_______________ 1_______________
Mirembrema e dashur!Nuk ka shkuar dhe shume kohe qe te pashe tek ikje,te mirrje ate rruge qe sdo te binte me tek une dhe kam frike se sdo te shpjere as`kund ,qe une jam ulur e po te shkruaj kete leter.Tek shkruaj,mendoj ardhjen tende te befasishme ashtu siq po iken.Qfrytezove nje moment boshlleku timin dhe, padashur mendja me shkon tek bletet,te krijesa me e mire e botes.Edhe ato ne disa raste bien viktima te tilla.Kur atyre u mungon mbreteresha(per nje aresye ose nje tjetr),e humbasin ate organizim te mrekullueshem dhe te mahnitshem;Rojet qe rrine tek porta dalin ne kerkim te saje,te tjerat pasi humbasin shpresat per ardhjen e saje shohin mundesine e krijimit te nje te reje(nese ne hoje ka qeliza te reja).Kur e gjejne kete qelize ato te lumturuara grumbullohen rreth saje dhe si kush me pare mundohet ta mekoje duke harruar se dera eshte pa roje.Te tjera blete hajdute (sa me vjen keq ti quaj keshtu)e nuhasin qoroditjen dhe i sulmojne per ti plaqkitur.Kur familja eshte e forte mundet te shpetoj diqka(se paku ate qe po pregatit).
Ashtu veprove dhe ti.Ne nje moment hutimi timin arrite te hyje brenda meje,tinezisht e pasi more cka munde,ike me koken lart ndonese jo krenare.Ti hyre neper te tera dhomat e shtepise time,pervec njeres(fati e deshi qe mos te hyje),asaj te pritjes.Ishte ngaterruar diqka dhe ti s`munde.Edhe sot qe tashme ke ikur nga shtepia ime,mendoj i tmerruar:-po sikur ta kishe hapur ate dere?!
Kusaria do te ishte e plote dhe,une i boshatisur,i plaqkitur deri ne palce,ashtu ne mes te kater rrugeve do isha per tu meshiruar.
Por, po ashtu si te bletet ,ne dhomen e pritjes(ku ti s`hyre dot), po krijohej nga nje qelize e re,nje mbreteresh e re.
Por si do qofte e dashur ske ikur duar thate;ma vodhe mendimin.
Krijoni Kontakt