pse ca ben ne chat ti evi qe e quake tradheti??Tani kush hyn ne chat per te gjetur nuse apo dashnore dakort jam tradheti quhet por kush hyn per te kaluar kohen eshte tjeter gje,pra edhe chati i tille eshte per te kaluar kohen.Me perjashtim te disa fytyrave te shpifura si meshkuj dhe femra qe hyjne ne chat per te gjetur ndonje pasi ne realitet nuk i hedh njeri syte se te trembin 2 ore larg hahahaha mendimi im pa ofenduar askend.Une nuk para e frekuentoj chatin pasi vij ketu ne forum pra kohen e kaloj edhe ketu duke lexuar e duke bere ndonje gje qe eshte me me dobi sesa chati,mendimi im eshte largohuni sa te keni mundesi nga chati sepse nuk sjell asnje dobi edhe nese njihni njerez aty eshte nje gabim pasi virtualiteti genjen,kur ta mesoni ju se cfare historie jete kane patur ai apo ajo keni rene brenda dhe nuk dini rrugen nga erdhet per te dale prap.Perpara se te hyni ne chat pergatitni veten se jeni vetem per te kaluar kohen se mbase ai burri nuk e ka patur fare per qellim te gjeje dike e te tradhetoje gruan ,ja qe i ka pelqyer biseda e asaj adoleshentes dhe prish familjen.Me pak llogjike dhe maturi nga te dyja palet arrihet ne konsensus dhe lidhje me te forta se me pare ne familje.
Krijoni Kontakt