrates
edhe keto nga Urban outfitters
Socrates
steve madden perseri
Socrates