Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    E ke gabim... Kam lexuar shume qarte website per kete gje dhe e di shume mire qe duhet te kesh ne lendet perkatese *required * te pakten 150 kredite per te bere kete test. Te gjithe e kane te drejten te behen cpa edhe nje i shkencave naturore madje nqs ka plotesuar gjithe pjesen e detyrueshme te accountit

ps. mos me bej te kerkoj prape ne internet dhe te ta postoj ketu
    zemrushja une nuk e di ne cfare shteti jetoni ju po ne PA duhen vetem 125 credits por do ndryshoj ne 2009 do duhen 150, por per momentin duhen vetem 125 credits.
    I LOVE GOD

j&g

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga ****
    zemrushja une nuk e di ne cfare shteti jetoni ju po ne PA duhen vetem 125 credits por do ndryshoj ne 2009 do duhen 150, por per momentin duhen vetem 125 credits.

Une jetoj ne MA lal po testi njelloj behet per te gjithe mos harro

tani se di une si i keni rregullat andej

une kerkova inf. ne lidhje me veten time para dy muajsh prandaj te them

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar mė parė nga ****
    tulipan i zi cfare shteti ndodhesh. edhe nje pyetje nusja jote shkoj ne ndonje kurse apo thjesht studion vete. again thanks to all of you for your reply.
    NY. Ajo tani po merr nje kurs nga http://www.beckercpa.com/. Mendohu mire para se ta marresh kursin qe te gershetosh cdo klase me provimin perkates, dmth mbas cdo klase te japesh provimin nqs do i japesh nje nga nje.

Gjithashtu procesi i regjistrimit per te marre provimin merr kohe ndaj lejoji vetes 3-4 muaj para se te fillosh klasat ne Becker.

E ke gabim... Kam lexuar shume qarte website per kete gje dhe e di shume mire qe duhet te kesh ne lendet perkatese *required * te pakten 150 kredite per te bere kete test. Te gjithe e kane te drejten te behen cpa edhe nje i shkencave naturore madje nqs ka plotesuar gjithe pjesen e detyrueshme te accountit .
    Zemrushe nuk ma sqarove pak se ku jam gabim. Cdo shtet ka kerkesat e veta dhe NYS tani per tani e ka 125. 150 do behet ne 2009 sic e tha edhe Bajerni me siper.
    Qe gjithkush mund ta marre provimin nqs ka marre kreditet e caktuara per Acct ajo s'do mend. Une kujtova se ju thate qe avokatet mund ta marrin provimin pa u diplomuar ne Acct.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Tulipani me fal atehere se me duket jemi keqkuptuar.. une e di qe ketu duhet te kesh doemos 150 credite e lart *per 2009 do me kape me master te perfundu dreq * prandaj me intereson ai vit

Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Tulipani me fal atehere se me duket jemi keqkuptuar.. une e di qe ketu duhet te kesh doemos 150 credite e lart *per 2009 do me kape me master te perfundu dreq * prandaj me intereson ai vit
    Nuk eshte provim i lehte po po e morre ama te siguron punesim pothuajse te perjetshem sidomos tani qe po behet edhe me i veshtire

Suksese.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga Tulipani Zi
    Nuk eshte provim i lehte po po e morre ama te siguron punesim pothuajse te perjetshem sidomos tani qe po behet edhe me i veshtire

Suksese.

o lal per punesim te perjetshem se kam problem se ketu ku punoj i pershtatet shume kritereve te cpa.... Audit eshte ajo qe une bej ketu ose me emrin Cash reconcilation analist... dhe puna ime eshte fikse lal keshtu qe se vras mendjen por dua ta marr kete test

ps. prandaj i di shume mire keto informacione dhe ca bie ne pyetje mi kane thene pak a shume keta shefat ketu tek puna ime dhe me orientojne gjithmone ku te bazohem

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    zemrushja ke te drejte aty ku jetoni ju kerkohen 150 credits por ketu ne PA kerkohen vetem 125 credits deri ne 2009. tulipan thanks per pergjigjen.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    o lal per punesim te perjetshem se kam problem se ketu ku punoj i pershtatet shume kritereve te cpa.... Audit eshte ajo qe une bej ketu ose me emrin Cash reconcilation analist... dhe puna ime eshte fikse lal keshtu qe se vras mendjen por dua ta marr kete test
    Me "punesim te perjetshem" nenkuptova njefare sigurie qe vetem nje licence ta jep si dhe marketability qe rritet pas marrjes se licences.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •