Germo tare, germo se qenin e ngordhur do gjesh.......
Germo tare, germo se qenin e ngordhur do gjesh.......
Po te gerrmohet icik me shume dalin dhe gjera tjera
Por me kohen do te diskutojme dalengadale.
Gdhendja fillon me doza te vogla.Si fillim mjafton hapi i pare,pastaj iu shtyn vetvetja(ose shejtani sic i thoni ju)
A han pyke arabi? pyet xfiles.. Arabi han pyke por dalengadale jo me nxitim.
Kundershtojn sepse eshte shpirti i kundershtimit por kur u hyp vetja ne qejf i mendojne ca gjera qe thuhen ketu.
me shprese..
Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine
Një pyetje e thjeshtë për F_LASKU:
Beson në Zot zotrote apo nuk beson? Pyetja është e thjeshtë dhe kërkon përgjigje të thjeshtë: po ose jo?
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
Nuk e di ne egziston apo jo Zoti.Por nqs egziston nuk mund te jete nje i tille si Allahu i arabevet qe nga njera ane thote qe besimi eshte dhurate nga une dhe nga ana tjeter te denon me prerje koke per ate qe leshon besimin.(Vete ta dhuron,vete ta merr).Plus + Tmerri tjeter qe para se te me krijoje me ka shkruajtur qe ku do vete ne parajse apo ne ferr.Pra e ka shkruajtur e un nuk mundem ti dal kunder te shkruajtures(vullnetit Allahut arab).Dua te them qe edhe nese egziston nje Zot,ashtu sic pershkruhet nga feja Islame, nuk ka llogjike qe lartmadheria e tij te ishte kaq i padrejte.Postuar më parë nga fjollat
O fjollat,Postuar më parë nga fjollat
pse mendon se kush nuk beson ne islam nuk beson ne Zot?
Pyetja ime është e thjeshtë, jo a beson Allahun dhe islamin por a beson në Zot.Postuar më parë nga F_LASKU
Po ose jo?
Pergjigja ime nuk ishte e thjesht?Postuar më parë nga fjollat
Nuk e di ne egziston nje Zot apo jo
Por dhe nese egziston si Allahu arab nuk ka llogjike te jete.
Nese ti i sheh te justifikueshme dhe te drejta vendimet e Allahut arab atehere urdhero argumentoji ketu.Se per kete ben fjale tema,jo ne besoj un apo jo...
Ska nevojë të xhindosesh, unë e ceka se kisha vetëm një pyetje, dhe më interesonte përgjigja e saktë, në beson në Zot, e jo a është i drejtë apo i padrejtë...Postuar më parë nga F_LASKU
flm për përgjigjen
Fjollat,nuk kam nge te bej muhabet me ty,jo me te nxehem.Xhindosem(jo e jo).
Nese ke gje per te na thene per temen urdhero shkruaj.Nese nuk ke cfare te shkruash nuk eshte e nevojshme qe ti ndryshojme qellimin temes.Tema ka te beje per denimin me vdekje per ata qe lene fene Islame.Padrejtesi nga Allahu arab,kontradikta ne gjerat qe thote,e nje mori e tere justifikimesh boshe.Dielli nuk mbulohet me shoshe per ata qe kane sy.
Atëherë po të kursej nga muhabeti me muaPostuar më parë nga F_LASKU
![]()
Më falni për devijimin e temës
me shumë respekte
Krijoni Kontakt