Postuar mė parė nga sunni
Sunni, Juvja do te ankohet edhe ne vende te tjera, pra nuk i dihet akoma se si do te jete rezulatati final!
Postuar mė parė nga sunni
Sunni, Juvja do te ankohet edhe ne vende te tjera, pra nuk i dihet akoma se si do te jete rezulatati final!
Rezultati i serie B nuk ndryshon ....Mund te kerkoje penalizim me te vogel ....Postuar mė parė nga romeoOOO
Ankesat tek TAR per Juven ,Fiorentinen e Lazion mund te coje ne shtyrjen e kampionatit andej nga fundi shtatorit ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Postuar mė parė nga inter_forever
LOL
Shko thuaja Rosit qe thote kampionati do te filloja pa vonesa!![]()
Nje penalizim me i vogel prap ndryshim i vendimit quhet!![]()
e nejse ne seria b kemi per te ngele .ska chance te na falin...
edhe -17 e kalojme seria b .hajde inshallah fitojme nje kampionat ne seria b se se kemi fituar ndonjeher .hahahahaha
ishalla po ngjitemi thuj ne serie a, ky do me fitu titull
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Shpetaut lehte ju more dojca
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Ne BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB ju pafsha mos ngrefshit koke
It's nice to be important, but it's more important to be nice...!
QUUUUUUKKKKKKKKKKSHSHSHSHSHSHSHSHS....Postuar mė parė nga Klevi
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Juventus vazhdon pergatitjet e saj.Ne nje ndeshje miqesore me ALESSANDRIA (javen e kaluar) korenfitore 8-0.Per Juven ne kete ndeshje luajten:
Mirante, Balzaretti (1st Kapo), Chiellini (10st De Ceglie), Masiello (31st Calanchi), Birindelli, Paro, Marchisio, Marchionni (10st Sculli), Zalayeta (1st Palladino), Bojinov (1st Guzman), Olivera (1st Bartolucci). Subs: Trini, Calanchi, Rossi.
Coach. Deschamps.
Golashenues ishin: 28 Bobbio R. (og), 53 Bruno (og), 55 Kapo, 71 Palladino, 72 Guzman, 72 Paro, 80 Palladino, 81 Palladino
Ne ndeshjen e dyte Trentino 1 - Juventus 3,juve u paraqit me nje formacion me te mire:
COACH: Didier Deschamps
LINE-UP: Mirante; Balzaretti, Legrottaglie (Masiello 45), Birindelli (capt.), Chiellini ; Marchionni (Marchisio 69), Paro, Zanetti, Olivera (De Ceglie 45), Zalayeta (Kapo 61), Bojinov (Palladino 53),
SUBS: Trini, Urbano, Masiello, Calanchi, De Ceglie, Marchisio, Kapo, Sculli, Guzman, Palladino, Rossi
Per kete ndeshje golashenues ishin: Bojinov 29, Olivera 42, Zanetti 49
Krijoni Kontakt