Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 75
    nese ky eshte mendimi yte. Ca te lidhe me shqiperine pervec familjes. Shoqerine e vjeter s'do e takoshe, ose do te kene ndryshuar shume si ne personalitet si ne karakter. Tani shoqerisa jote eshte atje ne migrime, edhe atje eshte tani vendi yte.
    Ky eshte nje mendim, por prap une mendoje se, te gjithe pa perjashtime (jo vetem nga gjendja e keq, infrastrukturore,edhe ekonomike) jan merzit kur kan ardhur ne shqiperi. Kan ardhe te permalluar, edhe kan ikur te acaruar ose te merzitur, sepse ketu jeta eshte shume e vakten, edhe sidomos per emgrantet, qe s'do te gjej shoqerine e tyre, e shume gjera te tjera.
    Keshtu mendoje une.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    _durrsaku_ une skam ardhur asnjehere pas ikjes sime ne shqipri...prandaj nuk e di se si eshte bere...malli me ka marre se mohoj...por dhe nese do merzitem as ate se di...

ps. provo dhe shprehu i thone kesaj fjale LoooL

zemerushja une te uroje, qe nese vjen ne shqiperi ishalla ja kalon sa me bukur ne shqiperi, edhe kur te ikesh,nga shqiperia, te te vije keq. Edhe sa te hipesh avionit ose anijes, te te mendoshe sa me pare te te vishe ne shqiperi.
    Shpresoje qe te ndodhe keshtu, se une nje mendim dhashe, edhe njof shume miqe qe i kam jashte shtetit. Por per ty ishallaaaaaaaaaaa ooooo zotttt ja kalon sa me bukur ne shqiperine tone te bukur, te baltes edhe te pluhurit, te pandricimit, edhe te etjes looooooool

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    LooooL

ato jane bere shprehje e jetes...aty...Jemi mesuar me kushte me te veshtira Loool

E di qe edhe ato kane lexetin e tyre ... Ndonjehere te merr malli per cdo gje .......

lool
    Epo kur te vish atehre thuaji miqeve te tu, qe te sjelle nje kove me dhe te mire, edhe me rere te fresket te sapo krijuara nga pluhuri i makinave.
    okkkkkkk
    Nese gjithnje e done, edhe ne funde te te japin nje qeleshe, qe ta vesh ne koke edhe te thuash "ika me pershtypjet me te mira nga Shqiperia"

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    hahaahhah sa kam qesh

jo re dreq jo ... se sme merr malli per balten jo..por e kam fjalen qe jemi mesuar me keto kushte te veshtira

Shyqyre qe paskemi nje adhuruese, te kushteve shqipetare
    Ishalla mesohesh me shume, sec je mesuar nga kushtet tona, edhe po rrin ketu per qefin tat edhe qefin e Nenes se vogel Shqiperi

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga _DuRrSaKu_
    Shyqyre qe paskemi nje adhuruese, te kushteve shqipetareIshalla mesohesh me shume, sec je mesuar nga kushtet tona, edhe po rrin ketu per qefin tat edhe qefin e Nenes se vogel Shqiperi

RRi tani se e prishe temen

degjo ketu flitet per mall lal ... ca malli do kesh ti kur nuk jeton larg shqiperise ???

Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    RRi tani se e prishe temen

... ca malli do kesh ti kur nuk jeton larg shqiperise ???
    Une qe tani jam i permallosur per te madhen tone Nene Shqiperi
    Nejse shaka, mos ma marr ndonje per ters, sepse me te vertet une ndodhem ne shqiperi, Durres, edhe cdo gje me duket mese normale. Prandaj i uroje te gjithe Shqipetareve qe ndodhen jashte viseve tona, qe te mos e harrojne asnjeher atedheun e tyre. Gjthnje kujtoheni me dashuri edhe rrepekte.

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Shume faleminderit Durrsaku per mendimet e tua

Edhe une te pershendes ty dhe te gjithe shqiptaret kudo jane

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Emrat gjeografike arberore te krishtera te masakruar nga Turqia
    Nga Conquistador nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-07-2010, 21:18
  2. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Bashkėpunoni me forumin shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-11-2003, 08:55
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 13:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •