Close
Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 208
    Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

;-)

oh..mina pyetje me kripe kjo!!

Eshte shume e thjeshte.
    Dikur mendoja qe grate qe tradhetojne jane ... kshu e ashtu por sot qe jam ne nje moshe qe kuptoj keto gjera mendoj se dhe femrat kane nevoje te gjejne e te jetojne nje pasion i cili mungon me kalimin e viteve .

Kur burri kupton nje gje te tille duhet te filloje perseri nga e para qe te ndezi zemren e femres dhe te behet me romantik dhe me i dashur ta mbulloje me perkujdesje etj..
    ee cuna e dini vete ju mo ..
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

pak humor mbi kete teme :)

ah ... femra
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    o Mina, me fal po nga i ke vene re keto gjera ti?!
    ...niente che amassi di piu'...

i/e regjistruar Maska e Tironce_Moderne
    Anëtarësuar
    25-07-2002
    Vendndodhja
    Nga "Ha mer dhe ika"
    Postime
    109

hahahhaha pyetje bukur kjo

Po sepse grate ja bejne 8 me 2 burrit. Neee po te duam i vem burrat te na lajne dhe kembet po s'dum vet ::P

i/e regjistruar Maska e lozonjare
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    46
    Frika nga grate apo frika nga flirti , aventura gjithmone eshte e frikshme .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2002
    Vendndodhja
    kepi rodonit
    Postime
    347
    kj
    -------

"E gjetsh nga nje tjeter"
    Vlore - Nena fal te birin qe e plagosi rende me thiken e bukes. "E gjetsh nga nje tjeter, bir. Une jam nene dhe do te fal", ka thene ajo ne sallen e gjyqit. 3 vjet burg, ka vendosur gjykata e faktit ne Vlore per 32 vjecarin Lulezim Lika, akuzuar per plagosje te rende, sipas Kodit Penal. Autori ka qelluar nenen e tij me thiken e bukes, qe fatmiresisht ka shpetuar nga vdekja e sigurte. Ai eshte penduar dhe nena e ka falur.

Prokurori Tafili: Veper e rende, person problematik

Prokurori i ceshtjes Dorian Tafili, ne perfundim te gjykimit, ne pretencen e tij, ka paraqitur edhe njehere ngjarjen e ndodhur ne shtepine e familjes Lika ne Babicen e madhe. Lulezimi eshte grindur me te emen, Shyqyrien, per shkak te nuses dhe duke e akuzuar nenen fajtore e ka qelluar me thiken e bukes ne bark. Pas kesaj djali i vogel Enveri, ka marre ciften qe te qelloje te vellane, por ai u eshte shmangur plumave. Nena e mbytur ne gjak eshte derguar ne spital ku eshte operuar e ka qendruar 1 muaj. "Ka qene person i denuar edhe me pare dhe eshte problematik", ka thene perfaqesuesi i akuzes, qe i ka kerkuar gjykates qe te denohet me 4 vjet burg,duke pranuar edhe gjykimin e shkurtuar.

E ema: Une po te fal, o bir, por ti do ta gjesh nga nje tjeter

Keshtu ka deklaruar nena e Lulezimit, teksa ka pare te birin ne pranga. Ajo ka shpjesuar se i biri, ndryshe nga femijet e tjere, ka qene problematik ne familje djhe eshte denuar edhe njehere ne Greqi. "Une jam nene, per mua lirojeni, por jam e sigurte se ai do ta gjeje nga dikush tjeter", i eshte drejtuar trupit gjykues.

I pandehuri dhe avokati

"Jam i penduar, nuk desha te qelloj nenen". Perpara ketij krimi te shemtuar, as i pandehuri, as edhe avokati i tij Delo Mecani, nuk kane celur gojen. Ata kane qene dakord qe po behet gjykimi i shkurtuar, duke i falur nje te treten e denimit, kjo edhe per shkak te pendimit te thelle te autorit, por edhe zemergjeresise se nenes.

Trupi gjykues i kryesuar nga gjyqtari Thoma Nika, pasi ka degjuar palet, ka pranuar gjykimin e shkurtuar dhe ka vendosur denimin e Lulezim Likes me 3 vjet burg dhe keshillen te te vleje dhjetefish burgu per nenen. Autori ka kryer vetem 6 muaj denim dhe i duhen edhe 2 vjet e 6 muaj qe ta perfundoje ate, per tu rikthyer serish ne gjirin e familjes ku ndodhi krimi i shemtuar.

Z.Luka
    shtriji kembet sa ke jorganin ..se te ha bubi.

*Forever* Maska e malli
    Anëtarësuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    sme mbushet mendja qe djemte shqiptare te kene frike nga vajzat
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

i/e regjistruar Maska e sy_jeshilja
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    15
    Vetem frike qe sdo ta quaja une. Ai perderisa e ben ka arsyet e veta, mund te jete thjesht seks, mund te jete dicka me e thelle, mund te jete dashuri, po sido qe tja vesh emrin, nuk ka logjike pse ta tregoje. Cfare do thote? qe une te tradhetova se u ndodha bosh apo vajta nje here e aq? Ai i di dhe pasojat qe do kete, do vije ne shpi do gjeje gruan duke qare(nqs do ta gjeje perseri ne shpi), ose do ta gjeje me turinj, ose do pranoje faktin qe ketej e tutje do beje vetem sherr, se me sa di une(perfshi ketu dhe eksperiencen time), grate nuk harrojne kollaj.
    Pastaj, po te shikosh dhe kategorite e grave, ka qe falin, ka qe sduan tja dine fare, ka qe thone, te me vije ne darke ne shpi mua , pa le te beje cte doje, sic ishte dhe ajo qe tha dikush me lart, e di ai qe do vije ne shpi dhe e pret familja....po kjo familje a do jete me njesoj per te???????
    Pastaj dhe nje gje tjeter nuk kam per ta kuptuar ndonjehere une, pse burrave u dhemb kaq shume po te marrin vesh qe grate e tyre po i tradhetojne, dhe jo vetem qe nuk behet fjale per te vazhduar martesen me nje grua te tille, dhe vete ata e perligjin veten per nje veprim te tille?
    Me pak fjale une do thoja qe burrat tradhetojne se duan. Po nqs kjo ndodh per mua ajo martese ka marre fund, lidhja vazhdon per inerci,ku secili ben jeten e tij per qejfin e tij, dhe rrine bashke per shume arsye te tjera .....une nuk fal dot !
    I hate marriage !

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    eeee e nga te mos kesh frike po s'pate nga gruaja
    ...niente che amassi di piu'...

Burrat jane aktore, e luajne pjesen gjasme kane frike, dhe se gjasme do ndihen keq po i le ... pas nja dy ditesh e ka harruar ca ka then ...

Keshtu qe burrat nuk kane frike nga grate po kane frike te rrine vetem

Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të drejtat e gruas në një këndvështrim global
    Nga Lioness në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 171
    Postimi i Fundit: 25-03-2013, 09:30
  2. Burrat në gjyq: Si na rrahin gratë
    Nga Humdinger në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 06-01-2007, 10:51
  3. Gratë punojnë si burrat, paguhen më pak!
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-10-2005, 10:07
  4. ca mendime per burrat e grate
    Nga FLOWER në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-10-2004, 13:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •