forumi126,ti ke ndermend ti pergjigjesh temes apo po mundohesh te konvertosh matrix nga njera vathe ne tjetren?![]()
forumi126,ti ke ndermend ti pergjigjesh temes apo po mundohesh te konvertosh matrix nga njera vathe ne tjetren?![]()
Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine
Degjoni dhe kete o ju qe na sillni vargje nga Dhjata e Vjeter:
Ai e zhvlerësoi dokumentin e urdhërimeve, që ishte kundër nesh dhe ishte kundërshtar, dhe e hoqi nga mesi duke e mbërthyer në kryq;
Kolosianeve 2:14
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Postuar më parë nga F_LASKU
Nuk vritet njeriu qe e len islamin dhe merr nje fe tjeter .
Ne historine islame 1400 vjeç kur nuk jane bere kso ekzekutime .
Shume mire flet Kurani se ne fe nuk ka dhune .
Vete disa shtete perendimore me ne krye izraelin i kane instaluar kta fare gjakpires wehabij al qaida .
Kta aleatet e bushav texasian i bejne kto gjera vetem per hedhur balte ne fene islame dhe per tju sherbyer interesave te tyre politike ,religjioze ,ekonomike ,personale etj ,etj.
Se çka po me nevojitet ne fene time te paster dikush qe i duket diçka tjeter ma e mire . Duhet qe ta mbajme me force ate njeri qe i duket feja tjeter ma e mire .
Se çka do tju nevojitet muslimanve nje i rikthyer ne fene islam vetem se paska frike per jeten e tij .
Kurfar logjike nuk kane kta prijsat wehabij ,kta veçse jane turp per islamin
Kjo eshte veçse politike .
Aleatet e bushit arabia saudite mundet per me nderhy dhe me i zgjedh kto probleme .
Por jo ata wehabistat (aleatet e bushit) heshtin se me keso menyra shkaterrohet edhe me shume islami.
Kjo ishte shipkja e Palit per te heq mallikimin e Zotit ndaj hebrejve.Ai e quajti Jezusin te mallkuarPostuar më parë nga Matrix
13 Krishti na shpengoi nga mallkimi i ligjit, sepse u bë mallkim për ne (duke qenë se është shkruar: ``I mallkuar është kushdo që varet në dru``),( Galatasve 3/13)
Ai gjithshtu shkatarroi kriterin e njohjes se gabimit duke hequr ligjin.
20 sepse asnjë mish nuk do të shfajësohet para tij për veprat e ligjit; me anë të ligjit në fakt arrihet njohja e mëkatit.21 Por tani, pavarësisht nga ligji, është manifestuar drejtësia e Perëndisë, për të cilën dëshmojnë ligji dhe profetët,(Romaket 3/20-21)
9 A nuk e dini ju se të padrejtët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë? Mos u gënjeni: as kurvarët, as idhujtarët, as shkelësit e kurorës, as të zhburrëruarit, as homoseksualët,
10 as vjedhësit, as lakmuesit, as pijanecët, as përqeshësit, as grabitësit nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë.
11 Dhe të tillë ishit disa nga ju; por u latë, por u shenjtëruat, por u shfajësuat në emër të Jezusit dhe me anë të Frymës së Perëndisë tonë.(1 e Korintasve 6)
Pra si i hoqi pali ligjet kur Jezusi tha.
“ Por është më e lehtë që të mbarojnë qielli dhe toka, se sa të bjerë poshtëë qoftë edhe një pikë nga ligji.” (Lluka 16:17)
“ Mos mendoni se unë erdha për të shfuqizuar ligjin ose profetët; unë nuk erdha për t’i shfuqizuar, po për t’i plotësuar.” (Mateu 5:17)
Ndryshuar për herë të fundit nga forum126 : 24-03-2006 më 11:32
Per only truth
Or ti rob i Allahut arab.Ti duhet ta dishe qe vetem mos ti pritej koka njefare abdullahu,qe nuk i pelqeu islami si fe dhe u largua prej bashkesise Islame dhe shkoi ne mekke,u desh nderhyrja e Osmanit qe te shpetonte prej hanxharit.Ky ishte njeri prej atyre qe shkruante Kur'anin.Ne momentet kur gabriel farishta binte si hije pirati mbi hurmajat e Medinas.
O ju te dashur vellezer te only_truth qartesonje vllaun tuaj ne lidhje me kete paqartesi se nuk eshte mire ta leni ne erresire.
Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine
Qenka shpikje e Palit e?Postuar më parë nga forum126
Dhe cfare fitoi nga kjo shpikje?
Lexo pak me poshte, per ato qe i dhane judenjte si shperblim:
24 Nga Judenjtë mora pesë herë nga dyzetë kamxhike pa një.
25 Tri herë më rrahën me shkopinj, një herë më qëlluan me gurë, tri herë m'u mbyt anija në det, kalova një ditë e një natë në humnerë.
26 Në udhëtime të shpeshta në rreziqe lumenjsh, në rreziqe kusarësh, në rrezik nga ana e bashkëtdhetarëve, rreziqe nga ana johebrenjve, rreziqe në qytet, rreziqe në shkretëtirë, rreziqe në det, rreziqe midis vëllezërve të rremë,
27 në lodhje e në mundim, në netët pa gjumë, në uri e në etje, shpesh herë në agjërime, në të ftohtë dhe në të zhveshur.
2 KORINTASVE 11
Do ta vertetoj une pse e shpiku Pali dhe kush ishte Pali.
Sepse Jezusi profetizoi per Palin duke thene se Kush thote me ka pare mua ne shkretetire ose ne shpelle mos i besoni.
Pali ishte ai qe vriste dishepujt dhe krej papritmas i doli Jezusi rruges ne shkretetire dhe ai deklaroi se Pa Jezusin.Nderkohe qe Pali nuk e kishte pare asnjehere Jezusin vete kur ai ishte ne kete bote.Pali letrat e tij i shkroi shume kohe me mbrapa mbas ngjitjes se Jezusit ne qiell.
Nese ke durim te gjitha keto do ti vertetoj me bibel.Si thua do ta pranosh pastaj se Pali i shpiku trinitetin dhe hyjnizimin e Jezusit.
24 Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë, dhe do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrrekulli të tilla aq sa t`i mashtrojnë, po të ishte e mundur, edhe të zgjedhurit.
25 Ja, unë ju paralajmërova.
26 Pra, në qoftë se ju thonë: "Ja, është në shkretëtirë", mos shkoni atje: "Ja, është në dhomat e fshehta", mos u besoni. (Mateu24)
Matrix vijon
Postuar më parë nga Matrix
Shiko prape
19 Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e thotë për ata që janë nën ligj, me qëllim që çdo gojë të heshtë dhe gjithë bota t`i jetë nënshtruar gjykimit të Perëndisë,
31 Anulojmë ne, pra, ligjin nëpërmjet besimit? Kështu mos qoftë; përkundrazi e forcojmë ligjin(Romaket 3)
.(
Vazhdo forum126, vazhdo...
Rifreskim i temes,
A eshte e drejte te vritet ai qe del nga feja sepse nuk eshte i bindur per drejtesine ose per vertetsine e saj?.
PIKE.
Ai qe del nga feja dhe jo ai qe tradheton popullin e vet, por thjesht del nga feja sepse nuk beson ne vertetesine e saj.
Deri tani keni permendur tradhetine kombetare qe nuk ka asnje lidhje me braktisjen e fese islame.
Feja eshte bindje personale.
Krijoni Kontakt