Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar Maska e Patrioti
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Neumuenster
    Postime
    347
    Citim Postuar mė parė nga sonnyinter
    Jo per ndonji gje, po kjo ka qen nga gjerat me idiote qe kam lexuar ne kete forum. do me duheshin faqe per tu zgjeruar ne budallallekun qe dikush mund te tregoje me tre rreshta, po skam as koh, as nerva. pac veten ne qafe, o patriot i atdheut. me fal, i kujt atdheu?? palle
    i Shqiperis madhe jam ti idiot berishallah e djeges e shkaterues i shtetit shqiptar,edhe ti me brarucin k.... ni parti,knaqnu nja 2 vite ne pushtet e ecni thene qafen per gjithe jeten
    Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    e shkreta amerik.. cdo kish ber po mos te kish pas ne mbrotje kte patrom.utin..

qe e mbron nga maloku berish..

e ku je o krahu djatht i bushit..

adhahile sa paketa malboro i pin kur te cojn naten ne prita ata shefat enverist.. si ningj me vra dikend o patrom.ut?

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar mė parė nga antares
    Kam frike se po i atribuoni Sale (gamorit) me shume thellesi (gjeopilitike, gjeostrategji e me the te thashe) se sa i mban kurrizi.
    Ai do kerceje sipas avazit (gjeostrategjise se USA) me hir apo me pahir. 1997 nuk i paka mesuar asgje te shkretit!
    Flirtimi me Gazpromin (teresisht ne interesin tone kombetar) e ben nga budallalleku si nje flutur qe i vjen rrotull zjarrit pa e ditur se digjet. Mos permendni ketu krushqira se beheni qesharake. Vete Mali i Zi eshte nen kontrollin e plote te USA (me idene idiote te shkeputjes nga Serbia - per ti bere presion kesaj te fundit qe te lesoje Kosoven).
    Ne historikisht i jemi qurravitur bleresit me te pare, ceshtja eshte se sa i vlen lekura ustait (USA) aktual........
    Nje "burre shteti" si Berisha qe nuk eshte ne gjendje as te thote gjysem fjale per tekstet e historise se femijeve shqiptare (qe po hartohet nga "historiane" greke) veshtire se ka kryqe per te luajtur lojen e madhe te veshtire dhe te rrezikshme te gjeopolitikes (ne Ballkan kuptohet)......
    Heeeeee ty te lumte goja e burre malsie(vertet ka ndonje burre malsia, nese po...... ku jane fshehur)

Po ti ma ke kenac q'ate shpirt e burre i dhenit!

Bukur e ke thene or mik nga une ke gjithe piket e mundeshme. Po gamor, shume vlere i ke dhene e burre, ulja pak se eshte shume, le te themi magjar me duket me i pershtatshem per rastin.

Me thoni kur ka bere ndonje te sakte, kjo qenie me forme njeriu. Une habitem qysh e duron veten e tij ...... apo nuk shihet ne pasqyre. Tani ka filluar dhe na qesh, kudo ku vete qesh, flet dhe qesh, i duken te gjitha per te qeshur, mos i ka thene ndonjeri " SALI dukesh i bukur kur qesh" se na ngeli duke qeshur. Ishte i shpifur serioz imagjinoeni si mund te jete duke qeshur.......

Ky rasat vetem deme do te na sjelli!

Une SALI-un e shoh si nje denim qe ZOTI na e hodhi mbi koke sepse i kishim kthyer kurrizin kaq vite. Por le te shpresojme qe zoti nuk do te na denoj dhe per shume kohe. Duhet t'a kemi merzitur shume ZOTI-n qe na dha nje denim te tille. Me mire te na kishte zhdukur, me mire te na kishte djegur, me mire te na kishte shfarosur sa na dha nje (t'a quaj gomar, me duket shume.... hajde po e quaj rrot gamorit) RROT GAMORIT te na hipi persiper.

Kujdes ju te Shqiperise se ja u leroj...... po mire ju'a bene vete e kerkuat, vete po e mbani, vete s'beni ze.

Oooooooooooo popull mos e doni me te leruar !!!!!!!!!!!!!

Ha ha ha haaa haaa haaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga peshkaqeni33 : 30-03-2006 mė 15:47
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar Maska e Patrioti
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Neumuenster
    Postime
    347
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    e shkreta amerik.. cdo kish ber po mos te kish pas ne mbrotje kte patrom.utin..

qe e mbron nga maloku berish..

e ku je o krahu djatht i bushit..

adhahile sa paketa malboro i pin kur te cojn naten ne prita ata shefat enverist.. si ningj me vra dikend o patrom.ut?
    braruc ***..u..c,dy shefa i kam ne jet,baben edhe nana ime,zoti e bekoft SHBAt dhe presidentin e tij George.w.Bush
    Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. A ėshtė kėrcėnim Amerika pėr paqen botėrore?
    Nga ORIONI nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  2. Agim Vuniqi: Faktet e Millosheviēit i injorova para syve te tij
    Nga AVuniqi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-01-2007, 10:58
  3. Presidenti Bush fiton zgjedhjet ne SHBA
    Nga Albo nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 25-11-2004, 11:26
  4. Llotaria Amerikane, skualifikohen mashtruesit
    Nga ALBA nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-06-2004, 08:17
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •