Postuar më parë nga onpeja
Mirmbrema onpeja,
Faleminderit per reagimin qe me bere.
Do te vij koha, onpeja do te vij.
Te uroj me gjithe shpirt te gjitha te mirat
Postuar më parë nga onpeja
Mirmbrema onpeja,
Faleminderit per reagimin qe me bere.
Do te vij koha, onpeja do te vij.
Te uroj me gjithe shpirt te gjitha te mirat
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Mirembrem Arcimedes
Po e sjell nje nga argumente e besimit time.
20:135. Thuaj: "Secili është duke pritur, pra pritni edhe ju, se së shpejti do ta kuptoni se kush ishin ithtarët e rrugës së drejtë dhe e gjeti të vërtetën".
pranoj pershndetjet tuaj, njeherit te pershendes.
kriminel = zullumqar = kryelarte ????Postuar më parë nga onpeja
Bobooo... ku do vemi keshtu more te zinjte ne...
Or ti onpeja, hyp pak me lart e thuaji nja dy fjale per nja tre shqiptare qe i kane kosite sot andej nga mullahet, e leri keto thashetheme... Te pakten sonte bejeni pushim, si thua ?
Nje njeri qe i jep Zotit besen, vjen nje tjeter i thot duhet te japish besen nje Zotit tjeter, dhe nuk eshte kjo tradheti thue ti!!!!! Hahhhaaaaaaaaaaa!
PSh. ne Irak thone amerikanet, kush te kthehet i krishtere, do te kete te gjitha privilegjet, behet drejtor i firmave, gezon te drejtat ne eksploatimin e naftes.....,Te paret tone kishin BESE dhe kur eshte dhene nuk eshte shkele edhe nese jane vra, nuk kane tradhtuar besen per asgje. Po kur ti jepet besa Zotit...
kush mos te kthehet duhet te dalin ne male dhe te jetoje si egersire.....
Dhe keshtu kjo te zgjase per V shekuj radhazi. Kjo eshte besa e Zotit apo cka?
Do te ishte mire qe nganjehere te llogjikojme para se te shkruajme ketu.
Eh, Mullah (G)Omari ne Afganistan, urdheroi eksekutimin e kater tradhetareve!
Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 14-03-2006 më 05:04
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Per mua ekziston vetem nje Zot, nuk ka tjeter pos Tij. Sa per pasurit e kesja jete pfffff, si mbas teje BESA blehet me pasuri, e pa vertet.Postuar më parë nga iliria e para
Sa i perket talebaneve dhe mulla Omara une nuk njoh, ajo qe ka ndodh dhe po ndodhe ne afganistan nuk ka baze ne islam, per mua ne islam nuk eshte baze se chka bejne taleban apo irakianet, fundja ne shqiptaret jemi me besimatert (ne islam apo krishterim) ne rruzuullin toksor, me cerast edhe mburem me popullin tim,
une njoh kur'anin i cili me drejtohet personalish mua e te tjereve, juve ngatroni gjerat dhe pergjithsoni gjerat.
Iliria e pare, nuk jame prej atyre qe shoh me nje sy, ajo qe ndodhi me shqiptaret ne afganistat nuk do justifikim eshte e tmershme, po edhe per ata njerez kerkoj te gjykohen si chdo krim e jo te pastrohet shpirtat e tyre, nuk jane te barabart ata qe bejne zullum me ata qe ndihmojne dhe jane te pa fajshem.
Ndryshuar për herë të fundit nga onpeja : 14-03-2006 më 07:07
Postuar më parë nga oiseau en vol
Pse mendoni qe nje mende e shendosh pranon ate qe ndodh ne afganistan jo burro, nuk mendoj se ka shqiptar qe i del krah talebanve.
Mos te keqkuptohemi.
Ndryshuar për herë të fundit nga onpeja : 14-03-2006 më 07:06
onpeja me disa nga shoket shkruan per shume gjera, por kurr per ate qe e(i) pyet dikush!Postuar më parë nga iliria e para
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
per onpeja,
a quhet tradhetar dikush qe del nga krishterimi per te hyre ne islam?
se ai po tradheton fene e vet apo jo, a nuk duhet vrare?
Apo kjo lloj tradhetie eshte rast i dobishem dhe i veçante.
te lutem mu pergjigj kesaj pyetje pa devijime.
shendet.
X-File mendon ti qe te krishteret nuk e quajne tradheti ai qe del prej krishterimit ne nje fe tjeter chfar do qoft ajo? Po zoteri edhe ajo eshte tradheti.Postuar më parë nga xfiles
Prap po ju them nuk jame prej atyre qe sho me nje sy, per mua ka vetem tre fe, Hebraizmi, Krishterizmi, dhe Islamizmi, atyre qe ju kishin shpallur librat.
shendet e dashuri
ne rregull eshte tradheti,Postuar më parë nga onpeja
po ti do pajtoheshe me mendimin qe kush del nga krishterimi per te hyre ne islam duhet vrare?
Krijoni Kontakt