në fakt Çështja shqiptare sdo mend se paraqet qështjen më imediate dhe më delikate në Ballkan...
por Bashkimi Kombëtar shikuar politkisht dhe gjeostrategjikisht ka qenë dhe mbetet një èndërr e parealizuar e shqiptarëve...
thjesht shqiptarët janë në pozicionin e ekipit sportiv që ka humbur ndeshjen me HILEN e arbitrave , pra kemi humbur pikët në TABEL dhe rrjedhimisht nga kjo tashmë nuk duhet shikuar shumë e kaluara sepse mund edhe "të përjashtohemi nga garat"...
Shqiptarët e Maqedonisë , Malit të Zi , Luginës së Preshevës etj , mund të koklaviten për më shumë drejta apo edhe për bashkim me Shqipërin , ndërkaq ata të Kosovës jo , ngase SHTET AME i Kosovës nuk mund të jetë Shqipëria , pasi që kosovarët nuk janë pakicë kombëtare dhe shto kësaj se rolin paternalist (amëror) gjatë luftës në Kosovë e ka luajtur SHBA-ja...
pra SHTET AME i Kosovës është SHBA - ja...
shto kësaj se vetëm LKÇK - ja dhe LPK - ja sot nuk ka hequr dorë nga Projekti i Sami Frashërit , përkatësisht nga Bashkimi Kombëtar(këtë e ka bërë madje dhe Leka Zogu i II) , atëherë duke ditur faktin se edhe Shqiptarët e Shqipërisë nuk e duan bashkimn me Kosovarët , nga e tërë kjo rrjedh se KJO GJE MBETET VETME ILUZION...
RROFTE KOMBI KOSOVAR...!!!
Krijoni Kontakt