Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 63
    KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar më parë nga resina
    Kush di te dashuroje,di edhe te fale.

po cdo gje eshte reciproke.

cte mbjellesh ..............do korresh.
    dont worry be happy

i/e regjistruar Maska e resina
    Anëtarësuar
    19-05-2007
    Vendndodhja
    ne nje vend te bukur,ku cdo stine ka bukurine e vet
    Postime
    286
    Citim Postuar më parë nga zhorzhi
    po cdo gje eshte reciproke.

cte mbjellesh ..............do korresh.
    Ok.Kush mbjell dashuri ,dashuri do marre.
    Por cte bejme kur sbie shi dhe thahet fare?
    JETEN TA JETOSH PA E VRARE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    falni o njerez se jeta eshtee shkurter... demtoni veten tuaj nese mbani ne shpirt mllef dhe urrejtje...nuk zgjidhet gje me hakmarrje dhe meri...sikur do rrrojme 500 vjet...

Moving on... Maska e Lover
    Anëtarësuar
    07-08-2007
    Postime
    62
    Une tradhetine e cilesoj ne dy gjera. Eshte tradhetia seksuale, dhe kur them kete e kam fjalen per nje nate te nxehte qe nuk shenon me shume se kaq dhe ate te ndjenjave ,madje kjo e dyta jo domosdoshmerisht ka seksin brenda....anyway.
    Megjithate eshte e veshtire te gjykosh dhe ndryshe ta perjetosh.
    Personalisht nuk kam patuar asnje te kuptohemi, edhe pse nuk do ishte jashte te zakonshmes, por ajo qe dua te them eshte kjo. Tradheti do te quaja ate te ndjenjave dhe ate nuk arrij dot ta fal ...dhe te dua une nuk mundem ...sado e dashuruar te jem.
    Mire pra pak a shume idea ime per sa do falnim dhe cfare do perfshinte falja.

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Kompromis per tradheti nuk mendoj qe duhet te kete, gjithsesi jo ne lidhjen time.
    Mund te fal per gjera tjera por jo per tradheti, sepse i humbet kuptimi edhe lidhjes nese je i tradhetuar apo tradheton. Per cfare duhet te falesh? Per te vazhduar nje lidhje me tradheti tjera? Apo per te mbyllur syte dhe te behesh qe nuk shef gjerat?
    E para tradhetia nuk do te duhej te vinte nga asnjera ane nese lidhja eshte e forte dhe ska nevoje per persona te trete, por nese vjen atehere nuk mendoj qe duhet te vazhdon njejte.
    Barca

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga Alicia
    Sa me shume ta duash nje person, aq me shume fal?Apo sa me shume ta duash dike aq me teper lendohesh nga ai/ajo dhe prandaj dhe nese fal, dhimbja ende mbetet ne mendjen dhe shpirtin e lenduar?
    Une them qe njeriu fal, por nese gjeja per te cilin fal eshte nje tradheti, atehere nuk ka njesi kohore qe ta bej kete tradhti qe te harrohet, sepse me nje tradhti njeriu vret shume partnerin, e kete vecanerisht kur lidhja eshte shume e rendesishme.
    ke te drejte
    tradhetia eshte gjeja e pafajshme ne nje lidhje dhe eshte shkaku qe shum lidhje marin fund
    po mos u merzit se ai qe tradheton e paguan ne kete jete.
    ta vertetoj me firme po deshe
    dhe pendohet si qeni pastaj po s'ka.Tradhetove?he ik ne jot eme tani thoi atij.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-01-2006
    Postime
    24
    sa me shume te duash aq me shume kerkon te stampsh buzeqeshjen en fytyren e saj...edhe sikur ajo buzeqeshje te te kushtoj me mijera therrje ne zemer

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Thumbs up heheheh

Citim Postuar më parë nga Alicia
    Sa me shume ta duash nje person, aq me shume fal?Apo sa me shume ta duash dike aq me teper lendohesh nga ai/ajo dhe prandaj dhe nese fal, dhimbja ende mbetet ne mendjen dhe shpirtin e lenduar?
    Une them qe njeriu fal, por nese gjeja per te cilin fal eshte nje tradheti, atehere nuk ka njesi kohore qe ta bej kete tradhti qe te harrohet, sepse me nje tradhti njeriu vret shume partnerin, e kete vecanerisht kur lidhja eshte shume e rendesishme.

Sa me shume te duash...aq me pak gabon. Dhe nqs kjo dashuri eshte e barabarte nga te dy ose ne rritje perdit e me shume nga te dy..falja nuk hyn ne pune...per mos te thene zero le te themi hyn 2% ne pune.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi Lexo Postimin
    Sa me shume te duash...aq me pak gabon. Dhe nqs kjo dashuri eshte e barabarte nga te dy ose ne rritje perdit e me shume nga te dy..falja nuk hyn ne pune...per mos te thene zero le te themi hyn 2% ne pune.
    Plotesisht e sakte LLACI
    Falja futet ke toleranca .por mos te harojm tolerimi duhet ne masen e duhur .Ne dashuri kure fal shume shume ose je dhe vet duke gabuar ose sta ndjen fare per partnerin .Sa me shum e do nje person aq me shume futesh ne boten e tij dhe rite vlersimin per te ne cdo aspekt ,pra sic e ka then ne citim LLACIPACI "sa me shume do aq me pak gabon"
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    besoj ne kete . sa me shume te duash aq me shume fal...
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •