Postuar mė parė nga nausika
- lol
Fondet jepen nga brenda dhe nga bordi (kaq info me lejohet te jap...)
po nejse, pak rendesi ka kjo... Ideja e ketij diskutimi nuk eshte diskriminim i UT-se (megjithese implilkohet :S).
Postuar mė parė nga nausika
- lol
Fondet jepen nga brenda dhe nga bordi (kaq info me lejohet te jap...)
po nejse, pak rendesi ka kjo... Ideja e ketij diskutimi nuk eshte diskriminim i UT-se (megjithese implilkohet :S).
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Postuar mė parė nga Borix
eshte per tu cuditur sesi eshte sekret se nga i marin fondet e kerkimeve shkencore profesoret...
ne cdo vend tjeter te botes eshte flete nderi te maresh fonde kerkimi, biles profesoret i reklamojne fondet e mara me shume sesa publikimet ne revista shkencore...
gjithashtu, ne cfare baze jepen keto fonde misterioze?
Ideja e ketij diskutimi eshte per te mare me shume informacion per mbarevajtjen e universiteteve ne shqiperi, qe ndoshta nje dite ata qe po bejne doktorata dhe studime jashte shtetit ta konsiderojne memedhene si zgjedhje kariere gjtihashtu (me qitje shume te larget)
When in Doubt, Act Stupid!
Tani besoj se u sqarove teresisht e ne cdo gje...lolPostuar mė parė nga nausika
P.s Me vjen mire qe megjithese kisha nje informacion 2 vjecar mbi kete Universitet, e kisha akoma aktual...
$$$$$$$$$$$$$$$$$
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Une jam te ky universitet dhe mbaroj pas dy muajsh, cfare do qe te dish ti xhuxhumak?Une jam ketu qe diten e pare kur u hap, dhe tani i ben 4 vjet, nese ke ndonje pyetje ta jap une.
Ne lidhje me kerkimet shkencore te UNYT, nuk ke shume per t'i treguar xhuxhumakut...Postuar mė parė nga Edvin83
![]()
![]()
![]()
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
UNYT po organizon here pas here konferenca dhe fjalime ku po jepen mjaft mendime te mira per organizimin e ekonomise shqiptare.
Ai i djeshmi ishte bombe fare, por ty nuk te pash ne ata dy te tjeret,![]()
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Ne korrik diplomohet brezi i pare i studenteve te Empire State College/University of New York in Tirana. Jane rreth 25 studente qe do te marrin diplome nga ESC megjithese i kane bere te 32 kreditet duke studiuar ne UNYT programin e ESC.
Eshte nje pervoje qe ESC e ka bere me pare edhe ne Athine, Selanik, Prage, Turqi e Bejrut.
Kjo menyra nxjerr studente te pergatitur me program amerikan dhe qe kane studiuar ne nje vend tjeter jashte USA.
Computer lab dhe libraria si shume te vogla![]()
![]()
ehe, jane shume te vogla por ato fotot qe keni pare ne interent jane te vjetra, tani jane salla tjera. Sidoqofte do te bejne godine universiteti tjeter sepse keto jane te perkohshme.
Krijoni Kontakt