Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 83 prej 83
    i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411

Shqiperi E Bashkuar

Shqiperia Eshte Vendi Qe Te Gjithe Jane Tallur Me Te Ne Gjithe Keta Vite Sepse Ne Nuk Ngrejme Koke Dhe Te Kerkojme Hapur Ate Qe Deshirojme Dhe Qe Ndjejme . Ne Na Kane Copetuar Shume Vite Me Pare Dhe Ne Dhe Pse Nuk Kemi Qene Nje Shtet I Kemi Ruajtur Traditat Gjuhen Dhe Flamurin Keshtu Qe Shpipetaret Gjithmone E Me Shume Duan Nje Shqiperi Te Madhe .
    Ne Ballkan Nuk Mund Te Jene Dy Shtete Shqipetare Kur Ne Mund Te Jemi Vetem Nje I Bashkuar Dhe I Fuqishem . Prandaj Ne Duhet Te Kerkojme Nje Bashkim Kombetar Se Bashku Me Shqipetaret E Maqedonise E Kudo Jane .

Rrofte Shqiperia Etnike Rrofte Bashkimi Kombetar

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nuk e kuptoj pse shqiptaret tremben kaq shume nga bashkimi dhe nga vetvetja.
    Kjo shihet ne procesin e bisedimeve per Kosoven, pse ka frike shteti jone te thoje "Duam nje Kosove te pavarur!" por del me ca deklarata qe i bien nga Kina
    dhe i bejne bisht. CA eshte kjo, Amerika del e thote qe do Kosove te pavarur kurse ne nuk dalim! Gjithmone Shqiperia mban nje qendrim nganjehere gati antikombetar ndaj shiqptareve jashte kufijve. PSe duhet te na vije turp, ta themi, duam Pavaresi, duam kete ..duam ate... SHtetet tjera kerkuan dhe moren. Ne pse nuk kerkojme? Nuk do te na vije kush te na e jape me zor, duhet ta kerkojme vete. PSe Timori Lindor e mori pavaresine per 3 muaj kurse per Kosoven u bene 7 vjet?
    PO nuk qendrove i vendosur nuk do te te ndihmoje kush. POr problemi eshte te ne me duket, nuk eshte te bota.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,420
    Postimet në Bllog
    22
    Citim Postuar më parë nga tani_26
    Parashtrove shume pyetje me te cilat jam dakort por pergjigje nuk na dhe...Thjesht na vure ne dukje problemet pa na ofruar ndonje zgjidhje...

Fole edhe per vizion te se ardhmes por nuk na e paraqite kete vizion....

E mira do ishte qe per cdo problem te jepje edhe nje zgjidhje (mendimi yt ne rastin konkret) qe edhe te tjeret te kthjelloheshin apo ndihmoheshin rreth zgjidhjes se Ceshtjes apo Aspirates shqiptare.
    Mendimi apo vizioni im, eshte produkti i meditimit te nje shqiptari. Po ta kesh kuptuar ne thelb ate qe une kam shprehur me lart, bashkimi i shqiptareve nuk eshte as ne doren e shtetareve, as ne doren e elites se mendimit shqiptar, as ne doren e botes se jashtme, eshte ne mendjen dhe zemren e cdo shqiptari.

Mendimin tim nuk e shpreha, pasi me e rendesishme se mendimi im, eshte nevoja qe cdo shqiptar te filloje edukimin dhe meditimin e vete shpirteror. Pra te kerkoje te zbuloje misterin e te qenit shqiptar.

Albo

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema të Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  3. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  4. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •