Munafikat genjejn dhe bejn zhurm se e pasojn çka thote Kurani.
Kurani na meson kur te akuzojm diken te kemi fakte . Surja Nisa ajeti 15 :Ato nga grate e juaja qe bejn imoralitet (zina) kerkoni qe kunder tyre te deshmojn kater veta prej jush (burra) nese vertetohet me deshmitare mbyllni ato neper shtepia derisa ti marr vdekja ose Allahu te percaktoje ndonje rruge per to.
Kurani dhe feja islame po thote duhet te akuzoni dikend me fakte dhe deshmitare e jo blla blla blla. As edhe pejgamberet nuk kan folur keshtu as dijetaret vetem fliqsirat e rrugeve flasin ashtu.
Ja nje ajet tjeter se ti po i besojke gjithkujt.Surja Huxhurat ajeti 6. O ju qe keni besuar nese ndonje i pandergjegjshem ju sjell ndonje lajm , ju shqyrtonie mire , ashtu qe te mos e goditni ndonje popull pa e ditur realitetin ,e pastaj te pendoheni per ate qe keni bere.
Edhe nje here te kam thene hiçu e mos me permend shume a jam epshtaxhi a diçka tjeter ,ti po don me e kthy temen ne sharje private .
Per te gjitha ata qe me akuzojn per gjithçka pa fakte le ta dijn se e meritojn me ju thane gjithçka te poshter , di me ju thane se per çka jam epshtaxhi dhe di me ju treguar kend me e pyet se a lahem a jo .
Dua qe tme gjykoj feja islame dhe muslimanet e jo munafikat e rrugaqet .Kurr nuk frigohem se me bejn te padrejt muslimanet por jane munafikat qe mshihen aty qe bejn fliqsira.
Allah me jep durim se shume veshtire qenka me u marr vesh me kta.
Une po frigohem se edhe une po ja nisi me fliq si kta se nuk durohen gjithnjehere.
Krijoni Kontakt