Close
Faqja 19 prej 65 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 650
    KOMANDANTI Maska e SOPRANO
    Anëtarësuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    53
    besimtaret bektashinj dallojn nga ata sunit...tu u nis nga fakti se bektashit skan mendime fundamentale...deri sa tek sunitet qdo i pari osht fundamental...

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    je ne ndikim te alkoholit apo ke gabu, po ndoshta edhe je habit , ose nuk e din, sa i menqur.!!!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    je ne ndikim te alkoholit apo ke gabu, po ndoshta edhe je habit , ose nuk e din, sa i menqur.!!!!!!!!!
    Pej si duket po e tepron ngapak . Apo ndoshta edhe ti tinza po dehesh me birra te pejes a çka eshte puna jote.
    Apo ndoshta po mendon se sa ta permendesh ma shume alkoholin ty te duket vetja ma i menqur ,ose po mendon me ba anetar ma shume ne kete menyre me ksi propaganda. Te gjithe ata qe besojn ne propagandat , panikat fshehjet e gabimve per anetaret e juaj je i lire ti marresh se nuk i nevojiten askujt

Edhe nga grupet e juaja ja kane nis me konzumuar gjithçka , e keqja ma e madhe eshte se ju nuk e shihni gjendjen e juaj (se n'çfare derexhe jeni ardhe).
    Gishtat e tu nuk munden me shkruajt diçka per ata vllezerit e tu drogagjij. Drugkartelat ,baronat e droges te talibancat e ti sikur i ke harru krejt.

Behuni burra dhe thuane te verteten mos fryni si tupana se tupani ben zhurme shume po thate eshte m brenda.

Hajde prap replike edhe une dje i kam pire tri birra , une mekatar e ti melaqe .
    Hajde une po ju arsyetohem dikujt nga grupi i juaj veçse duhet me e gjet nje musliman goxha te fort.

Pyetje si nuk jau vret syrin gjithe ato tona me heroine te talibancat e juaj , si nuk jau vret syrin gjithe ajo padrejtesi qe i behet muslimanve nga njerez prej grupeve te juaja.

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    Pej si duket po e tepron ngapak . Apo ndoshta edhe ti tinza po dehesh me birra te pejes a çka eshte puna jote.
    Apo ndoshta po mendon se sa ta permendesh ma shume alkoholin ty te duket vetja ma i menqur ,ose po mendon me ba anetar ma shume ne kete menyre me ksi propaganda. Te gjithe ata qe besojn ne propagandat , panikat fshehjet e gabimve per anetaret e juaj je i lire ti marresh se nuk i nevojiten askujt

Edhe nga grupet e juaja ja kane nis me konzumuar gjithçka , e keqja ma e madhe eshte se ju nuk e shihni gjendjen e juaj (se n'çfare derexhe jeni ardhe).
    Gishtat e tu nuk munden me shkruajt diçka per ata vllezerit e tu drogagjij. Drugkartelat ,baronat e droges te talibancat e ti sikur i ke harru krejt.

Behuni burra dhe thuane te verteten mos fryni si tupana se tupani ben zhurme shume po thate eshte m brenda.

Hajde prap replike edhe une dje i kam pire tri birra , une mekatar e ti melaqe .
    Hajde une po ju arsyetohem dikujt nga grupi i juaj veçse duhet me e gjet nje musliman goxha te fort.

Pyetje si nuk jau vret syrin gjithe ato tona me heroine te talibancat e juaj , si nuk jau vret syrin gjithe ajo padrejtesi qe i behet muslimanve nga njerez prej grupeve te juaja.
    kurr te qpihesh bisedojm prap , se ti paske pi pak para se me shkru, haa haa , kurani juaj po e lejojka rakin, haa.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    kurr te qpihesh bisedojm prap , se ti paske pi pak para se me shkru, haa haa , kurani juaj po e lejojka rakin, haa.
    Ma e keqja eshte se edhe nje njeriu te dehur ju nuk dini ti pergjigjeni e lere me nje njeriu qe eshte pak i zgjuar dhe nuk pin hiç.hahahahahaha

Tash me ja nis me than edhe une se shkrimet e shenjta ne fene islame po jau lejojkan juve heroinen ,drogen ,hashishin etj,etj me duket se behet vetem loje femijesh;

Mos po don me luajt ping pong a çka. Vallahi muslimanet me bateria po i humbin shume beteja se po ju duket vetja e tyre te kthjellet e te tjeret veçse te dehur.

Hajt baca pej hajt mos pi çaj rusi shum se kam degjuar se edhe me çaj dehesh.

Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    Ma e keqja eshte se edhe nje njeriu te dehur ju nuk dini ti pergjigjeni e lere me nje njeriu qe eshte pak i zgjuar dhe nuk pin hiç.hahahahahaha

Tash me ja nis me than edhe une se shkrimet e shenjta ne fene islame po jau lejojkan juve heroinen ,drogen ,hashishin etj,etj me duket se behet vetem loje femijesh;

Mos po don me luajt ping pong a çka. Vallahi muslimanet me bateria po i humbin shume beteja se po ju duket vetja e tyre te kthjellet e te tjeret veçse te dehur.

Hajt baca pej hajt mos pi çaj rusi shum se kam degjuar se edhe me çaj dehesh.
    nese lyp drog , drog ka me te dal. mos u merzit.nese lyp bir bir kameju dal nese lyp qaj rrusi ashtu ka me te dal , veq mos haro se e verteta dote dal ne shesh. kuku per ju, shirk , shirk.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga elen Lexo Postimin
    Po nuk mund të mbyllen syte dhe të injorohen çka behej në teqe. E para nuk bënin asnjë gjë, e dyta ishin të pirë gjithë ditën e ditës dhe e treta linin shtazënë gratë e fshatit edhe kur burri i tyre kish problem edhe kur nuk kishte..

Te drejten ke then elen, ashtu bejne dhe me keq .

U flasin njerezve gjasme flasin per fene, (e qelbur te tyre) por perfundojne me maskarallek, pin alkol, masi behen karoqe, fikin dritat, dhe burrat kapin grat ke tju ze dora, dhe perfundojne ne skandal.
    I tille duhet te jete dhe ky only truth prandaj e mbrone dhe bektashizmi

JAZEK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Postime
    700
    Kerkoj ndihmen e Allahut prej munafikave .
    Me siguri se munafikat do te kene denim te ashper nga Allahu

Dua te bisedoj me musliman qe ja kane frigen Allaut dhe nuk flasin e genjejn.
    Nuk ja kam frigen muslimanve por munafikave. Muslimanet dijne te gjykojn drejte edhe ne qofte se kam bere gabim dikund ata musliman me gjykojn drejt dhe me fakte, munafikat gjykojn vetem me fjale te tyre , me fjale rrugesh ata kurr nuk kane fakte.

Kto rrenat e khanit dhe elenit i kane shpik disa hoxhallar te fliqt qe e mesojshin popullit shqiptar kunder rregullave te islamit
    Kto rrena çka i kane shpik disa hoxhallar te fliqt qe bashkepunojshin me armiqt e popullit tone.
    Normal qe shpikin shkijet lloj lloj fjalesh per besimtar sikur qe kane qene vellezerit frasheri ,Ismajl Qemajli ,Hoxha Tasimi ,Isa Boletini, Bajram Curri , Qerqiz Topulli etj etj.

Le te flasin munafikat per fliqsirat e tyre se kur nuk munden ta mbulojn driten e Allahut.
    Munafikat nuk dijn me gjet ndonje miresi te grupet e tyre por mundohen ti fliqin te gjithe.
    Le te flasin per ndonje miresi munafikat qe kane te grupi i tyre.

Me nje kafene njeher foli njeher nje hoxhe munafik vehabist dhe po i thote te njejtat fjale sikur khani ,aty ishte nje shok i imi ateist eshte por nuk mundej te duronte fliqsirat qe nxirrte nga goja ai hoxha vehabist.
    Pijke dhe rraske hoxha nga disa harama (hajduka , kumorxhi) qe ishin ne kafe me nje tavoline e kishin shtruar edhe raki po hoxhes nuk shkojke mendja te harami aty veç shikojke si me rras ma shume gratis.
    Ai shoku ju drejtua atij hoxhes duke i thene se krejt vehabiste jane dal kopila nga lidhjet qe i kane bere fetaret ndermjet vetit.

Edhe une jau tregova nje tregim te rruges mbasi po fliqni gjithçka.

Allah mos me lejo kurr tju them selam munafikave.
    Te gjitha te mirat besimtarve dhe njerezve te devotshem
    Ndryshuar për herë të fundit nga albprofiler : 15-12-2007 më 07:28

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    E ke fjalen per vete se munafik me te madh un skam pare

te dogji e verteta por kete ta vertetoj dhe elen nga babi i saj

Do te defrehesh epshtaxhi ik e lahu se ju as nuk laheni

Postuar nga Khan
    Dhe nje here flm

Atehere si e shpjegon ti qe bektashit nuk e agjerojne muajn e ramadanit ky eshte urdher i prer i Allahut te Madheruar
    Perderisa nuk sjelle argumente per pyetjen e bere, kjo pyetje eshte e pavlere.

Pergjegjen mund ta gjesh po ti pergjigjesh pyetjes si ne vijim, qe jam i sigurte se e din: "Si e shpjegon ti se Sunit e shkolles Hanifet nuk e agjerojne muajin e Ramazanit kur ky eshte urdher i prer i Allahut te Madheruar?"
    Ndryshuar për herë të fundit nga ocean : 15-12-2007 më 16:55
    "Koka duhet përkulur zemrës"

Faqja 19 prej 65 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si i festojne Pashket besimtaret Ortodokse
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 29-03-2010, 17:57
  2. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  3. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •