Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 57
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    ps. babi thot qe femra ka lezet e bardh loool po sdo te harxoj lek ai per tanning me duket

lol kurse babi im probably would say "hajd puno me mua" meqe punon jashte dhe eshte i vetmi ne familje qe ka lekuren me te bukur, si tipik vlonjat esmer :P

per vete skam vajtur kurre ne tanning salon, although i have thought about it , mjafton te rri jasht dhe te marr rreze djelli, po ce do qe nuk shpenzoj apo rri jasht shume...por keto dite kam vendosur te studioj jash, tepakten te me nxihen duart apo kembet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 21-03-2006 mė 13:38
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Dikur kam mendu qe ti frekuentoj, po doktoresha ma ka ba te ditun se je shume e bardhe, dhe mund te kesh probleme. Nuk kam lekure qe nxihet shpejt,
    dhe po te rri 15 dite rresht ne plazh, keshtu qe me duket humbje kohe me shku every single day me marre rreze. Si ato te diellit per mendimin tim nuk ka.
    Ja dje nje xhiro nga pishina dhe u bana cokolate fare..

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Tanning Beds perdorin teknologjine me te re te UVA Rays, shto faktin se vendos lotion mbi trupin e ben me te sigurte shkuarjen ne nje Tanning Salon.
    Keshillohet perdorimi i goglave dhe jo Tingle lotion per fillestaret
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Ju ka qelluar ndo nje here juve te jeni me rroba banjo ne mes te drekes, dhe kur shikoni poshte trupin, ju verbohen syte nga bardhesia? Pervec kembeve, supeve dhe nje pjese e kraheve, gjithshka tjeter nuk me nxihet me, vetem skuqem ne ato vende, sado vaj te ve mbi to (apo s'e kam dhe shtepine me pishine)... si zeber, only lara-lara Preferoj diellin por tanning salons te japin nje te nxire ne gjithe trupin... mgjs per mua femrat kane lezet te bardha Pishinen e perdor vetem kur bie shi.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    problemi te rrish jash per te marr rreze djelli eshte se duhet te qendrosh ne pozicionin ku se ke marr, and this might be an uncomfortable position

Leila per pjeset e trupit qe ste nxihen, get a tanning spray
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga hi, ryder
    to beat her ass black n blue, see what i did there.

ke fillu dhe sqarohesh tashi, lol

vajta dhe une njehere te kto beds. rri 15 - tha xhaja - se je e bardhe. 30 thashe une tahmaqarja. 30 min rrezesh qe pasuan nga 2 jave dhimbjesh. even my arse ached se vajta cullak.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Preferoj diellin . Skam shku ndonjehere ne tanning salons dhe as kam nder mend te shkoj .

Varet cfare lekure ke ne fakt , une me 2 ore shellimi ne back yard dhe me uje pishine me klor behem cokolat . Imagjino kur shkoj ne plazh me uje me krip .. behem akoma me cokolat . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    per vete skam vajtur kurre ne tanning salon, although i have thought about it , mjafton te rri jasht dhe te marr rreze djelli, po ce do qe nuk shpenzoj apo rri jasht shume...por keto dite kam vendosur te studioj jash, tepakten te me nxihen duart apo kembet
    kto dite? ktu te une ben nje te ftote kto dite po kshu si ne toronto...shyqyr qe spo fillon te bieri dhe debore!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    vajta dhe une njehere te kto beds. rri 15 - tha xhaja - se je e bardhe. 30 thashe une tahmaqarja

epo sta ka fajn njeri
    une vajta pyeta ate xhajen (xhaje ishte dhe i imi) dhe i them sa duhet te ri dhe me thot qe meqe jam kaq e bardh duhet si fillim 5-10 min heren e pare...."behet te ri 1 minut heren e pare?" i them une dhe filloj te qeshte shyqyr qe si ran dhemben ne mberdhe

ps. une heren e par me shume se 2-3 minuta sri nje here!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    Une kam shkuar dhe ne Rome dhe ketu ne NY. Ne Rome sallonet e bukurise jane sallone bukurie, jo si ketu me kujtojne garsonierat ne Shqiperi. Nejse. Une bej dushin jo krevatin sepse krevati me duket si arkivol po dhe ai dushi te tmerron pak me hapsiren e vogel. Po kur fillon muzika shtyhen 10 minuta. Pervec kesaj frike, besoj se ngjan shume bukur kur ben tanning, megjithate te gjitha rreziqet per lekuren perfshire edhe kancerin e lekures ekzistojn. Keshtu kush shkon ti bej llogarite. LOL

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •