Ne kete teme mund te shkruani per hobin e juaj (nese keni),cili eshte,sa kohe i kushtoni,sa ju argeton....
Per fillim te tregoj se une kam dy hobi,elektroniken dhe astronomine.
Ne kete teme mund te shkruani per hobin e juaj (nese keni),cili eshte,sa kohe i kushtoni,sa ju argeton....
Per fillim te tregoj se une kam dy hobi,elektroniken dhe astronomine.
Une per momentin kam hequr dore nga te gjith hobit, nese s'quhet interneti e forumi
Normalisht ne Shqiperi kam pasur e kam kur jam veres, koleksionet, pikturen,librat dhe sportet (voleybollin vecanerisht
).
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Kam shum...edhe dua ti plotesoj te gjitha, por koha mi kufizon zgjedhjet.
Kam kerkcimin- qe ka vite qe e plotesoj, pikturen - zakonisht gjate veres (pasi kam me shum kohe te lire)
Po ashtu kam qeif qe te eci per kohe te gjate- edhe ate e bej njehere ne jave..
hmm sa per sportet, me pelqen futbolli edhe Rugby ...luaj me shoqerine kur eshte koha e mire.
How can she fall, if there is no one there to catch her
Hobi im i vetëm që më ka ngelur që nga fëmijëria është fotografia.
Tash kryesisht mirrem me përpunimin e fotografive digjitale, ndonëse jo rrallë me nostalgji më kujtohet foto-laboratori im modest ku orë të tëra kaloja në zhvillimin e filmave dhe fotografive, në teknikën bardhë e zi natyrisht.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
interneti.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Kur kom qene ne Tr kom pas hobi pianon....... plus qe kom vazhdu ene kurse . Qe kur kom ardhur ktu ja kom var ne fakt...
... po bohen 2 vjet qe si kom ron fare....:-(
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
ehh une per momentin po bej nje kurs per pikture ne qeramike
kam bere ca gjera te bukra
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Hobi im eshte padyshim muzika dhe ate qe e rrethon ate!
Nga muzika e luajtur, si kitarja, ne muziken e degjuar tek koleksioni i CD!![]()
Fitimi iparave të pista,tradhëtia,injoranca,neglizhenca,kurvëria,baj raktarizmi,krahinarizmi etj,etj.
Hobi eshte diçka e lezetshme se e bene me pasione te veçantë, me perkujdesje te madhe me vullnete te plote....
Nja dy dekada kolekcionoja revista te vjetra te ilustruara te luftes se pare botrore ku shpeshehere ne to gjeja artikuj dhe fotografi te bukura mbi shqiperine dhe trojet tona qe nga 1900...
Pas shume e shume vitesh kerkimi sot keto revista te ilustruara rrijne te mbyllura ne nje biblioteke timen, ku nga keto kam nxjerrur disa fotografi te rralla por edhe kam perkthyer disa artikuj te vlefshem per ne shqiptaret. I ruaj si dokumentacion si deshmi e kohes...
Pastaj u qfaqe ne mua pasioni i dyte, video amaterizmi, por qe kam grumbulluar mjafte dokumentacion te rralle mbi personalitetet tona qe nga Kadare, Qosja, Rugova dhe shume e shume tjere qe jane gjirime unike...
Mua me intereson çdo dokumente i vjeter qe flete per historin e popullit shqiptare nga te huajte.
Ky eshte pasioni imi...
Krijoni Kontakt