So me 7 min digjesh thua ti Leila ?
Ne fakt shume bardhoshe nuk jam po dhe ezmere jo . Ngaqe kam marre rreze dielli vit per vit (vere)sikur me qendron ajo ngjira nuk me iken plotesisht .Por gjithsesi duhet te marr ca rreze no matter what .
So me 7 min digjesh thua ti Leila ?
Ne fakt shume bardhoshe nuk jam po dhe ezmere jo . Ngaqe kam marre rreze dielli vit per vit (vere)sikur me qendron ajo ngjira nuk me iken plotesisht .Por gjithsesi duhet te marr ca rreze no matter what .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
No mund ti marresh edhe brenda javes ose ne dy jave( psh 2 here ne jave) per 4 vizita ( vetem 5 min )Po keto 3-4 heret ne sa kohe (intervale) psh 1 here ne jave ?
Por per pagese a do na thote ndonjera sa shkon????
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Abigail varet ca krevati zgjedh se ka te thjesht dhe pastaj ka dhe pak me te avancuar qe ta bejn ngjhyren me bronx etc. I thjeshti eshte aty afer $30-$35ne muaj dhe mundesh te vesh sa here te duash (svete dot 2 here ne dite pa)
Ne pergjithesi nuk eshte shume e shtrenjt.
dushin se kam provuar po besoj se do jet me i mire se krevati. Krevati ta ben kurizin me te zi se trupin para, se kurizi eshte me afer tek drita dhe eshte ne kontakt me xhamin.si ne krevat ashtu edhe ne dush, mire merret...
Domethene mund te marresh ngjyre per nje muaj? Me duket shume e lire nga leket, sepse mendoja se do ishte me shtrenjte.Postuar mė parė nga FierAkja143
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Une per vete rrall vete tek salonet vetem kur me duhet patjeter,e para ngjyren e marr shume shpejt dhe nga dielli dhe me rri shume nuk me heket,jam pak si meleze keshtu qe nuk ka nevoj te vete Tanning Salons por ka ndodh edhe qe kam shkuar kur kam dashur te dukem shume me cokollad se qe kam qen dhe kam perdor krevatin.
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
o gocat, mos provoni tanning, se ne ardhmeri ju del kanceri lekures
po pritni se vera erdh
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
Une lekuren e kam te bardhe si qumeshti, por nxihem shume shpejt, mund te behem jevge fare e nuk me njeh
Por me keto metoda nuk e di sa me duhet te marr ngjyre?
E dhe dicka tjeter: Sa mban ngjyra?
Une personalisht preferoj djelli.Postuar mė parė nga FierAkja143
Nuk kam vajtur ndonje her ne tanning salone por do shkoj ket jave sepse nuk kam kohe te rri ne djell per tu rrezitur. Kam pak frig nga ato qe kam lexu ndaj kesaj form of tanning por du ta provoj. Ēti bej kuriozitetit...lol
Krijoni Kontakt