Hallall, e ke kap tamon problemin e Interit! Edhe per menimin tim drejtuesit e kan fajin!Postuar mė parė nga Cyclotomic
![]()
Hallall, e ke kap tamon problemin e Interit! Edhe per menimin tim drejtuesit e kan fajin!Postuar mė parė nga Cyclotomic
![]()
Postuar mė parė nga StormAngel
po mor shok po ju ka cili ekip jeni mos jeni nga dinamo e shqipris
Interi eshte nje qe nuk din me paguar arbitrit si Milani dhe Juvja
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Hallall i qofte Rikelmes per lojen e mbremshme qe beri kunder Interit,qe te shkoje me tej.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Ja ku doli edhe parashikimi im. Kam thene ne postimet e tjera qe Interi duhej te mbante mire mbrojtjen qe Villareal mos te shenonte pasi do ta kishin shume te veshtire. Nje pjese loje ndermjet Villareal - Inter (gjithmone pasi kishin perfunduar ndeshjet) po shikoja qe Interi vete 3 - 4 raste kishte me pas lojen e domoi Villareal.
Postuar mė parė nga inter_forever
Inter se me cfare u be goli pak rendesi ka. Rendesi ka qe nuk ishte as gol i dyshimte as gol me dore. Ajo corape qe thua ti po shijon gjysemfinalen.
Jeta ime, mban emrin e saj..
me erdhi keq per kete interin qe nuk u kualifikua...
Zoti deshte qe interi te hynte ne gjysem finale dhe i dha ne short nje skuader jo me emer { Villareal }, por shof qe sdashka interi me vajt
FORCA JUVE !
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ky Materazzi duhet te shkon te kullos lopet...
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Ore !!!
Un e kam thene dhe me perpara per materazzin qe eshte lojtari me i dhunshem ne fushen e futbollit. Eshte "GOMAR" kok e kembe me kuptimin e plote te fjales. Mire qe ben nderhyrje "Vdekjeprurese" por dhe revoltohet kur ha karton te verdhe .
Shendet ...
P.S Gjynaf cuni i botes e ka bo per spital
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
JUVENTUS ...Mos u gezo per fatkeqsite e te tjereve { Se te ndodh ndonje fatkeqsi dhe ty }....Gezohu per gezimet e tua
shprehje popullore kjo .
Postuar mė parė nga inter_forever
Sinqerisht dhe jam kunder Interi gjithmone per lojen qe ben por me erdhi keq per mbreme luajten shum mir ne pjesen e pare ne pjesen e dyte avulloi skuadrame erdhi sinqerisht keq interneti po mush tashme mese 9 vjet qe nuk po arrin te fitoje asnje kupe europiane gjynaf me ate skuader te kompletuar qe ka dhe me lojterat klas qe ka
gjynaf.
Edo dhe nje her ngushellime plako![]()
Ju te xhuves beni gati valixhet sonte ne darke dhe futjani vrapit si Interi mbreme .... ....
Kokashta mos e kruaj shume andej nga tema e Interit ...e na ben sikur te vjen keq per ne![]()
Materazzin e njofim qe nuk mbush mire . Por ai Sorin eshte nje lojtar degjenerat e provokator , qe mire ja beri ... ti kishte fut edhe nje nga syri tjeter.. Disa nderhyrje gershere te Sorinit me shoke ai arbiter plera as i shifte fare ..ndaj dhe u nxehen gjakrat....
Gjithe ndeshjen duke u zene me Veron , ky Sorin ...Ndaj edhe Veron trapi nuk kishte mendjen te markonte ate qe futi golin , se po zihej me kete bucen ....
Se lexova edhe Titin me lart per muhabetin e sherrit Veron e Sorin ne pushim te ndeshjes ... Sorin eshte kapiten i Argjentines ne keto momente dhe i besuari i trajnerit Peckerman ... E dime te gjithe qe Peckerman eshte zene me Veronin .... ndaj edhe nuk shkojne ....
p.s
Bledaro mos e kruaj shume edhe ti ... te rrojne corapet e inzaghit ne sekondat e fundit ....u bete edhe ju me zemer , me keq sesa ne ...lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 05-04-2006 mė 08:57
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Krijoni Kontakt