Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 139
    i/e regjistruar Maska e buki19
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Citim Postuar më parë nga F_LASKU
    Onpeja,akoma nuk e kupton qe te presesh koken dikujt qe nuk beson eshte kontradikte ne thelb?Kontradikte sepse mullahu nuk resht se theni qe besimi eshte dhurat prej Zotit.Atehere me c'te drejte ti pritet koka ktij "tradhtari" kur vete Allahu tallet me te.Njehere ia dhuron e me pas ia merr.Sa dhurues me dinjitet
    Ku eshte drejtesia hyjnore?Allahu(nese egziston) tallet me ne se nuk ka llogjike tjeter.Burrash po ta kishte shkruajtur ne librat qe pretedohet se jane prej tij qe eshte edhe i padrejte un do ta besoja.Por qe eshte i plotesisht i drejte nuk e besoj.
    Ani,mos beso

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Buki19 eshte pyetje me vend kjo.Terheq nga ana e kundert sepse jeni ju qe terhiqni nga ekstremi i tjeter te paret ne cdogje.Jeni ju qe beni propaganden me te madhe ne forum.Jeni ju qe ankoheni me shume se u behen padrejtesi kur ne te vertet po te ishte nje forum musliman mua do te me perjashtonin direkt nese shprehesha si ketu.Pra ti me shoket e tua sillni carcafe copy/paste propagandoni,terhiqni drejt jush me verberi.Ndersa un terheq nga ana ime qe mos te bieje e te dehem
    O Lasku, je si shpirt.

Iku dhe nje dite Maska e F_LASKU
    Anëtarësuar
    16-07-2005
    Postime
    182
    Nejse..si shpirt jemi te gjithe ne,si buki19,si onpeja,si xfiles etjere por problemi mbetet problem.Mullahu ta shkurton kaptinen nuk behet shaka
    Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine

Anëtarësuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Buki19 eshte pyetje me vend kjo.Terheq nga ana e kundert sepse jeni ju qe terhiqni nga ekstremi i tjeter te paret ne cdogje.Jeni ju qe beni propaganden me te madhe ne forum.Jeni ju qe ankoheni me shume se u behen padrejtesi kur ne te vertet po te ishte nje forum musliman mua do te me perjashtonin direkt nese shprehesha si ketu.Pra ti me shoket e tua sillni carcafe copy/paste propagandoni,terhiqni drejt jush me verberi.Ndersa un terheq nga ana ime qe mos te bieje e te dehem
    Sa e dij un ,ky forum quhet Forumi Shqiptare, une jam shqiptare.Po ashtu nuk eshte i ndaluar per shqiptare te fese Islame.Une nuk ankohem ,perpos qe me fshihen postimet (deri me tani me siguri nja 30-40) edhe qe nuk e kam ofenduar askend.Nuk postoj carcafe.Nuk propagandoj asnjegje.Nuk kam shok ne kete forum.Po ashtu mendoj se ne nje forum te krishtere do te me perjashtonin.Do te jem antar i ketij forumi deri te ndalohet per musliman,e deri atehere shendet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    o buki19,
    thuaj ç'te duash po tek forumi mysliman ka diktature,
    nuk lejohet te kritikohet feja.

Anëtarësuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    o buki19,
    thuaj ç'te duash po tek forumi mysliman ka diktature,
    nuk lejohet te kritikohet feja.
    Per cilin forum konkretisht e ke fjalen? provoje te kritikosh fene ne cilin do forum kristian!?

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Pervec kesaj buki 19,me shoket e vet ofendojne bile rende kur dikush iu kritikon fene.
    Quajne njerz te "pa- ditur", "nuk dine as sa nxenesit ekl se II-te" etj.
    Pastaj ankohen dhe thone qe nuk dine se pse?!

Tashti tek tema.
    Nese duhet ndeshkuar ai qe "tradheton" per konvertim psh, cka mendojne Buki19, onpeja me shoke per stergjysherit e vete?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Nejse..si shpirt jemi te gjithe ne,si buki19,si onpeja,si xfiles etjere por problemi mbetet problem.Mullahu ta shkurton kaptinen nuk behet shaka

Hajt, mos u beni merak se ashtu kan me ja shkurtu edhe atij Mullah Kasapit kaptinen. Gjaku, gjak don.

Njerez te ndyre. Vrasin e presin e me c'te drejte? Me te drejten e asaj mendje te semure te tyren. Por Zoti i shikon edhe ata kasape dhe Zoti do ti sheroje edhe ata kasaper.

Do te vij nje dite kur edhe ata njerez vrares dhe kasap te perulen para Zotit dhe ti thojne atij: "Zot me fal, me fal shum per kete faj te madh qe bera dhe qe vrava djalin, apo vajzen tende. Me fal Zot. Un te kerkoj shume ndjese. Te lutem Zot me fal se un nuk e dija se cfare po beja ne ato momente", - do te thone ata njerez apo shpirtat e atyre kasaperve nje dite para Zotit.

Njeriu eshte dhurate e Zotit dhe nuk vritet dhe boll ju lutem atyre qe thojne qe njeriu mund te vritet per kete, apo ate arsyje. Ne te gjithe jemi djemte dhe vajzat e Zotit dhe Zoti na don neve te gjithe, pa dallim, sepse Zoti na dhuroi ne jeten dhe ai kenaqet qe ne njerezit ne cdo sekonde dhe ne cdo moment marrim frymen e tij te jetes.

Njeriun e beri Zoti dhe jo shejtani dhe vetem Zoti ja merr shpirtin njeriut e as nje tjeter ne bote. Un jam komplet kundra vrasjes se njeriut nga nje njeri tjeter.

Zoti na don neve shume, prandaj ai na beri: qe te luajme, te gezojme dhe pastaj te kthehemi perseri ke ai.

Kalofshi mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 13-03-2006 më 12:48
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

i/e regjistruar Maska e onpeja
    Anëtarësuar
    01-02-2006
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga iliria e para
    Pervec kesaj buki 19,me shoket e vet ofendojne bile rende kur dikush iu kritikon fene.
    Quajne njerz te "pa- ditur", "nuk dine as sa nxenesit ekl se II-te" etj.
    Pastaj ankohen dhe thone qe nuk dine se pse?!

Tashti tek tema.
    Nese duhet ndeshkuar ai qe "tradheton" per konvertim psh, cka mendojne Buki19, onpeja me shoke per stergjysherit e vete?
    Stergjysherit e mi kishin fatin te zgjedhin ne mes te xhizes dhe besimit te tyre, por stergjysherit e stergjysherve tone nga pushtimi romak nuk e kishin kete zgjedhje, por u desh te ndrojne paganizmin me krishterizem me dhune e me faqe te zeze, por ok me mire me u konvertu (siq po e perdorni kete shprehje) ne krishterim se sa me qene pagan.

I ditur eshte ai i cili din me zgjedhe prej dy te kqijave cila eshte me e mire, se sa ai qe dine te dalloj vetem te miren dhe te keqen.

i/e regjistruar Maska e onpeja
    Anëtarësuar
    01-02-2006
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga Arcimedes
    Hajt, mos u beni merak se ashtu kan me ja shkurtu edhe atij Mullah Kasapit kaptinen. Gjaku, gjak don.

Njerez te ndyre. Vrasin e presin e me c'te drejte? Me te drejten e asaj mendje te semure te tyren. Por Zoti i shikon edhe ata kasape dhe Zoti do ti sheroje edhe ata kasaper.

Do te vij nje dite kur edhe ata njerez vrares dhe kasap te perulen para Zotit dhe ti thojne atij: "Zot me fal, me fal shum per kete faj te madh qe bera dhe qe vrava djalin, apo vajzen tende. Me fal Zot. Un te kerkoj shume ndjese. Te lutem Zot me fal se un nuk e dija se cfare po beja ne ato momente", - do te thone ata njerez apo shpirtat e atyre kasaperve nje dite para Zotit.

Njeriu eshte dhurate e Zotit dhe nuk vritet dhe boll ju lutem atyre qe thojne qe njeriu mund te vritet per kete, apo ate arsyje. Ne te gjithe jemi djemte dhe vajzat e Zotit dhe Zoti na don neve te gjithe, pa dallim, sepse Zoti na dhuroi ne jeten dhe ai kenaqet qe ne njerezit ne cdo sekonde dhe ne cdo moment marrim frymen e tij te jetes.

Njeriun e beri Zoti dhe jo shejtani dhe vetem Zoti ja merr shpirtin njeriut e as nje tjeter ne bote. Un jam komplet kundra vrasjes se njeriut nga nje njeri tjeter.

Zoti na don neve shume, prandaj ai na beri: qe te luajme, te gezojme dhe pastaj te kthehemi perseri ke ai.

Kalofshi mire.

[kjo eshte jasht teme siq eshte edhe e Arcimedes
    Eshte fakt qe chdo njeri bir i Ademit (adamit) do te gjykohet per veprat e veta, gjithasht edhe ne, edhe ti do te pyetesh pse Zotit i atribove femije ne kete shkrim dhe ne jeten tuaj.]

e sa i perket temes ketu shosh edhe fyerje te cilat nuk jane te drejperdrejta por aludohet ne Ne.
    Mund te fyeni sa te doni se me fyerje nuk vritet njeri...por me....

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Do të tradhëtonit kombin për besimin tuaj?
    Nga RaPSouL në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 19-12-2011, 15:00
  2. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  3. Si ta forcojmë besimin !!!!!!
    Nga phyro në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 08:58
  4. Prerje 1000 dhe 500 lekëshe kanë peshkuar me dhjetëra tregtarë në Tiranë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-09-2005, 17:52
  5. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •