Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 57
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    jonka ekzistojn i njejti rrezik qe ekziston dhe nga dielli.

Une bej dushin jo krevatin
    ca eshte dushi mi???

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Nuk kam vajtur edhe nuk ma do mendja se do vete ndonje here...por duke qene goxha zeshkane - (edhe mos ja lene vetes mangut pushimet djellore - ndash ne Angli o vend tjeter) mundohem te mbaj nje ngjyre sa me natyrale. Sa per shenjat e bardha- shum shum pak me mbesin. Dmth kur veshembathjet e mbullojne- cfare do lloj
    Por njehere qe me ka zene gjumi ( duke bere banjo djelli ne plazh)- me ka ngelur forma e zyseve ne fytyre per disa dite ..
    Nuk me pelqen ngjyra e bardhe- edhe kur shoh disa femra qe dalin neper clube nate...me shum pak rroba edhe me ate kembe te bardha si bora...ufff me behet cik ftohte mua ...
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    jonka ekzistojn i njejti rrezik qe ekziston dhe nga dielli.

ca eshte dushi mi???

Dushi quhet nje si tip cilindri po rri ne kembe dhe ke llampa rreth e rrotull vetes.

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anėtarėsuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Kam shkuar disa here,por mendoj se jan me rrezik per lekuren

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Tanning Beds spc Dushi works for me........i love it , preferoj te kem ngjyren e duhur para se te dal ne publik apo plazhe..............never white skin.......

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pietje :

Kam nje dasem se shpejti me shku , dhe me duhet te bej nje cik tanning pasi fustani qe kam eshte i hapur shume ... dhe meqe skam kohe per tu reklamu te xhaxhi dielli kam vendos me shku ne tanning salon . Qe te marr nje ngjire te bukur ke me rekomandoni kervatin apo dushin oj chicks ? Dhe me sa seanca merret nje ngjyre e bukur ? Duhet te filloj te shkoj qe tani apo ?

ps: Dasma eshte ne 3 qershor .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Pinku.............

Po te jesh shume bardhoshe ( si una psh) duhet te shkosh te pakten 6 - 7 here te marresh ngjyre cokollate se ne fillim kuptohet skuqet lekura ( it sucks), por nese je pak ezmere nga natyra 3- 4 here do ishin te mjaftushme po mos i merr qe tani pak me vone se me kalimn e kohes lekura fillon edhe zbardhet dhe nuk je ngjyren qe do diten e dasmes...........( Te keshilloj Dushin) the best

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Dushi 'cause then you can dance

Fillo qe tani se do digjesh po t'i besh shpejt e shpejt. Une digjem me nga 7 minuta, behem si domate (m'u kujtua Kuqja me 15 minutcin e vet). Mgjs jam addicted keto kohet e fundit (8 seanca -- 1 dite po, 1 dite jo), me duket sikur s'po marr me ngjyre... ose kam harruar sa e bardhe kam qene.

Dushi te kujton kalamajte e Holocaustit qe u dogjen neper furra... pastaj kur dal vjen dhe ere si e djegur Merr nga ato syzet si stickera ($0.50) se s'te lene shenje si goggles. Only dhembin kur i heq se te shqisin lekuren e syve so try to dull the sticker first, pat it with your fingers for a few seconds before sticking them on your eyelids.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Pink,

si ne krevat ashtu edhe ne dush, mire merret...

varet ke ke me rehat,

ti si ngjire-dashese qe je, te ze menjehere, jo si ca qe duhen ly me kos qe te mos digjen...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga LoveLyBruneTT
    Pinku.............

Po te jesh shume bardhoshe ( si una psh) duhet te shkosh te pakten 6 - 7 here te marresh ngjyre cokollate se ne fillim kuptohet skuqet lekura ( it sucks), por nese je pak ezmere nga natyra 3- 4 here do ishin te mjaftushme po mos i merr qe tani pak me vone se me kalimn e kohes lekura fillon edhe zbardhet dhe nuk je ngjyren qe do diten e dasmes...........( Te keshilloj Dushin) the best

Po keto 3-4 heret ne sa kohe (intervale) psh 1 here ne jave ?

Thx thx Lovely
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •