Per mua , dy fete ndryshojne nga ashuria!
Per mua , dy fete ndryshojne nga ashuria!
Keyboard not found .... press any key to continue!
jo cuni nuk e kam qellimin te te hipnotizoj ty dhe forumistet tjere mirpo ...nese e ke at postim ne rregull jam i pari qe do ta perkrahi ,por edhe nese nuk e ke ne rregull do jem i pari qe do te te kritikoj dhe te kundershtoj...Postuar më parë nga only truth
si po e konsideron nje postim ne rregull kur mundohesh ta justifikosh pirjen e alkoolit dhe ngrenjen e mishit te derrit...
A e di qe ta besh nje gje te tillë imani yt eshte ne dyshim ...???
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Me duket se eshte nen imponimin e kultures ne shumice te popullit te Sarajeves dhe teologeve Salafiste qe kane ata.dervishet ne kosove jan ndryshe nga dervishet ne shqipri sepse dervishet ne kosove e kan ndryshuar pak a shum ideologjin e tyre ,besoj ne imponim te kultures shumice te popullit ne kosov te cilet jan shumica musliman...
Tito e ka luftu shum ashper Bektashizmin ne Kosove. Pasojat jane ata qe sheh ti.
Pastaj dervishet e Kosoves mund te jene Rrufai e jo Bektashi.
P.S. Dervishet nuk qenkan 'mysliman' sipas teje?
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Ashurja sipas Hadithit eshte feste e Evrejve qe nderojne Mojsiun. Muhameti i pa Evrejte duke festuar Ashuren e u tha Lymave: "Beni edhe ju si keta se ju keni me shume te drejte se keta"Postuar më parë nga Ditmir Zhuka
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
A po ja lexojm mire njeri tjetrit postimet qe te mos kemi keqkuptime.Postuar më parë nga fisniku-student
Ku po e justifikoj une pirjen e alkoholit ku e gjete ti ne postimet e mia kete gje.
Prap po hyn llugave palidhje a ,po me ben me dyshuar ne ate shkollen tende .
Prap po me ben me besu diçka çka nuk e kam bere.
Shko hape nje teme e mesoju muslimanve se alkoholi nuk eshte kurgjo i keq ne krahasim me muziken.
Ma para i permende parimet islame ,simbas vehabistve atyre te atij forumit (anti)islamik muzika eshte nena e te gjitha te keqijave ; Shko degjoje ne audio ate hoxhen e maqedonise sadullah a sdi si e pat emrin ti tregon ai parimet islame.
Ti ja ke nis keq ,duhet me ja nisur nga muzika e duhet me i quajt te gjithe qafira ata qe degjojn muzike ,leje more alkoholin ti shiko 99,999% te muslimanve degjojn muzike , pra ata jane ne gjendje ma te keqe se po merren me nenen e te gjitha te keqijave.
Ndryshuar për herë të fundit nga albprofiler : 10-08-2007 më 18:03
Po Islami ka marre nga te gjitha fete nga pak. Hyriat prej paganizmit zoroastrian, ritet fetare Islame kane origjine pagane para-islame, simbolet (gjysmehena dhe ylli), monoteizmi nga jehudite dhe te krishteret dhe monoteistet arabe para-islamit, Profetet nga Bibla dhe i ka 'konvertuar' te gjithe ne myslimane. Them se kemi nje perzierje te mrekullueshme.
Respekt
ore se u cmenda fare ketu tek kjo tema
do me thoni pak c'jane bektashinjte. myslyman nuk jane te krishtere nuk jane, budista jo
cfare jane
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
hahahahaha te njetin reagim pata edhe une ....
Ore c'beni terci-verci me njeri-tjetrin ,jo kamberi ktej jo pejgamberi andej si ne cdo teme .... Flisni shkoqur bukur qarte....Ketu kerkohet te dihet bektashinjte SHQIPTARE ku dallojne me sunitet,me pika edhe sqarohen rrethanat....Jo ky ktej po ai andej....
Jeni te zote apo jo? nese jeni sqaroni nese s'jeni ca derdellisni kot hadithe e kuranera.... Bektashinjte mblidhen ne Malin e Tomorrit dhe nderojne Baba Tomorrin ne nje vend pagan ne Mal... Skrapallinjte jane bektashinj po te shuajne ne raki e denbabaden ky muhabet...
Flisni ne praktike dreqi ta haje ne shqiperi cfare ndodh?
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Krijoni Kontakt