Close
Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 185
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Postime
    88

Foto e Eduartit

Pershendetje Forumit Shqiptar, kam vendosur nje foto te re te Eduartit mendoj se eshte me e qarte. Kush ka ndonje dijeni ose e ka pare ju lutemi shume na njoftoni.

Faleminderit

http://us.f509.mail.yahoo.com/y5/s/v...zvhPs&partid=2
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kozetta : 30-06-2007 mė 17:22

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Postime
    5
    Pershendetje Kozetta..

e kam ndjekur ket tem nga fillimi deri ne fund, dhe deshiroj te pys se mos vall vellau yt ka pasur ndo1 zėnk me familjen e tij ( baban dhe nenen ) ??
    nese JO at'her mendoj qe esht e pa kuptimt qe ne vitin 1999 te mos gjej ndo1 telefon ku munnd te thot vetem "jam mir" .

Por nuk duhet perjashtuar mundesia qe mund ta ket humbur nr. e telefonit te shtepis, por si vet babi i dy femijeve ai ndoshta sado pak do ta kishte kuptuar dhimbjen e prinderve per mos dijeni rreth ndodhjes se tij dhe do te kishte ber qmos te kontaktonte..

un nuk mund ndihmoj ngase nuk jam nga Greqi ( ku esht pare para 1 viti ) veqse te kisha thene mos u zhgėnje, edhe 1 lajm me i vogel mund te sjell deri tek gjetja e tij ..

shpresoj nga zemra te gjindet dhe prinderit e tu dhe ti te jeni te qet.

me respekt:
    the_bigg3st

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    ZHVILLIMI I FUNDIT
    (25.06.2007)

Kėrkimet pėr Eduartin ngecin te taksitė nė Athinė

Rikthehet nė Jetė nė Kėrkim ēėshtja e Eduart Kamberajt. Nėna e tij, e kthyer nga Amerika, prej 6 muajsh ėshtė vėnė nė kėrkim tė tė birit. Janė tė shumtė personat, tė cilėt e kanė ndihmuar nė kėrkimet e saja. Por tė gjithė kėrkimet tė ēojnė te shėrbimet e taksive nė Athinė tė Greqisė. Kamberaj ėshtė larguar me tragetin Iliria ne Durrės, me datėn 1 qershor 1999 dhe qė prej asaj dite ka humbur lidhjet me tė afėrmit. Nga investigimet e kryera ėshtė gjetur njė site interneti ku ky njė person me gjenealitetet e Eduart Kamberajt dhe tė dhėnat e tij, ėshtė regjistruar si administrator i njė kompanie lojėrash fati.

Shpresoj me gjith zemer qe te gjendet vellai sa me shpejt
    Flori
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Flori : 27-08-2007 mė 23:19
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-09-2007
    Postime
    5
    me vjen keq kam lexuar te gjitha postimet dhe shpresoj te keni gjetur vellaun tuaj TE LUTEM MOS U DORZO VADHDO DERI NE FUND SE DO TA GJESH JAM I BINDUR

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Postime
    88

Pershendetje

Pershendetje te gjitheve antareve te Forumit Shqiptar.

Eduartin e kemi kerkuar ne Emisionin "Ku je", me ane te telenorbes shqiptare gjithashtu edhe me "Jete ne kerkim" me ane te News24, mbasi Telenorba shqiptare u mbyll per nje periudhe, por nuk kemi asnje gje konkrete. I jam lutur antareve te emisionit "Njerez te Humbur" nepermjet mesazheve te ndryshme, por nuk kam marre asnje pergjigje.
    Kerkimet e mija nuk i kam ndaluar kurre, por pa ndihmen e Shqiptareve ne Bote nuk mund te behet gje.
    Nuk e di nese Znj.Aida Shtino do te mundet te transmetoje rastin e Eduartit ndonjehere.

ME RESPEKT,
    TE GJITHA TE MIRAT,
    KOZETA
    http://www.forumishqiptar.com/attach...1&d=1204414506
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kozetta : 01-03-2008 mė 20:25 Arsyeja: Vendosja e fotografise

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Po pse nuk drejtohesh deri tek studio e gazetareve te Njerez te Humbur ?
    Besoj qe me siguri ato do te ndihmojne patjeter, ndoshta ne adrese gabim u shkruajsh dhe ato smarin dot letrat qe ua dergojsh, besoj qe nuk ke larg Tiranen qe te udhetosh nje dite dhe te tregosh rastin tend.

Shpresoj qe te takoheni me vellaun sa me shpejt

Respekt
    FBI-Lady
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    kozeta po e ndjek me shume ankth rastin e vellait tend ketu ne forum,uroj ta gjesh sa me shpejt te jete e mundur!mundohu tek NJEREZ TE HUMBUR permes atij HACKER(bledit) qe thote se eshte regjizor i emisionit,gjithashtu administratoret e forumit n q se munden te kerkojne nga emisioni te ndihmojne KOZETEN!!GJITHE TE MIRAT EDHE BASHKIM SE SHPEJTI ME VELLAIN
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Postime
    88

Sqarim

Citim Postuar mė parė nga Kozetta Lexo Postimin
    Shume faleminderit,

Kam mbi dhjete here qe i shkruaj emisionit Njerez Te Humbur dhe nuk me kthejne pargjigje. Nuk e di si eshte problemi. Ndoshta nuk i ka ardhur koha akoma se lista eshte teper e gjate nuk di se cfare te them, ose mos ndoshta duhet te paguajme ndonje gje, te pakten te na thone se si qendron puna dhe ne do ti zbatojme rregullat cfare te thone.
    Shpresoj se do te merret parasysh kerkesa ime dhe se shpejti do te transmetohet.

Te uroj te gjitha te mirat
    Pershendetje,

I kerkoj falje publike Znj.Aida Shtino dhe antareve te emisionit Njerez Te Humbur.
    Persa i perket mesazheve kuptohet sic e kam shkruar me lart lista eshte shume e gjate dhe emisioni eshte aq i ngjeshur me raste te reja sa mendoj se nuk ka kohe njeri te merret me mesazhe.
    Persa i perket parave, asnjehere nuk jane kerkuar para nga asnje antar i emisionit. Mesa fola me babane i eshte bere e ditur se Emisioni NJEREZ TE HUMBUR eshte free, nuk kerkohet asnje lek. Nuk kam dashur te ofendoj, por ne qe jemi jashte Shqiperise mendojme ndryshe. Edhe nje here te me falin Znj.Aida dhe antaret e tjere te emisionit. I uroj suksese ne gjetjen e sa me shume personave te humbur.

Me respekt,
    Kozeta

Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Roli ekonomik i familjes fshatare
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-01-2012, 08:27
  2. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  3. Gonxhe Bojaxhiu - Nėnė Tereza
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  4. [Sukses] Familja kėrkon Islam Kulla nė Zelandėn e Re
    Nga Sheqerka nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 144
    Postimi i Fundit: 29-10-2006, 13:00
  5. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •