Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 100
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga DESA
    Kur ndjej inat ....nuk mund te mbaj heshtje dhe nuk e di a i mesoj atij nese me ka lenduar. Shpesh here kur ndjej inat qaj...

"Merrni persiper te gjitha pergjegjesite per ato qe ndjeni ...kush eshte pergjegjesi nese ju ndjeni inat ?"

Per momentin pergjegjesi i inat tim eshte nje person in trete qe besoj e influencon partnerin tim me energji negative. Nuk di c'fare te bej...e si ta shmang kete gje.
    Pershendetje desa,

Ne rastin tend gjeja me e mire qe mund te besh eshte te flasesh shtruar me partnerin dhe ti thuash atij se cfare ndjen dhe cfare ti kerkon ne te vertete,duke qendruar ajo qe je,duke patur personalitetin qe ke,dhe duke i treguar qe ti vuan nga kjo lloj situtate.Nuk eshte normale qe vetem ti te ndjehesh fajtore dhe te qash.Duhet te flasesh me te dashurin dhe ti thuash hapur qe nderhyrja e ketij personi te trete ne relacionin tuaj eshte e padurueshme dhe fatale.
    Ju te dy jeni ata qe duhet te zgjidhni problemet tuaja pa patur nevoje per nje person te trete.

Te uroj fat dhe lumturi

respekte
    "Carpe Diem"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga theodora*

vazhdo ti se mbase i lexon e ndonje djale e i vijne mente. :d

per qudi me erdhen mendet...terapit qe po behen ne kete kohe po e kan efektin e vete ....po ku ishit me pare ,ore goca magjistare..

heehhe rrespekte...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Mrekullia e qujatur ...ecila eshte pa shpenzime te medha dhe nuk kushton ndermjet qifteve eshte "KERKIMFALJA"...

thjeshte keshtu ...me fal e dashura ime dhe me fal idashuri im....nese kjo kerkim falje perdoret sa me shpesh dhe ne raste te nevojshme ateher do ekete efektin e vete...mirpo kushtimishte qe ajo kerkimfalje te vertetohet se eshte esinqerte...

merreni kete recete prej meje ...per qdo gabim gjate procedures dhe rezultat negativ me lajmroni

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395

Dashuri pa kushte!

Sa e bukur tingellon kjo shprehje por sa e paarritshme eshte per ne nje marredhenie e tille?!...ne gjithmone vendosim kushte,...njeri prej ketyre dhe ai me kryesori eshte te marrim ate qe japim...a eshte e vertete kjo?!...a duam vertet te marrim aq sa japim apo ndoshta kerkojme me teper se kaq"...a i bejme ne analize vetes per te gjetur problemet e shkaktuara nga ana jone apo perqendrohemi me teper te problemet e shkaktuara nga ana e partnerit...a jemi ne 100% te angazhuar per
    te patur nje lidhje ku te ndihemi te barabarte apo thjesht pretendojme se e bejme nje gje te tille"...pergjigja e ketyre pyetjeve do te ishte ne c'do rast subjektive....ne gjithmone do ti japim te drejte vetes sone...kjo eshte natyra jone!

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    preventiva

ketu bejne pjese edhe kushtetqe duhet te parashtrohen qe ne fillim te nje lidhje dashurie(bashkeshortore) ato kushte mund te jene te ndryshme qe i parashtrohen njerit tjetrit me qellim qe te caktohen rolet e tyre ne jeten e ardhshme bashkeshortore...

preventiva ndaj problemeve eshte me e mira se te perballesh me problemet e shkatuara...

rrespektimi i roleve te bashkeshorteve ne mes veti...femra duhet ta luaj rolin e saj te rendesishem ne jeten bashkeshortore,te cilat jan te shumta...mirpo duhet te kete kujdes qe fusheveprimi isaje te jete ne kordinim me kapacitetet esaja fizike dhe psikike...d.m.th te mos ngaterrohet me pergjegjesit qe i ka burri ...

burri e ka fusheveprimin e caktuar duke filluar qe prej siguris familjare ...duke i siguruar familjes nje jete komode ne menyre qe jeta e tyre te jete sa me e rehatshme...mirpo edhe ky duhet te kete kujdes qe te mos ngaterrohet me pergjegjesit qe ka gruaja ne familje...

pra nese secili grua /burre ec neper orbiten e tij/saj te caktuar dhe duke i kordinuar aftesit e tyre me sfidat qe kan perpara...atehere do eliminohen problemet ne nje jeete bashkeshortore

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    preventiva

ketu bejne pjese edhe kushtetqe duhet te parashtrohen qe ne fillim te nje lidhje dashurie(bashkeshortore) ato kushte mund te jene te ndryshme qe i parashtrohen njerit tjetrit me qellim qe te caktohen rolet e tyre ne jeten e ardhshme bashkeshortore...

preventiva ndaj problemeve eshte me e mira se te perballesh me problemet e shkatuara...

rrespektimi i roleve te bashkeshorteve ne mes veti...femra duhet ta luaj rolin e saj te rendesishem ne jeten bashkeshortore,te cilat jan te shumta...mirpo duhet te kete kujdes qe fusheveprimi isaje te jete ne kordinim me kapacitetet esaja fizike dhe psikike...d.m.th te mos ngaterrohet me pergjegjesit qe i ka burri ...

burri e ka fusheveprimin e caktuar duke filluar qe prej siguris familjare ...duke i siguruar familjes nje jete komode ne menyre qe jeta e tyre te jete sa me e rehatshme...mirpo edhe ky duhet te kete kujdes qe te mos ngaterrohet me pergjegjesit qe ka gruaja ne familje...

pra nese secili grua /burre ec neper orbiten e tij/saj te caktuar dhe duke i kordinuar aftesit e tyre me sfidat qe kan perpara...atehere do eliminohen problemet ne nje jeete bashkeshortore

Jam shume dakort per keto role qe ti flet ne nje jete bashkeshortore po mendoj se
    rolet nuk kane pse te jene te ndara po plotesisht te barabarta.
    Jemi ne kohe moderne ku si mashkulli punon,ashtu edhe femra,dmth ndarja e gjerave dhe problemeve te tyre per mua duhet te jene te barabarta.

respekte per mendimet
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Sa e bukur tingellon kjo shprehje por sa e paarritshme eshte per ne nje marredhenie e tille?!...
    Cila do te ishte e kunderta e dashurise pa kushte?!
    Pse te duket e paarritshme nje gje e tille?

Respekte
    "Carpe Diem"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Cila do te ishte e kunderta e dashurise pa kushte?!
    Pse te duket e paarritshme nje gje e tille?

Respekte
    Dashuria eshte gjithmone pa kushte.dashuria me kushte nuk eshte dashuri,eshte interes.ne fakt keshtu ndodh ne shumicen e rasteve,hyn ne mes interesi.....dashuria eshte me te vertete teper e ralle
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    .....dashuria eshte me te vertete teper e ralle
    Ke shume te drejte,te njejtin mendim kam edhe une!
    Sa per kushtet duam,sduam ne ekzistojne,pasi duhet te japesh dhe te marresh,ndryshe nuk ka funksionim!
    Respekte
    "Carpe Diem"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Sepse dhe nese nje dashuri e vertete eshte ne kembe,interesat e ndryshme tentojne ta shkaterrojne,shumicen e hereve dashuria nuk reziston......fiton egoizmi i cmendur.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deri ku do të arrinit për të mbijetuar?
    Nga LlaCiPaCi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 08-03-2009, 17:48
  2. Deri ku do arrinit per te fituar dashurin e nje vajze?!
    Nga FierAkja143 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:21
  3. Presidenti kthen mbrapsht ligjin mbi ushtrine
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 07-06-2003, 23:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •