fjollat,
Nga viti 1991 e deri me sot pjesen dermuese te kohes e kam kaluar ne Angli, Gjermani dhe Itali. Pra ju them te gjithe lexuesve te ketij forumi dhe ju gjithashtu se une nuk kam lexuar asnje gazete shqiptare dhe trakt.
Mendimet e mia jepen hapur dhe bruto ashtu sic me vijne ne moment duke u mbeshtetur ne njohurite e hershme te Historise se Shqiperise. Me nje fjale ideja ime mbi Fene e Shqiptareve ka baze historike te pamohueshme. Ju, fjollat, vazhdoni me dashje apo pa dashje te keqinterpretoni Historine e Shqiptareve; ne mesazhin tuaj te fundit konkretisht ate te Rilindasve. Rilindasit ishin Katolik, Orthodokse dhe Bektashij - NUK ishin ISLAMIKE o fjollat! Mos harro te semurin e Ballkanit!
E ardhmja nuk ndikohet dhe behet me trakte ekstremiste anti-kombetare. Po ashtu nuk ndikohet e ardhmja nga propoganda jote Islamike, fjollat.
Faktet Historike + E Ardhmja Krishtere Perendimore jane Destinacioni i Kombit Shqiptar. Islami per Shqiptaret eshte i Huaj dhe i Demshem, frenues per kohet tona. Sharia eshte e Deshtuar !! Sistemi Perendimor Demokratik eshte e ardhmja e cila Fatmiresisht koincidon me te ardhmen e Sigurt te Shqiptareve dhe te Kombit tone. I falemi Zotit qe ia beri mbare Shqiperise dhe Shqiptareve me ne fund Rrugen e Lirise dhe Pavaresise Kombetare dhe Shpirterore.
Rilindasit e kryen me sukses Misionin e Tyre: Ndergjegjesimin e Shqiptareve dhe Shporrjen e Turkut nga Shqiperia.
Brezi i sotem do te kryeje Misionin e Vet Sot: Largimin e Menyres se Jeteses Islamike nga vetja, dhe braktisjen e Islamit. Ata qe duan Islamin nuk i urren njeri, le te vazhdojne te besojne ate. Kjo pjese do te jete ne minorance sepse Krishterimi eshte Feja e Vertete e Shqiptareve.
fjollat,
Ju them me ndershmeri te plote se nuk jam kunder zgjedhjes tende per Islamin, por jam shume i ashper me ju kur perpiqeni te beni sofizma dhe moralizime pa taban faktik, pra 'kur rrihni uje ne hava' sic thote populli, dhe doni te mbushni mendjen e njerezve se Islami eshte Kombetar dhe i Shqiptareve!
Jeni Qesharak, per Zotin!
Nese nuk doni te beheni qesharak pranoni sfiden time dhe filloni te debatoni me mua mbi fakte historike qe kane ndodhur; le te leme menjane interpretimet se ne nuk jemi profesioniste ne keto fusha.
Une do te pranoj para gjithe ketij forumi Hapur Fakte, nese ju i keni, qe vertetojne se Feja e shqiptareve eshte Islami. Per t'a vazhduar me efikasitet kete debat, nese doni, ju them te zgjidhni nje periudhe historike te caktuar p. sh. filloni nga Neandertali.
Mbarojme me Neandertalin brenda nje mesazhi - nje une dhe nje ju. Pastaj zgjidhni periudhen vijuese. E keshtu me rradhe.
Nese e pranoni kete sfide, Filloni me Neandertalin!
Mos filozofoni, "interpretoni", apo citoni libra fetare apo autore ne mesazhe pafund. Thjesht shpalosni konceptet ne menyre kronologjike brenda nje periudhe ne fjale. Nese doni ta marr une inisiativen, atehere me njoftoni me mesazhin e radhes.
me respekt,
NoName![]()
Krijoni Kontakt