Close
Faqja 53 prej 65 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 650
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Fakir Lexo Postimin
    me sa po shifet ne foto, ato shishe qenkan te mbushura e jo zbrasta gje qe do te thote se nuk jane te perdorura.
    Por me sa po duket, duke i shiko Ti ato shishe, qenke dehur sepse i paske lene shume shkronja mangut. Eee dikush pin ALKOHOL dhe nuk dehet, e dikush besa vetem me ajer dehet bahet tape.

P.s. Kush munde te garantoje qe kjo foto nuk eshte e manipuluar (montazhe) me qellime te njohura?! ASKUSH NUK MUNDE TE GARANTOJE keshtu qe per mua kjo foto nuk ka ASPAK domethenie. Nje gje qe nuk e shef me syte e tu e nuk e ndegjon me veshte e tu, mos e konsidero si te vertete sepse munde te jete genjeshter.

Pse ? I ruani ju shishët e zbrazëta ? cncncnc.. un te garantoj qe kjo foto nuk eshte e manipuluar, e nese kemi fotograf, apo dizajnera/grafista ne kete forum le ta japin mendimin e tyre mbi vertetesin e kesaj fotografije.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Nuk eshte skt te percjellesh shkollen juridike Hanefi/hambeli/shafi etj,..

Sekt eshte kur te fillosh e te veprosh ndryshe nga Lajmetari a.s. ¨!

Si psh. ky bektashiani me posht :

Mos u brengos , se nuk asht montazh, ket e kan te lejuar, un vet me sy te mi kam par, hhhhhhhhhhaaaaaa

e fort hhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ve ila Tarikim Mustekim
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovë
    Postime
    72
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Pse ? I ruani ju shishët e zbrazëta ? cncncnc.. un te garantoj qe kjo foto nuk eshte e manipuluar, e nese kemi fotograf, apo dizajnera/grafista ne kete forum le ta japin mendimin e tyre mbi vertetesin e kesaj fotografije.
    Si pike e pare, NUK THASHE SE JANE TE ZBRAZETA, por thash se jane te PA PERDORURA e ketu ka nje dallim kogja te madh.

Si pike e dyte, nuk jame ai qe munde te gjykoj se perse ky Zotria i mban ato shishe sepse as qe e njof e as qe po e di se kush eshte por thjesht njeriu munde ta mbaje sepse me siguri i ka ardh bakshish nga ndonje i huaj, ose thjesht edhe nese i ka blere, i perdor per ndonje te huaj qe i vien ne vizite sepse Shejhleret vizitohen nga Institucionet me te ndryshme boterore e deri tek Kryetaret apo Ministrat e shteteve te ndryshme.

E si pik e trete dhe e fundit, mundesh vetem te garantoshe per syte dhe veshet e Tu, asgje tjeter!

me Selame dhe Dua
    innema juridullahu li judhibe ankumur rixhse Ehlel Bejti ve jutahhirakum tathira

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2010
    Postime
    30
    Si pike e pare, NUK THASHE SE JANE TE ZBRAZETA, por thash se jane te PA PERDORURA e ketu ka nje dallim kogja te madh.

Si pike e dyte, nuk jame ai qe munde te gjykoj se perse ky Zotria i mban ato shishe sepse as qe e njof e as qe po e di se kush eshte por thjesht njeriu munde ta mbaje sepse me siguri i ka ardh bakshish nga ndonje i huaj, ose thjesht edhe nese i ka blere, i perdor per ndonje te huaj qe i vien ne vizite sepse Shejhleret vizitohen nga Institucionet me te ndryshme boterore e deri tek Kryetaret apo Ministrat e shteteve te ndryshme.

E si pik e trete dhe e fundit, mundesh vetem te garantoshe per syte dhe veshet e Tu, asgje tjeter!

me Selame dhe Dua
    sekti juve nuk e llogarit alkoolin si haram, nuk ki qa me diskutu ktu ma shum, i din edhe vet kto sene, veq me intereson pse i thuni vetit musliman e nuk i permbahi Kuranit, a din najkush prej juve mem kallzu???

ve ila Tarikim Mustekim
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovë
    Postime
    72
    Citim Postuar më parë nga filon Lexo Postimin
    sekti juve nuk e llogarit alkoolin si haram, nuk ki qa me diskutu ktu ma shum, i din edhe vet kto sene, veq me intereson pse i thuni vetit musliman e nuk i permbahi Kuranit, a din najkush prej juve mem kallzu???
    mashAllah mashAllah...shpifjet e din ti ku te qojne? Une me sa me duket ASNJIHER ne postimet e mija qe i kam ba nuk kam thene se alkoholi lejohet, perkundrazi nji gja e tille eshte shume qarte e pasqyruar ne Kuranin Famelarte, keshtu qe mos ben shpifje!!!
    innema juridullahu li judhibe ankumur rixhse Ehlel Bejti ve jutahhirakum tathira

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2010
    Postime
    30
    mashAllah mashAllah...shpifjet e din ti ku te qojne? Une me sa me duket ASNJIHER ne postimet e mija qe i kam ba nuk kam thene se alkoholi lejohet, perkundrazi nji gja e tille eshte shume qarte e pasqyruar ne Kuranin Famelarte, keshtu qe mos ben shpifje!!!
    mundesh ti me konsideru si haram, edhe pse koleget e tu ne ket sekt nuk e llogarisin haram, perkundrazi, ski qa diskuton ma teper per alkoolin
    Po mundesh mem kallzu pse nuk bazohi ne Kuran e i thuni vetit musliman...?

ve ila Tarikim Mustekim
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovë
    Postime
    72
    mundesh ti me konsideru si haram, edhe pse koleget e tu ne ket sekt nuk e llogarisin haram, perkundrazi, ski qa diskuton ma teper per alkoolin
    Po mundesh mem kallzu pse nuk bazohi ne Kuran e i thuni vetit musliman...?
    o Ti filon apo mbaron apo si quhesh, une me duket ne Kuran u bazova me ate cka ta thashe ma larte, nuk kame cfare te pergjegjem ma teper perveq se me te ofru me ta hape deren dhe bujrum e eja e bindu edhe vet e inshAllah Allahu xh.xh. dhe xh.sh. te kthen ne Rruge te Drejte.
    Ma teper nuk di une Ty se cfare te pergjegjem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2010
    Postime
    30
    o Ti filon apo mbaron apo si quhesh, une me duket ne Kuran u bazova me ate cka ta thashe ma larte, nuk kame cfare te pergjegjem ma teper perveq se me te ofru me ta hape deren dhe bujrum e eja e bindu edhe vet e inshAllah Allahu xh.xh. dhe xh.sh. te kthen ne Rruge te Drejte.
    Ma teper nuk di une Ty se cfare te pergjegjem.
    hala skom pa naj sheh ose dervish qe fal namaz ose agjeron ramazan, e as qe shkon ne haxh e shum sende tjera, e per ket arsye po du me bo pytjen edhe niher pse i thojn vetit musliman perdirsa nuk praktikojn urdherat qe Allahu jau ka jep te qarta ne Kuran

ve ila Tarikim Mustekim
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovë
    Postime
    72
    hala skom pa naj sheh ose dervish qe fal namaz ose agjeron ramazan, e as qe shkon ne haxh e shum sende tjera, e per ket arsye po du me bo pytjen edhe niher pse i thojn vetit musliman perdirsa nuk praktikojn urdherat qe Allahu jau ka jep te qarta ne Kuran
    o i Nderuar, mos fol vetem se cka te kan thane, edhe normal qe nuk ke pa sepse e ki vetem me te ndegjuar e jo qe e ke pa me syte e tu.
    Ja nji statistik e shkurter:

Ne Rahovec dy Shejhler i njof personalisht qe kane qene ne Haxh, bile njeri dy here. Edhe diten qe eshte nise, eshte nise nga Xhamia pasi ka falur Namaz Nafile.

Ne Gjakove i njof personalisht gjithashtu dy Shejhlere qe kane qene ne Haxh.

Ne Prizren i njof tre Shejhlere, njeri prej Tyre ka nderru jete, qe kane qene ne Haxh.

Ne Komunen e Presheves, e njo nji Shejh (edhe ashtu eshte i vetmi) qe ka qene ne Haxh.

e mos ti ceki te gjithe me rend. Te thash, KETA I NJOF PERSONALISHT dhe TE GJITHE ne menyren e njejte sikur qe i takon nje Haxhije.

Edhe njiher po e perseris, MOS U MERR ME FJALE TE KOTA E TE HALLKUT, BINDU VETE!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2010
    Postime
    30
    o i Nderuar, mos fol vetem se cka te kan thane, edhe normal qe nuk ke pa sepse e ki vetem me te ndegjuar e jo qe e ke pa me syte e tu.
    Ja nji statistik e shkurter:

Ne Rahovec dy Shejhler i njof personalisht qe kane qene ne Haxh, bile njeri dy here. Edhe diten qe eshte nise, eshte nise nga Xhamia pasi ka falur Namaz Nafile.

Ne Gjakove i njof personalisht gjithashtu dy Shejhlere qe kane qene ne Haxh.

Ne Prizren i njof tre Shejhlere, njeri prej Tyre ka nderru jete, qe kane qene ne Haxh.

Ne Komunen e Presheves, e njo nji Shejh (edhe ashtu eshte i vetmi) qe ka qene ne Haxh.

e mos ti ceki te gjithe me rend. Te thash, KETA I NJOF PERSONALISHT dhe TE GJITHE ne menyren e njejte sikur qe i takon nje Haxhije.

Edhe njiher po e perseris, MOS U MERR ME FJALE TE KOTA E TE HALLKUT, BINDU VETE!!!
    njo plot sheha e dervisha en ket qytetinn tem e ka plot teqe e tyrbe, e kurr nuk i pash ne xhami ndonjerin prej tyne e as nuk ndegjova tu u thirr ezani ne teqe ose tyrbe, po apet ka mundsi qe un jom gabim

Faqja 53 prej 65 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si i festojne Pashket besimtaret Ortodokse
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 29-03-2010, 17:57
  2. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  3. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •