Close

Rezultati i Sondazhit: Kush duhet te ftoje per takimin e pare?

Votues
61. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Djali

47 77.05%
  • Vajza

14 22.95%
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 64
    New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    si djal qe jam vet e bej spres te me flasi vajza se po qe ashtu jemi kot
    Partizoni

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Meqe djemte duhet te jene e te sillen si xhentile duhet te ftojne ato femrat ne takimin e pare.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    un si ti qe se kam zakon me i ftu gocat per kafe me ndoll qe me ftojn ato megjithse mund ti qeras un :P

ps : femra materialiste ne kulm
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar mė parė nga Flava
    Gogla shum teme interesante.
    Duhet t'a besh me sjelljen tende qe te te ftoje (mashkulli) Une kam qejf te me ftojne....
    Edhe une mendoj keshtu qe femra duhet ta bej mashkullin me sjelljet e saj qe ta ftoje. Mirepo, edhe vajzat duhet te ftojne dhe te mos presin gjithmone nga mashkulli. Une jam mashkull dhe kam qef kur me ftojne vajzat, kane nje plus me shume ato vajza qe me ftojne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 18-03-2006 mė 16:45
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nje gje s'kuptoj une tek ato qe jane pro"takimeve te para","kafeve",quaji si te duash...Ku qendron problemi nese nje femer te fton ty si mashkull?Femra eshte e presupozuar te mos kete preferenca dhe mashkulli po?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 18-03-2006 mė 16:44
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Ore ē'jane kto tema kshu se na habiset

Femra e zgjuar dhe moderne asnjehere se ul veten deri ne ate pike sa te arrije te ftoje nje djale per te dale ,sado miqsi apo dashni te kete , ka menyra tjera sa te dush , veshtrimet e saj provokuse , sy ngulese e bejne edhe nje memec te flasi , e jo mo kto llapaqenat e ditve t'sotme qe si lejn dy gjona bashke .

Thashe ēa teme do jete ? po pune propozimesh e ftesash aha ne ēunat i kena si buke me djath rrusho . Kur ta dush ene si ta dush mjafton te bosh levizjen me t'vogel :PP

hajt tung

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Cdo Gje Eshte Subjektive..!

Citim Postuar mė parė nga Gogla e Kuqe
    Kush duhet te ftoje fillimisht per te dale: Djali apo Vajza?

Une nuk kam ftuar ndonjehere ndonje djale per te dale, per te cilin kam patur qellime romantike. Nuk me pelqen nje gje e tille. Por ka djem qe thone qe nganjehere eshte e veshtire per ta te ftojne nje goce qe e kane qef, sepse kane frike nga refuzimi.

Ata gjithashtu thone se nuk ka rendesi se kush fton i pari, dhe se vajzat qe ftojne u duken seksi, sepse tregojne konfidence dhe qe dine se c'duan.

Mendimi im eshte qe cdo vajze ka deshire ta ftojne. Gjithashtu mendoj, se i takon djalit te fotje vajzen.

Si mendoni a ka rendesi se kush fton i pari?

Mendoj se cdo njeri ka mendimet e tij Subjektive ( te ndryshme ) ! Pra cdo njeri ka mendjen e tij dhe tek e fundit nuk e ndryshon dot aty per aty per nje qellim Fiks.
    Kush duhet te ftoje ?? Sme duket pytje qe nuk ka nje pergjigje ekzakte... dhe prandaj me pelqen qe eshte bere ne form sondazhi.
    Eshte dhe ka qene e modes qe nje Mashkull duhet te ftoje nje Femer per here te pare... mua me duket nje gje qe shpjegon qe ne jemi akoma me komplekse. Kjo do te thote qe femrat me mire pranojne te "Vuajne" dashurine ose simpatizimin e tyre te "fshehte" per nje mashkull deri ne momentin kur ai ti vi atyre te kerkojne takim ose nje forme tjeter takimi ( edhe dicka per te shtuar ktu...femrat e kan si tip refleksi qe gjithmone thone JO heren e pare :P ) .
    Atehere tju bej nje pyetje : Pse femrat kur jane me njera tjetren bejne muhabete sa i mire ky cuni , si tja terheq vemendjen etj kur ne nje moment ato thjesht mund tja bejne te qarte nje cuni dicka te tille ?? Ju siguroj qe mashkullit asnjehere nuk i rritet menja... per me shume e vlereson pamase ate femer qe i shpreh ndjenjat atij ! Mos mendoni se ne meshkujt jemi me kurajoz ose dicka e tille... thjesht na mbaron durimi me pare se ju .
    Shum shoqe te mijat me pyesin : Niku me thuaj nje menyre si ti bie ne sy kti apo ati cuni... dhe sinqerisht nuk di ca pergjigje ti jap.. sepse nuk e pranojne ate qe ti shkojne perballe nje djali dhe vetem ti thone ne menyren me vulgare : O ti DebiL hidhi njehere syte rrotull dhe do vesh re se un jam ktu qe vetem te shikoj .. nuk mendoj se kam dicka me ty ??

Kshuqe... Larg nga komplekset Cuna Goca ( icik me shume ju ) Be Open Mind PPL...!

PeaCe...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LlaCiPaCi : 18-03-2006 mė 17:56

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Normalisht femra leshon sinjalin "Jam gati per nje dalje " dhe mashkulli duhet vetem ta kapi ne ajer muhabetin dhe te beje ftesen ne momentin e duhur...

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Hmmm po kur s'ti kapin sinjalet mo Pirnahe?
    Me djemte shqiptar eshte ca me rrezik kjo puna e te ftumes se nisen me ate mendimin "Kte e kam ne dore"..
    Mendoj se ka raste kur meshkujt se bejne hapin e pare ngaqe s'jane te sigurte per pergjigjen, e kane ate friken e refuzimit, me gjithe c'vjen pas..sidomos kur ftesa do te behet pas nje shoqerie te gjate (dmth per kalim nga shoqeri ne dicka me shume..)Besoj se ne kte rast sdo kishte asgje te keqe nese hapin e pare do e ndermerrte femra.
    Ama ne raste te rendomta pelqimesh e "dashurish" platonike nxitimi eshte "i rrezikshem" .Nese ai mashkull e ka vene re qe ti e sheh dhe me siguri e pelqen, e akoma s'te afrohet:
    - s'te pelqen mjaftueshem (ja vlen ti hysh valles e te besh ftesa ne kete rast)
    - pret qe ta nisesh cdo gje ti, qe sido qe te jete perfundimi te justifikohen me ate "Ti deshe"..
    Personalisht edhe kam qene ne kte dileme, deri tani s'ka qene nevoja ta merja guximin, uroj te mos jete edhe ne te ardhmen,,jo per gje po dua te mbetem e zgjuar dhe moderne..lol Tito..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Hmmm po kur s'ti kapin sinjalet mo Piranha?
    Atehere provo te japesh nje sinjal te dyte me domethenes...Nqs nuk e kap as kete ben mire ta lesh ate djale, sepse midis jush nuk ka "Chemistry"...Ne disa raste personat nuk kane nevoje te flasin fare dhe kuptohen shume mire ...

Me djemte shqiptar eshte ca me rrezik kjo puna e te ftumes se nisen me ate mendimin "Kte e kam ne dore"..
    Beh ky rrezik eshte dhe per neve, sepse dhe nje femer mund te thote; ose me sakt jo "mund" po e thote qe: "Kte djale e kam ne dore dhe e loz si ta dua"...
    Kjo eshte e njejte per te dyja palet, por sekreti qendron tek femra qe merr ftesen; sa e deshiron Ajo djalin dhe me sa lezet ja nxjerr ftesen, pa e vene ne siklet fare mashkullin dhe te shikosh ti qe nje ftese e thjeshte behet nje poezi dashurie pa dashur...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Piranha : 18-03-2006 mė 21:06

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •