shi pse ne ket e the dhelpne cristalin e kemi si shpirt ti na thu se pelqe![]()
shi pse ne ket e the dhelpne cristalin e kemi si shpirt ti na thu se pelqe![]()
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
smiley tregoji endit qe je me eduakatsurratin thote
se shef sa u nxef ia![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
cristal per koken tende edhe timen qe sna bo mo nena spo shof gje une foto ...booo postoje edhe ihere se mbase del kesaj radhe![]()
KilleR-X-
FYTYREN MI FYTYREN.....UN STHASH QE SE PELQEVA....UN SE PASH DOT FARE
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
Cristal po ku e ke foton moj? Kemi qe nga 1 korriku qe e presim, tani qe ti vendose per ta vene ne forum ajo nuk do.
Ciao![]()
Reality is wrong, dream is for real
Ur photo? Yllo tek e para u mundova te pikturoja une tek e dyta sbehet fjale fare.Maybe in the future we'll see ur photo.
Mireserdhe midish nesh dhe ia kalofsh mire.
PnL ppl
Ja dhe foto e Cristal. Pak me vonese ne temen e saj, por s'ka gje. Ja vlen besoj.
Pershendetje Cristal !
kalofsh caste te mrekullueshme ne forum...paskeni dale shume simpatike ne foto...
te uroj suksese kudo ne jeten tende private
bye
Romantiku!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Letersia 76 : 02-12-2002 mė 01:10
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
Cristal po ti qenke e lezetshme me korbecke...
Suksese xhan![]()
![]()
Hi Cristal ! S'po te them mire se erdhe sepse nuk je dhe aq "fresh" ketu, une jam vete per tu uruar (lol), por te uroj te vazddosh t'ia kalosh sa me kendshem.
![]()
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
Krijoni Kontakt