Une dora vet po deshe te hudh dhe ca hehehehehe
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Postuar mė parė nga KUSi Une dora vet po deshe te hudh dhe ca hehehehehe jo doja te dija kur i ke bo....
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona jo doja te dija kur i ke bo.... Jane nga ndeshja miqesore Shqiperi - FYROM qe u luajt ne Shkoder.
Postuar mė parė nga KUSi Jane nga ndeshja miqesore Shqiperi - FYROM qe u luajt ne Shkoder. kush eshte fyrom more eee
Former Yugoslav Republic Of Macedonia
Postuar mė parė nga KUSi Former Yugoslav Republic Of Macedonia ashtu po a e din ata se me ke kan qen tu lujt eee me teshsh
Postuar mė parė nga bombona ashtu po a e din ata se me ke kan qen tu lujt eee me teshsh E din e din , po me interesante ishte kur na shihnin si te habitur neve kur brohoritshim kunder shtetit ku jetojm ne hahhahaha
Postuar mė parė nga KUSi E din e din , po me interesante ishte kur na shihnin si te habitur neve kur brohoritshim kunder shtetit ku jetojm ne hahhahaha ska gjo mu qudit se e din qar gjaku keni e ku ju rreh me shum apo jo?
Postuar mė parė nga bombona ska gjo mu qudit se e din qar gjaku keni e ku ju rreh me shum apo jo? Ashtu eshte e dim ne se ku ju dhemb dhembi atyne
Postuar mė parė nga KUSi Ashtu eshte e dim ne se ku ju dhemb dhembi atyne e qa bani ju i hillni leng te nxehte qe tiu dhembi me shum eeeee
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt