Ska asnje problem meqe i paskeni me kaq qejf do mundohem te sjell edhe disa te tjera mes jush.
Ska asnje problem meqe i paskeni me kaq qejf do mundohem te sjell edhe disa te tjera mes jush.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Interesant?!
Postova mbrëmë, një përgjigje këtu tek kjo tema, duke sqaruar se nuk hapja dot adresën e sipërpërmendur ...
...Çuditërisht sot qënka fshirë.
Arsyeja e fshirjes, ju lutem?!
Elna.
Ndryshuar për herë të fundit nga Elna Durrësi : 17-03-2006 më 04:50
Do kisha qefe ti degjoja ato kenge po nuk me hapet linku.....ndonje problem?
As une nuk e hapa dote ate link
Me falni po ka pasur nje problem me serverin e asaj faqe tani po merrem ti hedh ne nje server free per pune 5 minutash i keni serisht
Edhe nje here me falni per problemin.
Ok pra vizitoni kete faqe dhe mund ti merrni perseri. KETU
Hallall Clay More. Do ti kopjoj ne nje CD e tia ve femijeve te mi per nate ti degjojne. Do kisha qefe te kisha dhe te tjera por ska gje edhe keto mire jane. Ej lal te kam borxh nje birre, po te ra rruga ketej nga New Yorku me bej te ditur(: . Te uroj shendet e suksese.......
Postuar më parë nga beni67
Do mundohem te sjell edhe ca te tjera po puna eshte e host do i bej te ndara kenget jo tek njera te gjitha.
Clay More
Mirënjohjen time dhe të tim biri për mundimin tënd dhe gjetjen e këngëve që kërkonim.
Të faleminderit nga zemra!
Ne, mirëpresim dhe këngët e tjera.
Mbasdite te mbarë.
Elna.
Elena Mendoj Qe e Zgjidhe Problemin dhe per kete ndihem mire, per sa e perket pergjigjes te dhene nga josifi eshte nje fjale e vjeter,QENT LE TE LEFIN KARVANI TE HECE PERPARA![]()
Krijoni Kontakt