Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 83
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nuk e kuptove qe shkrimi i mesiperm ishte ironik?
    Une nuk kam bere asnje gabim ne te shkruar apo ne gramatike por nje qe per vete ka bere gabime ne shkrim te fjaleve me kritikon mua e me thote te mesoj gjuhen shqipe;prandaj i shkruajta pak me pare ato fjale.
    S'ka njeri te me thoje qe nuk e di gjuhen e nenes kur ajo eshte gjuha ime!
    Dhe nuk me vjen mire qe moderatoret i fshijne shkrimet e mia e shkrimet e tjereve qe na ofenduan nuk i fshijne!

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Citim Postuar më parë nga Edvin83
    Nuk e kuptove qe shkrimi i mesiperm ishte ironik?
    Une nuk kam bere asnje gabim ne te shkruar apo ne gramatike por nje qe per vete ka bere gabime ne shkrim te fjaleve me kritikon mua e me thote te mesoj gjuhen shqipe;prandaj i shkruajta pak me pare ato fjale.
    S'ka njeri te me thoje qe nuk e di gjuhen e nenes kur ajo eshte gjuha ime!
    Dhe nuk me vjen mire qe moderatoret i fshijne shkrimet e mia e shkrimet e tjereve qe na ofenduan nuk i fshijne!
    Ndonje argument tjeter ne favor te bashkimit??
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Me marrjen e pavaresise se Kosoves kete vit, kufiri ndermjet dy vendeve duhet te jete vetem ne leter, shqiptaret e te dy aneve duhet te jene te lire te shkojne te vijne kur te duan dhe pa asnje pengese.
    Dhe mjaft morem prodhime bujqesore dhe ushqimore nga Maqedonia e Greqia kur shume me lire keto mund te merren nga Kosova.
    Ndermjet Kosoves e Shqiperise duhet te kete tregeti te lire pa kontroll doganor.
    Ai kufi qe per 93 vjet na ka penguar tani me nuk duhet te ekzistoje fare!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ti lutemi zotit per nje anshllus sa me te shpejte te Shteteve shqipetare ne Ballkan.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316

Citim Postuar më parë nga Edvin83
    Ndermjet Kosoves e Shqiperise duhet te kete tregeti te lire pa kontroll doganor.
    Ai kufi qe per 93 vjet na ka penguar tani me nuk duhet te ekzistoje fare!
    Edvin83, me vjen keq, por ti ngaterron konceptin e bashkimit doganor (nje nenbashkesi e bashkimit ekonomik) me ate kombetar. Ketu behet fjale per bashkim kombetar.

Per me teper, nje bashkim si ai per te cilin ti argumenton gjendet thjesht ne BE. Mjafton te avancosh me qellim qe te arrish ne ate forme bashkimi. Dhe te avancosh do te thote te shmangesh ideologjite e perenduara dhe mentalitetet e prapambetura (te fiksuara) qe jane shprehur nga disa (edhe nga ty) ne kete teme.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Po te presim per Evropen do te na duhet me teper se 20 vjet, prandaj me mire eshte ANSCHLUSS shqiptar se nje pritje per Evropen.
    Pastaj nuk kemi pasur ndonjehere ndonje perfitim nga Evropa, me mire bashkohem me SHBA se me BE!

ALBVIRTUALI Maska e The Dardha
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    439
    Me duket se tema po devijon ne bashkim ekonomik. Persa i perket kesaj lidhjeje ekonomike edhe sot e kesaj dite tregu varet ne baze cmimi. Kerkesa apo oferta vendosin edhe per tregun nderkombetar, dhe tregetia nga Kosova eshte e njeanshme por edhe Shqiperia drejt saj. Por duhet pare ne pikepamje me tregun nderkombetar dy vende te vogla nuk mund te ndjekin te njejten teori qe ndoqi Franca me Gjermanine qe nga ekonomia sollen per rrjedhoj bashkimin politik dhe krijimin ne B.E. dhe nese e ben iu deshen dekada.
    Shqiperia dhe Kosova ndodhen midis tregut Evropian dhe atij qe mund ta quaj bumerangun Kinez, atehere per te mbrojtur politikat ekonomike vendore te Shqiperise duhet patjeter marrja pjese ne nje krah ate evropian per te mbrojtur ekonomine shqiptare. Dashur apo padashje Kosova qe perdor euron kontrollohet nga politikat monetare te bankes Qendrore Evropiane.
    Ja keto jane argumentat e mia qe mund te cojne ne nje bashkim faktik (de facto) ne Europen e Bashkuar.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ndjenjat emocionale per tema te ketilla duhen lene disi menjan dhe te logjikojme me nje arsye ftoht.
    Ndryshuar për herë të fundit nga The Dardha : 08-04-2006 më 06:42
    C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA

Fierak 100% Maska e Ujku'80
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    584
    Mendimi im personal eshte te jene dy shtete te pavarura Kosova dhe Shqiperia dhe jo nje shtet i vetem. Kosova dhe Shqiperia do ta kishin shume te veshtire bashkimin politik per vet faktin se kemi dy sisteme politike krejt te ndryshme, dhe e vetmja menyre do te ishte krijimi i nje federate e cila eshte teper e kushtueshme per ne. Bashkimi ekonomik nuk eshte nje problem sepse pas Shpalljes se pavaresise se Kosoves besoj se do hiqen doganat dhe do te jete shume me te lehta integrimi i ekonomik i joni dhe i kosoves dhe besoj se dhe qeverite perkatese do bejne te pamunduren pe te ndihmuar ekonomikisht njera tjetren. Prandaj dy shtete te vellazeruara ne rastin tone jane shume me mire se nje shtet i vetem....
    Liberté, égalité, fraternité

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704

keni keqkuptuar temen

Me sa shof une ketu eshte keqkuptuar tema.
    Me Bashkim Kombetar duhet kuptuar bashkimin e shqipetareve, dmth: R.Shqiperire, R. Kosoves, shqipeve kendej nga IRJM, Presheve me rrethine, Malesi dhe Cameri.

Rrofshi !
    Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2006
    Postime
    98
    se pari shtet Kosova e pastaj Bashkimi.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  3. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  4. Abaz Ermenji
    Nga Eni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •