Ndryshuar për herë të fundit nga uj me gaz : 29-03-2011 më 15:32
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
yyy kaq shume gjera do ndryshoja sa nuk numerohen... tek e fundit e rendesishmja eshte te mesosh nga gabimet e bera dhe ti pranosh ato.
shume gjera do ti beja ndryshe tani;dhe jo si me perpara,do mendohesha 100 here pastaj te veproja
por kur je shume e re te duket bota e jotja mor amon,fluturo gomori___po po flutoron por sic e ka theksuar dhe broken_smile e rendesishmja eshte te mesosh nga gabimet e bera
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
po tu kthente mbrapsh koha gje qe sbehet sdo u martoja kaq shpejt,jo qe jam penuar po duhet te jesh e pregatitur per martese dhe duhet ta deshirosh me gjith shpirt e zemer martesen me ate person,i thone nje jete,duan ta duan te 2.ndryshojn shume gjona,dhe sidomos me e rendesishmja duet te jene te gjith njerezit dakort per martesen tende dhe jo te mallkojne nga mrapa,vetem kte sdo boja do rrija nfejes derisa tu qetesonin ujrat po kur prehet llafi nuk e ndryshon dot se te ecen ters thojne plakat.
Nëse kthejmë kokën dhe shohim rrugën që kemi bërë,jo të gjitha gjërat i kemi bërë mirë dhe çdo njeri ka diçka për të ndrequr në atë rrugë.Por natyrisht që disa gjëra ikin dhe nuk kthehen.Nuk ke më kohë të rikuperosh ndaj njerzit duhet të jenë të kujdesshëm me jetën e tyre.Ajo ikën shumë shpejt.
Nuk e di perse por te gjithe ata qe nuk do donin te kthenin kohen pas,me pretendimin sepse nuk do te ishin me ata qe jane, me duket sikur gjejne nje forme ngushelluese per egon e tyre, teksa kosntatojne pamundesine per te kthyer realisht kohen pas. ose akoma me keq, jane teper te dashuruar pas vetes.
Po, jam krenar te pranoj qe do doja ta ktheja kohen pas e jo vetem per te korriguar gabimet, sepse jam i bindur qe korrigjuar ato do beja gjithsesi te tjera, por per te perjetuar ndjesi, emocione, te dridhura, qofshin ato edhe negative, por aq te thella sa qe ke fatin ti provosh vetem ne nje moshe te caktuar.
Nuk kam nevoje te kthehem prapa ,por po ................e shumezoj me dy ate qe kam bere..
Dija eshte injorance e mesuar.....
....do desha te isha edhe njehere ne vit te pare universitet...dhe e dija une se cfare beja!
Do e ndryshoja timonin e jetës time në krah tjetër.
Nuk do humbja kohë në një lidhje ku mungonte rrespekti e dashuria.
Krijoni Kontakt