eh sa shume hobby, sa pak kohe
tani qe kam mare aparat fotografik dixhital do mundohem ta zhvilloj fotografine, qe ti bej konkurence ketyre fotografistave te forumit, Mad, Kuqes, ZIM, etj![]()
eh sa shume hobby, sa pak kohe
tani qe kam mare aparat fotografik dixhital do mundohem ta zhvilloj fotografine, qe ti bej konkurence ketyre fotografistave te forumit, Mad, Kuqes, ZIM, etj![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 29-03-2006 më 01:56
Ok.Tann,flm per linkun.Mundohu te gjen kete prog. "Cyber Sky",eshte nje simulim sinkron i mrrekulueshem per qiellin.Per fillim mjafton te kesh nje reflektor "Tasco" me diameter te pasqyres 3 - 5 ".Prodhim kinez,por kushton 7-10 here me lire se nje "orion" ose i ngjajshem.Postuar më parë nga Tannhauser
basketbolli dhe stervitja me pesha
Punimet Nentokesore, sidomos damaret me trashesi 1m e siper me japin nje kenaqsi te papare.
Money Makes Man act Funny
faleminderit per informacionet.Postuar më parë nga buki19
Une deri tani kam perdorur programet 'Celestia', 'Stellarium' dhe 'Deep Sky'. Jane shume te thjeshta dhe kane grafike shume te mire.
Pershendetje mire se ju gjej te gjithve ne forum. Hobi im eshte leximi,meditimi kur bjen shi,ecja rreth detit me pelqen ta shikoj diellin duke perenduar,keto me bejn te ndihem mire.Se per mendimin tim hobi eshte gjithqka qe te bene te ndihesh mir,gjitheqka qe e e bene me deshir .Ka dhe shume tjera.....
Udhetimet!
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Angjelini dhe Dito,keni permendur elektroniken,me intereson te dij nese mirreni praktikisht me elektronik.Postuar më parë nga Angjelini
hobi ime eshte libri,me shkru dhe interneti,me keto tria e kaloj gati gjithe diten
Krijoni Kontakt