Close
Faqja 51 prej 65 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 650
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    ja argument ajet kuranor:"Vërtetë All-llahu nuk e fal shirkun, ndërsa mëkatet tjera pos tij i fal…" (en-Nisa 116) ka plot ajete per mos falje nga ana e All-llahut per shirkun.... nese vdes ne ate gjendje kuptohet e nese pendohesh ......All-llahu Alim....

Ju pyetni saktesisht se cka don te thote shirk ne gabimin e bektashhinjve e gjithe sekteve tjera.....selam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Muslimant jan musliman , bekteshit jan bekteshi

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Kombi ynë mvarrej nga bekteshinjtë,ishin shumica e tyre te cilët dhanë jeten per at`dheun edhe eshte i vetmi sekt religjioz ku selinë e ka ne Tiranë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Kombi ynë mvarrej nga bekteshinjtë,ishin shumica e tyre te cilët dhanë jeten per at`dheun edhe eshte i vetmi sekt religjioz ku selinë e ka ne Tiranë.
    po po trima jan kan hon e don, gjithmon kan luftu, ne rrend te par.
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 14-03-2010 më 19:02

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    po po trima jan kan hon e don, gjithmon kan luftu, ne rrend te par.
    Ashtu pra,kane qene edhe tirma ne lufte por edhe trima me laps

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ore tematika eshte cili eshte dallimi persa i perket fese dhe jo lapsit e fletores
    Dallimi eshte se Baktashianet jane muslimane te vertete.E kurse keta qe i thone vetes "muslimane" jane me fe arabe qe dallon nga ajo qe e thote Kurani.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    O koke cullak Baktashizmi nuk eshte SEKT...feja e jote eshte sekt dhe ik nga ketu,skemi nevoje te na mbron ti./Dhe jo vetem ti.,por edhe tjeret qe i takoni fenave te bestytnive ikni nga ketu e mos na shitni mend-Pabeset vine e bejne lavdata,fyejne... Besimtaret e vertete!!!
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    O koke cullak Baktashizmi nuk eshte SEKT...feja e jote eshte sekt dhe ik nga ketu,skemi nevoje te na mbron ti./Dhe jo vetem ti.,por edhe tjeret qe i takoni fenave te bestytnive ikni nga ketu e mos na shitni mend-Pabeset vine e bejne lavdata,fyejne... Besimtaret e vertete!!!
    Per mua eshte sekt ! gjera qe jan te pamohushme i thash, e ti woodstock mos ma tjerr leshin shum a u morrem vesh? edhe mos më cito më puna ime eshte se çka flas nese moderatorit nuk i duket e mirë e shlyen ti nuk e ke mbri atë nivel qe me më tregu mua qka e tek me postu,e kështu,hajt prrashit naj sen tash....

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    E para,jane me te bukur,e dyta,jane me te zgjuar,e treta dhe me e rendesishmja,zoti i ka me sy me te mire pasi i lejon te bejne gjera qe muslimanet nuk i shohin as ne enderr,sic eshte pija,femrat pa carcaf e shume e shume gjera te tjera...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Bektashianet e duan Zotin dhe nuk kane frike prej Tij, kurse sunitet rrojne me frike prej atij qe u ka dhene jeten.....ky eshte ndryshimi thelbesor sipas meje....per shiitet mund te themi se anojne me shume nga bektashizmi ......
    Bektashianet jane ata qe çojne perpara vizionin shpirteror te Islamit, duke dale jashte skematizimit te ngurte te rregullave te thata te shek. te VI,por kerkojne te hyjne ne lidhje te drejtperdrejte me frymen e Shenjte.......eshte si me thene "protestantet" e myslimanizmit....

Faqja 51 prej 65 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si i festojne Pashket besimtaret Ortodokse
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 29-03-2010, 17:57
  2. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  3. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •