i Shqiperis madhe jam ti idiot berishallah e djeges e shkaterues i shtetit shqiptar,edhe ti me brarucin k.... ni parti,knaqnu nja 2 vite ne pushtet e ecni thene qafen per gjithe jetenPostuar mė parė nga sonnyinter
i Shqiperis madhe jam ti idiot berishallah e djeges e shkaterues i shtetit shqiptar,edhe ti me brarucin k.... ni parti,knaqnu nja 2 vite ne pushtet e ecni thene qafen per gjithe jetenPostuar mė parė nga sonnyinter
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
e shkreta amerik.. cdo kish ber po mos te kish pas ne mbrotje kte patrom.utin..
qe e mbron nga maloku berish..
e ku je o krahu djatht i bushit..
adhahile sa paketa malboro i pin kur te cojn naten ne prita ata shefat enverist.. si ningj me vra dikend o patrom.ut?
Heeeeee ty te lumte goja e burre malsie(vertet ka ndonje burre malsia, nese po...... ku jane fshehur)Postuar mė parė nga antares
Po ti ma ke kenac q'ate shpirt e burre i dhenit!
Bukur e ke thene or mik nga une ke gjithe piket e mundeshme. Po gamor, shume vlere i ke dhene e burre, ulja pak se eshte shume, le te themi magjar me duket me i pershtatshem per rastin.
Me thoni kur ka bere ndonje te sakte, kjo qenie me forme njeriu. Une habitem qysh e duron veten e tij ...... apo nuk shihet ne pasqyre. Tani ka filluar dhe na qesh, kudo ku vete qesh, flet dhe qesh, i duken te gjitha per te qeshur, mos i ka thene ndonjeri " SALI dukesh i bukur kur qesh" se na ngeli duke qeshur. Ishte i shpifur serioz imagjinoeni si mund te jete duke qeshur.......
Ky rasat vetem deme do te na sjelli!
Une SALI-un e shoh si nje denim qe ZOTI na e hodhi mbi koke sepse i kishim kthyer kurrizin kaq vite. Por le te shpresojme qe zoti nuk do te na denoj dhe per shume kohe. Duhet t'a kemi merzitur shume ZOTI-n qe na dha nje denim te tille. Me mire te na kishte zhdukur, me mire te na kishte djegur, me mire te na kishte shfarosur sa na dha nje (t'a quaj gomar, me duket shume.... hajde po e quaj rrot gamorit) RROT GAMORIT te na hipi persiper.
Kujdes ju te Shqiperise se ja u leroj...... po mire ju'a bene vete e kerkuat, vete po e mbani, vete s'beni ze.
Oooooooooooo popull mos e doni me te leruar !!!!!!!!!!!!!
Ha ha ha haaa haaa haaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga peshkaqeni33 : 30-03-2006 mė 15:47
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
braruc ***..u..c,dy shefa i kam ne jet,baben edhe nana ime,zoti e bekoft SHBAt dhe presidentin e tij George.w.BushPostuar mė parė nga Brari
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
Krijoni Kontakt