Real ne gjah pas lojtarve te Juventusit,sic jan Ibrahimovic,Zalajeta dhe Emerson.
Emerson njedit kishte deklaruar se sdua te luaj ne Serin B te kampionat italian.
.
Real ne gjah pas lojtarve te Juventusit,sic jan Ibrahimovic,Zalajeta dhe Emerson.
Emerson njedit kishte deklaruar se sdua te luaj ne Serin B te kampionat italian.
.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Une nje gje se kuptoj se ki njeri me nikun Juventus nu ka shanse te mos te jet kunder ndonjenit nga ketyre njerzve qe jan ne forum te regjistruar une mendoj se kjo gje nuk eshte nje gje qe mund ta boj ki njeri se nuk eshte fivogel ,eshte i ritur me qen i Vogel ateher nuk ja zem per te madhe por ki njeri mas paku duhet te ket 19 vjetdhe nuk me duket nje gje e hishme kjo qe ben ki kujton se vec Juvenetus eshte ekip.
Ne nje artikull lexova qe zevendes presidenti i klubit te hajduteve mund te caktohet ish futbollisti i Juves edhe legjenda e Italisr Roberto Baxhio.
Me behet qefi ama me vjen keq qe do ta nise punen e tij ne nje ekip qe do te luaje minimumi ne kategorine e dyte.
ladroni D'Italia.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Ikni mer shifni punen tuj me skuadrat tuaja pisa kalamoj, vini na boni llapa llapa ktu ke sofra jone!
Nejse qesh mire kush qesh i fundit edhe kush ka qesh deri tani!
Shnet ene mos na cani koken si shume!![]()
Ore mir e ke ti romeooo car kan kta qe bejn gerr gerr ketu ne sofren tone...
Sheqyr qe doli ky skandali, se te gjith kur flisnin ketu flisnin me ze te ulet. Tani sec e kan ngrit icik zerin po do e ulin prap po he ...
Shnet e pare . FORCA JUVE
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Pershendetje per Juventinet
Te nderuarit miqt e JUVES ju pershendes, jam anetar i ri i keti Forumi dhe sipatizues i flakt i JUVES, keshtu qe per dashamiret e sportit sidomos per "BIANCONERET" kam pregadit nje wew faqe shqiptare per skuadren e zemres te quajtur JUVENTUS, keshtu qe mos nguroni shikoni ate gje nuk e dini, apo nuk e keni ditur deri me tani, cka ju mbetet juve vetem te kini qasje ne internet dhe te kontaktoni ket web faqe http://www.juventus-m.tk dhe mos harroni ti shprehni mendimet per webin ne rubriken GUESTBOK, dhe nje informat e shkurt se ne webin e mesiperm gjdo dit punohet...
Po tani e dishe pergjigjen e ksa qe ki shkruar, ...a Manci e Manci, interkist i vogel,...Postuar mė parė nga Manci
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Po edi se ti je njeriu qe kundershton te gjith.Postuar mė parė nga Juventus
Postuar mė parė nga romeoOOO
Po pasi jeni bere ashtu per tu qesh dikush pse mos t'ju qeshim![]()
![]()
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Postuar mė parė nga bavarezi5
Ore po me thuaj pak ke skuader mban ti qe te qesh edhe un pak!![]()
Krijoni Kontakt