DodonPostuar më parë nga dodoni
Bashkëkombas i mirë mund të jesh ti,unë,etj etj.Problemi qëndron tek këto gricjet e myftinisë së Shkodrës që kërkon me çdo kusht të dhunojë atë me çka mburremi ne Bashkëjetësën fetare.
Nënë Tereza nuk ishte vetëm një bashkëkombase e mirë..ajo ishte dhe akoma është,ambasadorja më e mirë e virtuteve shqiptare në botë.Paqja,dashuria dhe mëshira për më të pambrojturit nuk janë vetëm virtutet të cilat ajo i dedikoi qënien e saj,por janë dhe virtutet karakteristike të çdo shqiptari...
Problemi nuk qëndron tek bashkësia myslymane në tërësi,por tek një pjesë e mykyr e saj e cila po bën çmos për të nxitur një farë urretje fetare në popullsi.Jam mëse i bindur që nuk ka për tja dalë mbanë pasi shoqëria shqiptare është shumë më mature sesa kanë këto kokrra idenë.
*Iliriani ke cekur ca gjëra shumë të rëndësishme.Përgëzime për shkrimin.
Mund të na thuash të lutem burimin botues të këtij shkrimi ?!Postuar më parë nga forum126
Ps.E dini çmë ka bërë më shumë përshtypje këto ditë.Që shikoj zotërinë që përfaqson myftininë e Shkodrës në një deklaratë për media më të vjetër dhe në krahun e majtë të tij kishte një mini flamur jeshil, kurse në sfond nga mbrapa në një cep të një rafti dallohesh flamuri shqiptar....
Nënë Tereza nuk na përket vetëm ne...ajo i përket mbarë njerëzimit..
Krijoni Kontakt