O Geni Tirana Mbetet Tirane
Per Mua Eshte Skuader Pretendente
Ju Nuk Jeni Pretendente Do E Shihni
O Geni Tirana Mbetet Tirane
Per Mua Eshte Skuader Pretendente
Ju Nuk Jeni Pretendente Do E Shihni
JO SEKS PARA MARTESE
ahahahah o Tirona Fanatics po ene nje logo nuk dini me kriju mer
Tifozi i vertet nuk e braktis skuadren apo jo ?Ēuna duhet te jeni krenar dhe ne kohe te keqija. Merrni shembuj nga morrat e kuq, qe edhe pse fitojne 1 pike bertasin sikur fituan kampionatin
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Ēa keni ju kshu me lale, sikur ju kan hudh Bar Miu!Merrni shembuj nga morrat e kuq, qe edhe pse fitojne 1 pike bertasin sikur fituan kampionatin
Duhet me qen Dem mer daku.
O me takat, jo me inat!
Ju i gol hani ene shkoni m'shpi tu qajt! Per 4 jav s'shef kom robi m'stadium.
Ka lezet o vlla tifozat e Partizonit si rrusha. Ēa ti bojm ktij robshit ne qe e ka mor klubin peng se per shpirt, Qemal Stafa, plot kish me qen
Ene m'kėt derexhe qy jena tashi ju bojm zbor. Skeni shance fare.
Hajt urime per trainierin e ri
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga flory80 : 16-12-2008 mė 00:19
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Devi Muka, nuk ėshtė pėrmbajtur mė, por ėshtė kundėrpėrgjigjur ndaj njė grupi tifozėsh, qė nė ndeshjen me Apoloninė kėrkuan largimin e tij nga skuadra, sė bashku me Osmanin e Devollin. I bindur se ka krijuar njė personalitet tė tijin te Tirana, por edhe pėr faktin se nuk mund tė jetė kurrsesi ai futbollisti qė i krijon problemet nė skuadėr,
Labi ka shfryrė tėrė mllefin e tij ndaj kėtij grupi tifozėsh, tė cilėt i quajti njė grup minjsh tė papėrgjegjshėm dhe pa karakter, qė kėrkojnė tė njollosin figurėn e tij tė pastėr nė radhėt e Tiranės dhe djersėn e madhe qė ka derdhur pėr ekipin.
Tė akuzosh Mukėn se ka krijuar klane te Tirana, apo aq mė tepėr tė kėrkosh largimin e tij nga skuadra, nuk ėshtė vetėm dashakeqėsi, por do tė thosha ēmenduri, qė vetėm njė grup minjsh mund ta bėjnė. Jam i prekur dhe i zhgėnjyer qė njė grup prej katėrpesė vetash, shpalosin njė rreckė nė stadium, duke tentuar tė pėrbaltin emrin tim, duke bėrė njė gjest tepėr tė ulėt e tė papranueshėm. Megjithatė, ky grup nuk pėrfaqėson tėrė tifozerinė e Tiranės, qė ėshtė e mrekullueshme, por interesat e njė grupi tė papėrgjegjshėm, qė ngaqė nuk u ka pėlqyer shoqėria me mua, nxorėn dufin e tyre tė lig ndaj meje. Kam mbetur i befasuar dhe krejtėsisht i trishtuar, qė njė rreckė me emrin tim synon tė krijojė imazhin e sė keqes te Tirana. Po unė kam derdhur djersė nė kėtė skuadėr si askush tjetėr dhe e kam dashur me shpirt.
Si mundet qė kapiteni i ekipit tė krijojė klane? Kjo nuk pėrtypet, - deklaroi Muka, i cili, duke u kthyer tek Slishkoviē, rikonfirmoi qėndrimin e tij se trajneri ka punuar mirė, por nuk nguroi ta cilėsojė atė tė pabesė pėr gjithēka bėri mė pas. Hodhi njė bombė nė ikje e sipėr pėr tė na lėnė tė ngatėrruar, me justifikimin se rezultatet zhgėnjyese ishin pjellė e klaneve. Me njė grup tifozėsh pinte kafe nėpėr Tiranė, por spati kurajė tė bisedonte njė herė tė vetme me lojtarėt e tij. Megjithatė, le ti japim mbėshtetjen tonė maksimale Agustin Kolės, njeriut tė duhur pėr Tiranėn, dhe ta ēojmė kėtė skuadėr tek titulli dhe nė turin e dytė tė Champions League. Garantoj gjithė tifozėt e vėrtetė bardheblu, se Tirana e fiton titullin, pasi ka grupin mė tė mirė nė gjithė kėto vite.
Minjtė do tė mbeten tė tillė pėrjetė.
Devi Muka ėshtė psikologjikisht mė i fortė dhe do tė jem kėtu, te Tirana, e cila mė ka dhėnė dinjitet e do ta mbyll po me dinjitet.
Minjve su mbetet veēse turpi, pasi unė jam njeriu qė i kam dhėnė Tiranės mė shumė se dhjetė trofe.
Turp dhe vetėm turp pėr ata mjeranė!, - pėrfundoi i indinjuar kapiteni i bardhebluve, Muka.
Panorama Sport
DINAMO KAMPIONE
Hėhėhėhėhėėėėėėė
Ene lojtart e kan pranu se tifozat e Tironės jon minj.
Sa e modhe kjo!![]()
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
LOL minjte e tirones ......
I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
Tirona-Shkumbini
2 - 0
FORCA TIRONA
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Gocabules mire te thote ky shoku i ministrise se mbrojtjes. C'eshte ajo ngjyre si ngjyre e produktit te zorres trashe.
2 - 0 Peqinit ene 1 pike mas Vllaznise. Lefni lefni ju grupi anti-Tirona, edhe pse jeni plotsisht te vetdijshem qe e keni nga xhelozia.
Nji ekip ka Shqipnia, osht Tirona vija vija.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Kete videon e kom apostafat per Bayern
Krijoni Kontakt